Slider

Uskomaton kirppislöytö!

6/28/2015





Päädyin sattumalta lauantaina paikalliselle kirppikselle käymään. Seilailin hyllyvälejä pitkin, enkä oikein tuntunut löytävän mitään kovin ihmeellistä. Mutta sitten silmäni osuivat yhteen pöytään, jossa eräs nainen täydensi myytäviään. Huomasin naisen vievän jotain tiskin vitriiniin, mutta sen enempää en asiaan kiinnittänyt huomiota. Sen sijaan katseeni kiinnittyi ehkä maailman täydellisimpään, juuri kuin sentilleen minulle tehtyyn trenssitakkiin. Sen nappasinkin äkkiä kainalooni ja siirryin kassalle.

Maksettuani tämän trenssin, vilkaisin kuitenkin uteliaisuudestani vielä vitriiniin jossa säilytetään arvokkaampia myytäviä. Ja mitä minä siellä näinkään - samainen nainen oli juuri siinä hetkessä, 10 minuuttia sitten tuonut vitriiniin Louis Vuittonia myyntiin. Kysyin myyjältä saisinko vilkaista tätä laukkua ja hämmästyin: siinä se oli, täysin aidon mallin kriteerit täyttävä Milla, 60 eurolla! Kädet täristen ja virne naamalle nousten pyysin, voisiko nainen laittaa tämän pocheten minulle sivuun. Siis ei kun äkkiä automaatille, kuuskymppiä kouraan ja kassalle. Nyt tuli meinaan tehtyä sellainen löytö että ei mitään rajaa - samaisesta pochettesta saat pulittaa uutena liikkeessä 355 euroa! Minulle tokaistiinkin, että pistä tyttö tänään lotto vetämään, nyt sulla on käynyt aivan älytön tsägä :D





Tosiaankin heti kun pääsin kirpparilta ulos, otin Millasta kuvat ja laitoin Vuitton forumille kysyen asiaan perehtyneiltä muilta vielä arviota aitoudesta. Tarkastettiin date code ja se oli tismalleen oikeassa paikassa, ja tämä laukku olikin tehty Ranskassa viikolla 41 vuonna 2008. Ikää tuolla laukulla on jo jonkin verran, mutta se ei näy ulospäin! Monogram-kuosit olivat lisäksi täydellisen symmetriset ja metalliosat oikeanlaiset. Kaikki tuntui menevän tismalleen yksi yhteen, ja lisäksi laukun mukana tuli myös ihan dustbag sekä laatikko. Kyllä, kaikki merkit viittasivat siihen että tein oikeasti kaikkien aikojen löydön! <3

Tämä Milla minulta kaiken tämän kukkuraksi vielä puuttui, ja olin sen hankkimisesta haaveillut. Lisäksi se oli vielä tismalleen oikeassa kuosissa minun kokoelmani huomioiden, eli monogramina. Nyt pikkuruinen laukkukokoelmani sisältää siis clesin, mini pochetten sekä favorite pm:n lisäski myös millan! Hypin kotona vielä tasajalkaa materialismionnesta, sillä moni foorumilainenkin tuntui olevan ihan ällistynyt mun löydöstäni. Joko myyjä vain oikeasti halusi päästä laukustaan helpolla eroon tai sitten hän ei tiennyt tämän yksilön arvoa. Joka tapauksessa, minä säästin nyt lähes 300 euroa ja kokoelmani on yhtä Millaa suurempi <3! 






16 kommenttia:

  1. Onnea mahtavasta löydöstä!! :D Milla on niin ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja niin on, tykkään tuosta kultaisesta laatasta edessä tosi paljon <3

      Poista
  2. Tää oli kyl nii huippu löytö <3!! Mie oon myös miettiny millaa kokoelmaan, ehkä syrjäyttäisi mini pocheten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta Tiina! <3 Sunkaan uusin löytösi ei tosin ollut hullumpi ;) Milla taitaa minullakin nyt viedä mini pochetten paikan, ja se pääsee favon sisään säilytyspussukaksi :)

      Poista
  3. Onnea! Olet kyllä tehnyt upean löydön!

    VastaaPoista
  4. Oho vau kyllä mikä tuuri! Itse löysin jonkun pienen LV meikkipussukan kirpikseltä, tosin aitoudesta en ole varma, mutta vaikuttaa ihan autenttiselta sen perusteella kun olen kuvia katsellut ja saumatkin ihan huolella ommellut ja sitä rataa. Maksoin siitä jonkun 9,50, eli vaikka olisikin joku hämy feikki, en paljoa menettänyt :b onpahan hyvä pikkupussukka ainakin! Laitoin siitä kuvan mun ostospostaukseen, jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa (:
    http://denppu.blogspot.fi/2015/06/kevaan-ostoksia.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kurkkaamassa kuvaa tuosta sun pussukasta, enkä oikeen itsekään osaa sanoa sen aitoudesta- ei se ainakaan huonoimmasta päästä ole jos ei ole autenttinen :D Jos haluat varmuuden, Espalla saa käydä aitouttamassa tai sitten voit etsiä netistä kuvia ja vertailla niihin! :)

      Poista
    2. Okei, mun täytyy miettiä josko kävisin joskus kun sinne suunnalle satun! Hyvä tietää että sellainen mahdollisuus on c: onhan tuo vähän käytössä kulunut jo, mutta voihan olla vaan niin vanha jo. Mene ja tiedä sitten :'b

      Poista
    3. Joo ehdottomasti kannattaa käväistä jos keskustaan on asiaa! :)

      Poista
  5. Aika huikeen löydön olet kyllä tehnyt!! Wauu<3 olispa meiänkin kirppiksillä tollasia!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en oikein meinaa itsekään uskoa tätä todeksi! :D Pakkohan se oli ottaa mukaan kun noin uskomattoman halvalla sai!!

      Poista
  6. Anonyymi7/01/2015

    Mikä se osote olis mistä kyselit mielipiteitä aitoudesta? Tai mistä siis kysyit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On olemassa sellainen suljettu Vuitton forum jossa on paljon "harrastajia" jotka näistä tietävät :) Jos sitä tarkoitit. Tänään menen tämän vielä liikkeeseen aitouttamaan.

      Poista
  7. Anonyymi7/02/2015

    Ai onko se facebookissa siis? Mites toi, marssitaanko vaan sinne liikkeeseen ja kysytään myyjältä onko aito? Vai miten se toimii. Saako sieltä jonkun aitoustodistuksen jos on aito.... ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä, liikkeeseen vaan ja voi kysyä olisiko heillä aikaa katsoa. :) Moni sanoo samalla ostavansa jotain kun käy aitouttamassa, mutta minulle kyllä tehtiin se ihan ilomielin vaikken mitään ollutkaan ostamassa. Ja ei saa aitoustodistusta, siihen toimii vain ostokuitti LV:n liikkeestä :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika