Slider

Arkea + pari uutukaista

6/09/2015





Oikein mukavaa viikon alkua kaikille! Oli kiva huomata, kuinka moni lukija innostui edellisestä jumppa-aiheisemmasta postauksesta. Ajattelin postata hieman tarkemmin treenijutuista katsastaakseni, kiinnostavatko ne teitä vielä. Ja nyt kyllä sain huomata että kyllä ne teitä kiinnostavat, kiva juttu! Varmasti kirjoittelen niistä lisääkin, sillä nyt omat jumppaohjaukseni ovat esimerkiksi taas alkaneet spinningohjausten merkeissä. Eilen oli ihanaa pitkästä aikaa päästä pyörän päälle ja samalla kuulla positiivista palautetta vakkariasiakkailta :) Kiitos teille kaikille!

Kanipoikani on lisäksi alkanut jo paranemaan, ja samalla olen saanut aikaa myös itselleni ja omiin juttuihini. Eilen vielä käytiin herran kanssa lääkärissä, koska ruoka ja vesi ei vielä maistu entiseen malliin. Mutta toivotaan että poika tuosta paranee :) Vanhaksi kaniksi hän on kyllä oikein sitkeästi taistellut! 




Neuletakki: Vero Moda-Noisy May, 26,95: House of Brandon (saatu)


Lisäksi vapaa-aikani ja arkeni kuluu nyt oikeastaan opiskellessa. Aikuiskasvatustieteen aineopintoja pitäisi tässä kesän aikana väsätä, ja nyt olisi ensimmäisen kurssin kirja-aineisto ja muistiinpanot kasassa. Kun nyt esseen kirjoittaminen pitäisi aloittaa, ei motivaatiota vaan tunnu löytyvän mistään! Jotenkin se 20 sivun mittaisen esseen tekeminen tuntuu niin suurelta upottavalta suolta, että aloittaminen on todella iso kynnys. Toki tiedän, että kunhan pääsen vauhtiin, niin varmasti se tekstikin siitä sitten lähtee. Kuinka te yleensä jaatte ja hahmotatte näin suuria tehtävänantoja? 

Jumpan ja opiskeluarjen vastapainoksi sain eilen postissa ihanan yllätyksen yhteistyökumppaniltani House of Brandonilta! Sain tilata heiltä pari vaatekappaletta itselleni, ja valitsinkin täydellisen siistin jakun ja sen lisäksi ihanan raitamekon (joita kesällä päälläni näkyykin harva se päivä). Toimitus oli uskomattoman nopea. nimittäin vain 1 arkipäivä. Itse tilasin siis perjantaina, ja tilaus oli toimitettu jo silloin. Viikonlopun takia sain pakettini kuitenkin postista "vasta" maanantaina ;) Mutta hitaudesta ei tätä verkkokauppaa ainakaan voi moittia! Kuvailinkin nuo uutukaiset teille vielä eilein spinningin jälkeen, ja kuvat ovat tässä postauksessa mukana :) 

Tämä viikko menee siis ihan tavallisen arjen merkeissä. Juhannussuunnitelmat ovat vielä hieman auki, mutta katsotaan mitä keksin :) Sitä ennen koitan kuitenkin postailla vielä muutamista treeniaiheisistakin jutuista. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! 




Raitamekko: Vedo Moda, 21.95: House of Brandon. (saatu)



6 kommenttia:

  1. Nuo sun saamat vaatteet näyttää tosi kivalta ja erityisesti lemppariksi nousi tuo raitamekko. Ja ihana kuulla, että kani voi jo paremmin! Se on ihan kamalaa, kun oma rakas lemmikki sairastaa, siinä tuntee itsensä todella avuttomaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä hän selvästi jo alkaa olla parempi, vaikka toki antibiootit vähän laittavatkin masua sekaisin ja ruoka ei maistu samaan malliin kuin normaalisti. Mutta toivotaan että vielä tästä selvittäisiin, sitkeä tuo poika ainakin on :)

      Poista
  2. Tsemit kanillesi :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi6/10/2015

    Moi Laura!

    Olen 14-vuotias tyttö ja haluaisin kovasti aloittaa urheilullisemman elämäntyylin. Meidän perheessä on onneksi jo valmiiksi terveelliset elämäntavat.

    Ennen kesäloman alkua kävin kavereideni kanssa koulun kuntosalilla suunnilleen kerran viikossa, sekä juoksulenkillä ehkä kerran kahdessa viikossa. Tiedän, että jos aion kasvattaa kuntoani, varsinkin tuo juoksulenkkien määrä on liian pieni. Haluaisin käydä enemmän lenkillä ja salilla, mutta minusta tuntuu, että en saa niiden jälkeen sitä ”ihanaa liikunnan hyvää oloa”. Välillä treenien jälkeen vain harmittaa ja mietin, että tein varmasti liikkeet väärin, ja ihan epäreilua, kun kavereilleni näytti tulevan niin hyvä fiilis tästä. Treenien jälkeinen olotila ei ole valitettavasti se minun suurin motivaation lähteeni, ehkä kaikista suurimpia ovat Fitnesspäiväkirjat ja esim. Fit- tai Kunto plus-lehdet.

    Välillä minusta tuntuu, että koko treenaamisesta ei ole minulle mitään hyötyä. En ole huomannut mitään tuloksia, joka varmasti johtuu siitä, että treenaan liian harvoin. Plus sitten se, että kun syön, yritän syödä mahdollisimman terveellisesti, ja minulla alkaa vain enemmän tehdä mieli herkkuja. Tiedän, että urheilijan täytyy syödä paljon, ja niin yritänkin tehdä.

    Olen oppinut paljon terveydestä Fitnessäiväkirjoista, lehdistä, terveystiedon kirjasta ja netistä. Olen yrittänyt katsoa YouTubesta videoita, joissa näytetään lihaskuntoliikkeitä ja niiden oikeita tekniikoita. Silti minusta tuntuu, että teen liikkeet väärin ja syön palautumisen kannalta vääränlaista ruokaa, liian vähän. Monesti olenkin treenipäivän jälkeisenä aamuna harmitellut, kun lihaskipua ei tunnu juuri ollenkaan. Yritän tehdä joka treenistä tehokkaan, enkä päästä itseäni helpolla. Mutta silti epäilykset valtaavat mieleni. Oliko koko treeni aivan turha? Miksi minä edes teen tätä? Mitä hyötyä tästä muka on?

    Minua pelottaa, että jos treenaan ja syön väärin, kuntoni vain huononee ja lihakset pienenevät entisestään. Haluan elää terveellisesti ja voida hyvin, sekä kohottaa kuntoani ja saada hieman lihaksia. Ja tietenkin haluaisin kokea sitä liikunnan hyvää oloa. En todellakaan yritä laihduttaa tai saavuttaa mitään fitnesskuntoa, alipainosta minulla on kokemusta ja haluan treenin ohella myös nostaa painoani.

    Olisin todella kiitollinen, jos vastaisit minulle, koska en osaa yksin ratkaista kaikkia näitä ongelmiani. Vaikka tiedän, että blogiisi tulee varmaan joka päivä paljon kommentteja, etkä arjen kiireiden keskellä ehdi keskittymään ja vastaamaan jokaiseen, toivon, että ehtisit antamaan minulle pari kullan arvoista neuvoa. En halua luovuttaa ja lopettaa treenaamista. Periksi ei anneta!

    Oikein ihanaa ja virkistävää kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos sinulle kommentistasi! Sillä en ole treenaamisen ammattilainen, suosittelisin sinua kääntymään ammattilaisen puolen näissä asioissa. Onko kuntosalilla jossa käyt, mahdollista varata henkilökohtaista kuntosaliohjausta? Tai voisitko ottaa personal trainerilta muutaman tapaamisen, jossa voisitte käydä ongelmakohtiasi läpi?

      Tuntematta sinua, tapojasi ja kehoasi on mahdoton sanoa mitä teet oikein ja mitä väärin. Siksi kehottaisinkin ehdottomasti ottamaan yhteyttä liikunnan alan ammattilaiseen, jonka kanssa voisitte käydä tavoitteitasi turvallisesti läpi :) Mukavaa kesää sinullekin!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika