Slider

Kesäinen viikonloppu

6/14/2015




Oi vitsi miten mukava viikonloppu mulla onkaan takana! Ensimmäistä kertaa tänä kesänä tuntui oikeasti kesältä, ja koska sain tosiaan tämän kuukauden työni ensimmäisen osan palautettua, olen myös kirjaimellisesti saanut lomailla tämän viikonlopun. Vaikka tänään sää onkin vähän sateisempi, on takana kuitenkin kaksi aurinkoista ja lämmintä päivää, joista tuli nautittua täysin siemauksin. Toivottavasti teidän viikonloppunne meni yhtä mukavissa merkeissä!



Perjantaina käytiin mm. pelaamassa kesän ensimmäiset beachvolleyt. Sen lisäksi Noora yllätti mut kesken auringonottosessioni tuomalla mulle ruusuja, joita he olivat töistä saaneet <3 Kiitos vielä siitä! Loppuilta meni leffaa katsellessa, ja viikon parhaan hetken kera - nimittäin vapaasyöntipäivä ja viikon irtokarkkisatsi, nam.

Eilen meillä oli Balanssilla Summer fitness open- tapahtuma, jossa saatiinkin jumpata upeassa kelissä! Jumpat siirrettiin ulos, ja voi vitsi miten hauskalta se näyttikään. Lisäksi mukana oli mm. smoothiebaari ja muuta pientä ohjelmaa, ja ensimmäiset 50 päivän jumpparia nappasivat mukaansa myös tuotekassin. Näitä tapahtumia saisi olla enemmänkin! Ulkona jumppaaminen on kauniilla säällä vaan niin mukavaa, ja varsinkin kun täällä pienellä paikkakunnalla ei pihajumppaa ihan liiaksi ole. Itse en eilen kuitenkaan osallistunut ulkojumpalle, sillä päivän treenin piti olla matalatehoinen aerobinen. Siitä huolimatta sain nautiskella iloisista asiakkaista ja ohjaajista, ja tuo ilohan tarttui myös minuun! 



Jumppailujen jälkeen kävin hakemassa kaupasta herkkusalaatin, ja sen jälkeen lähdettiinkin J:n kanssa korkkaamaan terassikausi meidän molempien osalta. Ja minähän toki halusin myös loppuillan katsella kuninkaallisia häitä, joka tosin ei toista osapuolta niin miellyttänyt, haha :D Mutta olihan se nyt upeasti järjestetty juhla! Sofian puku oli todella kaunis, ja aina noita alttarille kävelyitä katsellessa menee ihan kylmät väreet. Nyt joku kuka oletkaan menossa naimisiin, kutsu minut mukaan. Mä haluan hääjuhliin! 

Tämä sunnuntai menee ihan kunnon lepopäivänä. Siivoilen, järkkäilen paikkoja ja käyn treenaamassa jos illalla huvittaa ja jaksaa. Huomenna sitten vielä minun spinning cardio sykeohjattuna klo. 18:00, tulkaahan paikalle jotka kykenette! 





4 kommenttia:

  1. Millä salilla ohjaat? :) kun oon saanut käsityksen, että ainakin kesän asustelet jossain päin pk-seutua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heip! Salini sivuille pääset postauksessa olevasta linkistä :)

      Poista
  2. Anonyymi6/15/2015

    Ihania kuvia!!

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika