Slider

Kuinka saada täydellinen rusketus?

6/22/2015





Tämä on varmasti kysymys, jota kovin moni nainen miettii tässä kesän kynnyksellä. Se pieni päivitys pitäisi saada pintaan, mutta kuinka saada pysyvä ja täydellinen rusketus? Minulla on siihen pikku salaisuus, jota itse asiassa kehutaankin aika paljon: "miten sä olet aina noin ruskea, oletko ollut jossain ulkomailla?" Ehei, vaan se tulee aina, ehdottomasti purkista!

Mä olen monistakin syistä purkkirusketuksen kannattaja. Olen lisäksi joutunut todistamaan konkreettisesti vierestä, mitä se nuorena solariumissa ja lomamatkoilla ihon grillaaminen voikaan tuoda vanhemmalla iällä mukanaan. Mä olen se tyttö, joka laittaa aina auringon paistaessa kasvoihin 30 suojakertoimellista rasvaa ja oleskelee auringossa vain pieniä aikoja kerrallaan. Sen sijaan purkkirusketuksessa ei ole haittapuolia- jos sitä pistävää hajua ei lasketa, Mutta senkin saa niinkin helposti pois kun suihkussa. Auringonsäteiden haitat eivät ole pestävissä pois, ja ne säilyvät ihossa ikuisesti. Siksi aionkin jakaa tässä postauksessa teille kaikille täydellisen rusketuksen reseptin a'la itseruskettava St.Moriz!






1. Kuivaharjaus suihkussa.
Itse harjailen aina koko kropan läpi suihkussa ennen ruskettavan levitystä, tämä ajaa kuorinnan kanssa saman asian. 

2. Mahdollisesti kosteutus. 
Kosteutan ihoa rasvalla riippuen itseruskettavan muodosta. Esimerkiksi näissä St.Morizin ruskettavissa kosteutin ennen moussea, mutta ennen voidemaista ruskettajaa en laita kosteusvoidetta kuin ainoastaan todella kuiviin kohtiin. 

3. Tarkka ja huolellinen levitystekniikka.
Itse en omista leityshanskaa, joten levitän ruskettajan joko paljain käsin tai sitten kumikäsineen avulla. Aloitan aina jaloista, ja etenen pyörivin liikkein kohti yläkroppaa. Kasvot jätän ruskettamatta. Muista myös pienet alueet, kuten kainalot! Erityisesti moussen kanssa kannattaa olla nopsa, sillä se kuivuu rivakasti. Näissä ruskettavissa on hyvää myös se, että mukana on ns. karttaväri, jonka avulla näet mihin ruskettajaa on jo levitetty.

4. Anna kuivua rauhassa.
Tärkeää! Hillu mieluiten mahdollisimman pitkä aika ilman vaatteita, jotta ruskettavaa ei tartu ja imedy vaatteisiin (jolloin saat itsellesi raidallisen värin..) Itse yleensä rusketan juuri ennen nukkumaanmenoa, olen hetken ilman vaatteita ja puen sitten yöksi päälle löysä yöpaidan joka ei häiritse värin kehittymistä yön aikana. 

5. Käy suihkussa seuraavana aamuna. 
Suihkussa käyminen poistaa niin ilkeän ruskettajan hajun, kuin samalla myös ylimääräisen värin ihon pinnasta. Suihkun jälkeen näet lopputuloksen, ja sitä voit korjailla seuraavana iltana sitten halutessasi! Kannattaa kokeilla myös asteittain ruskettamista, eli lisäilemällä väriä joka ilta hieman, jolloin saa varmemmin tahrattoman ja tasaisen kivan värin!






Olen todella tyytyväinen tähän TanStore.fi:stä saamaani St.Morizin itseruskettavaan, ja siksi halusinkin juuri sitä kokeiluun. Olen aikaisemminkin käyttänyt mousse versiota, ja se on kyllä hinta-laatusuhteeltaan aivan täydellistä. Miettikää, saat purkillisen alle kymmenellä eurolla, ja yhdestä purkista riittää jopa 2-3kk levityskerroiksi! En osaa sanoa mistä muualta näitä ruskettajia saa, mutta ainakin TanStore.fi takaa helpon tilaamisen ja nopean toimituksen. Ehdottomasti voin suositella kyseistä rusketuksen verkkokauppaa kaikile, jotka haluavat helpon ja täydellisen rusketuksen ilman riskejä! 




2 kommenttia:

  1. Anonyymi6/23/2015

    tosi hyvä postaus ja hyvät ohjeet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Ano! :) Näillä ohjeilla pitäisi kyllä tulla tasainen ja hyvä bruna! ;)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika