Slider

Alennusten ostoksia

6/24/2015




Olen koittanut pitää nyt kukkaronnyörejä hieman tiukemmalla, mutta käytiin maanantaina Nooran kanssa Sellossa ja lähtihän sieltä jotain pientä mukaan. Tällä kertaa kuitenkin ihan tarpeellisia juttuja vaan, sillä pyrin oikeasti miettimään että mikä on vain tunneostos ja mikä ns. järkiostos (onko sellaisia edes? :D). Mutta tosiaan, tässä alla kuvina muutamia pikkujuttuja alesta. Lisäksi mukaan tarttui esimerkiksi yksi Lumenen kiinteyttävä geeli, josta en napsinut kuvaa. Niistä aion kuitenkin kirjoittaa ihan erillisen postauksen myöhemmin!


Oletteko te tehneet lähiaikoina jotain hyviä alelöytöjä? :)


En ole aikaisemmin omistanut "aitoja" invisibobbleja, joten ostin paketin kokeiluun! (4.90e)



Lindexille oli tullut myös kosmetiikkaa myyntiin, ja ostinkin kokeiluun sieltä kierrettävän lip linerin (3.90e) sekä body mistin (4.90e). Tuo body mist oli kyllä ihan impulssiostos, koska se oikeasti tuoksui vaan niin taivaalliselta! <3 Käykää tuoksuttelemassa, tuon mistin nimi on siis "Passionate heat". Lisäksi Indiskasta ostin pienen pinkin "mariskoolin" joka oli ihan saman sävyinen kun omistamani isompi mariskooli. Sillä taisi olla hintaa 1.90e :)



H&M:ltä ei tällä kertaa löytynyt mitään sen ihmeempää, mutta koska olen pyrkinyt nyt kasvattamaan ns. perusvaatteiden varastoa, ostin tällaisen puuvillaisen beigen teepparin. Hintaa tällä teepparilla oli vain 4.90 euroa ja se on todella monikäyttöinen esim. hameiden ja uusien mustien housujeni kanssa :)



4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia:)! Ootko huomannut jotain eroa noiden "aitojen" invisibobblejen ja niiden halvempien välillä?
    Ostin kans aiemmin kesällä Lindexiltä body mistin ja yllätyin kyllä positiivisesti sen tuoksusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä itse asiassa huomasin. Olen aikaisemmin käyttänyt jotain Glitterin paksumpia versioita, jotka eivät omaan ohueen hiukseeni käyneet sitten yhtään - valuivat vaan pois ja katkesivat käytössä. Nämä on ohuempia ja sopivat ainakin omiin hiuksiini paljon paremmin! :)

      Poista
  2. Sydän itki verta kun en saanut ostettua mukaani kaikkea mitä siellä Indiskassa oli! Lisää näitä vaan niin kehittyy molemmilla se itsehillintä heh... ;)

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika