Slider

Juotava ateria? Testissä Ambronite!

6/25/2015




Jos sinulle sanottaisiin, että saat pävän lounaasi juotua parissa minuutissa alas niin, että saat samalla kaikki tarvittavat ravintoaineet ja pysyt kylläisenä 5-6 tuntia, uskoisitko? Kuulostaa aika mahdottomalta, mutta totta se on. Minuun otettiin yhteyttä Ambronite-juotavan aterian tiimoilta ja kysyttiin haluaisinko testata tällaista uutuutta. Kyseinen juoma on tarkoitettu kiireisille ihmisille, jotka haluavat nauttia lounaansa nopeasti, huolehtimatta ravintoaineiden saannista. Uteliaisuus voitti, ja pakkohan se oli kokeilla pystyykö kyseinen tuote lunastamaan lupauksensa!





Hesarinkin jutusta tuttu juotava ateria, eli Ambronite on täysin luomu, ja sisältää kaikki tarvittavat ravinteet vain 500 kalorilla. Ateriajauhe on suunnattu erityisesti kiireisille ihmisille, jotka kuitenkin haluavat nopean mutta terveellisen aterian/välipalan. Tuote on myös vegaani ja gmo-vapaa. Kun tarkastelee jauheen sisältöä, löytyy sieltä niin spirulinaa, lucumaa, mustikkaa kuin kaurahiutaleitakin. Mukana on siis paljon terveellisiä superfoodeja ja kaikki tämä on luomua. Mukana tulevasta esitteestä käy myös ilmi se, kuinka energiaravintoaineet jakautuvat pussin sisällössä: 44% tulee hiilareista, 24% proteiineista ja 32% rasvasta. Yksi pussillinen sisältää proteiinia 30 grammaa, rasvaa 18 grammaa ja hiilareita 54 grammaa.




No, mutta sitten tullaan siihen tärkeimpään, eli käyttökokemukseen. Miltä tämä juotava "supermeal" oikein maistuu ja pysyykö nälkä sillä oikeasti poissa? Testautin tätä itseni lisäksi myös pikkuveljelläni (joka on maailman kovin nirsoilija) ja hänen kaverillaan. Veljeni mielestä makua pystyi kuvailemaan joten kuten murskatun myslin maulla. Juomassa maistui vahvasti kaura, mutta superfooditkin tulivat sieltä kyllä läpi. Ei tämä nyt suuri kulinaristinen nautinto ollut, mutta ei myöskään niin paha kuin ajattelin. Kyllä tätä nälkäänsä joisi, tosin mielelläni jatkossa maustaisin juomaa jollain, esim. marjolla, hunajalla tai mehukeitolla. Meni kuitenkin myös itseni lisäksi pojille ihan helposti alas, eli win-win! Jatkossa toivoisin firman kehittelevän samasta juomasta myös maustettuja versioita.

Jos haluat kokeilla Ambroniteä, sitä on mahdollista tilata heidän verkkosivuiltaan, eli tästä osoitteesta. (Uudet asiakkaat saavat lisäksi kuvassa näkyvän Ambronite-shakerin ilmaiseksi). Uskon että siellä ruudun takana on monia superfoodeihin ja ravintorikkaaseen ruokaan hurahtaneita treenaajia, joten siksi halusinkin tätä tuotetta kokeilla. Ehdottomasti suosittelen testaamaan jos tällaiselle kokee tarvetta ja ravintorikkaat ruuat/smoothiet kiinnostavat. Minä nyt toimin teille tällaisena koemaistajana, ja tosiaan yhteenvetona voi sanoa juoman hoitavan asiansa. Kun sekaan lisää hieman omia "mausteita" menee se helposti nopeasta, täyttävästä lounaasta.

PS! Blogini lukijana saat tilauksestasi -10% alennusta, kun tilatessasi käytät koodia ONTHEMOVE10 




*Postaus toteutettu yhteistyössä Ambroniten kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika