Slider

Treeniviikko

6/27/2015




Heipsan! Tällä viikolla kelit eivät ole ihan hellineet, joten liikuttua on tullut vain sisätiloissa. Tänään kuitenkin aurinkokin hieman pilkahtelee pilvien takaa, joten katsotaan jospa lähdettäisiin vaikka Nooran ja koirien kanssa kävelylenkille :). Toivottavasti teillä kaikilla on ollut kiva viikonloppu! Minun viikonloppuuni kuuluu rentoutumista ja treeniä, ja tässä alla onkin minun tämän viikon treenit:


Ma: Zumba 45min 
Ti: BodyJam 55min
Ke: Yläkroppa salilla 70min
To: Jalat salilla 75min
Pe: Matalatehoinen (crossari) 55min
La: Lepo
Su: Aerobinen + kehonhuolto 60min


Tämä treenitoppi ei ollut hinnalla pilattu! H&M 9.90e

Testailin tämän viikon kuntosalitreeneissä uutta latausjuomaa. Siitä saatte postausta ensi viikolla! (Ps. bongaa kuvasta myös eräs karvainen pikkuherra :D)



4 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa sinun treeniviikkosi. :) Teitkö kehonhuollon jossain ohjatulla tunnilla vai itseksesi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihtelevasti. Joskus itse venytellen ja rullaillen, joskus esim. bodybalancessa :)

      Poista
  2. Anonyymi6/28/2015

    Hei, olisi mielenkiintoista kuulla, mitkä ovat hyvän olon lisäksi tavoitteesi liikunnassa, koskien ulkonäköä? Jos saisit ns. pinnalliset asiat luetella, joita tavoitteinasi ovat, haluaisin mielenkiinnolla kuulla. =) on ehkä hieman hassu kysymys, mutta kaikilla meillä kuitenkin on joitakin ihanteita, joita omallatavallamme havittelemme!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ano :) Mulla ei ole sen suurempia ulkonäöllisiä tavoitteita treenissä, koska treenaan jotta pysyn kunnossa ja terveenä. Toki tärkeää on liikkua ja kuluttaa, jotta pysyy normaalipainoisena :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika