Slider

The best lip product ever

1/15/2016



Näin tämän kyseisen tuotteen ensin Iidan blogissa, ja yritinkin sitä etsiskellä kaikista Victoria's Secret myymälöistä joissa USAssa kävin. Arvatkaapa mitä? En löytänyt sitä mistään liikkeestä - kaikissa oli pelkkiä huulivoiteita. Sitten kun teimme toisen välilaskun Tukholman Arlandassa, oli meillä vähän aikaa kierrellä kauppoja lentojen välissä. Kävin katsomassa mitä lentokentän VS:llä oli myynnissä ja kappas, löysin sieltä toisiksi viimeisen kappaleen tätä tuotetta, jes! Kyseessä on myös minun mielestäni paras huulituote ikinä, nimittäin Victoria's Secretin flavored lip scrub.




Tuote on todella riittoisaa, sillä huulten kuorintaan rittää vain yksi sormenpäällinen. Maku on sellainen todella mansikkamainen, ja kuorintakiteet ovat sopivan kokoisia. No, miten sitten lopputulos? Todella hyvä. Huulet jäävät pehmeiksi ja kuorinnan jälkeen päälle on hyvä levittää esim tasainen kerros huulipunaa. En ole ihan varma kuuluuko tuote huuhdella kokonaan pois, mutta itse olen ainakin tehnyt vain niin että pyyhin kuorinta-aineen osaset pois ja jätän lopun tuotteen kosteuttamaan huulia. 

Tällä purkilla oli Arlandan kentällä hintaa 11,90 euroa, en osaa sanoa mitä tuote maksaa Suomessa jos sitä täältä saa. USAssa kaikkien huulituotteiden hinta oli 10$, joten arvelisin että siellä tämänkin tuotteen hinta olisi ollut tuo sama. Toivottavasti tätä saa lisää myös Suomesta kun saan tämän purkin käytettyä loppuun! 


2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä ihan superhyvää! Joskus se tuoksu ja maku vaan akaa öklöttä jos on useamman kerran käyttänyt. Lushin vastaavat tuotteet ainakin kuuluu nuolla pois ja luulen että tuon kanssa sama. Se on sellasta sokerihöttöä ja juuri sen nuolaisemisen jälkeen se huuli hoitava koostumus tuntuu tulevan sieltä esille! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä! Mä ajattelinkin että sitä on varmaan tarkoitus about jotenkin noin käyttää, mutta tosiaan tähän asti pyyhin sen vaan vanulla pois :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika