Slider

BODYJAM 75

1/17/2016




Jo perinteeksi muodostuneen, joka kolmas kuukausi ilmestyvän postauksen aika - nimittäin uuden jamiohjelman arviointi! Meillä Balanssilla uutta ohjelmaa 75 mentiin viimeviikolla ensimmäisen kerran kokonaisuudessaan, ja ennen joulua päästiin makustelemaan ensimmäistä osaa. Vielä en ole Kuntomaailman jamissa päässyt käymään, mutta uskoisin että täällä Jyväskylänkin salilla lanseerausviikko on jo ollut. 

Ensimmäinen fiilis uudesta ohjelmasta oli sääli ohjaajaa kohtaan - koreo oli hankalimpia pitkään, pitkään aikaan! :D Mutta meidän jamiporukan mielestä se on ainoastaan hyvä juttu, kaikki ylimääräinen zumba- ja jumppafiilis jää pois ja pääpaino on oikeasti tanssilla. Molemmat koreot ovat näin kokeneemmankin jamittelijan mielestä aika haastavia, ja edes minä en niihin päässyt kiinni ekalla kerralla kokonaan. Jos siis aloittelet jamissa käyntiäsi tästä ohjelmasta, muista olla kärsivällinen! Jamissa kiinnostus pysyy yllä juuri siksi, että opit ohjelmasta jotain uutta joka ikinen viikko. 

Alkulämmittely on omasta mielestäni todella hyvä, virittää fiiliksen kattoon samantien. Isolationista ei ole sen kummempaa sanottavaa, se on aika peruskauraa. Sen sijaan kolmosbiisille eli lyhyelle sarjalle täytyy antaa kunniamaininta - ihan älyttömän hyvä kappale ja koreot! Mukana on sellaista pientä pilkettä silmäkulmassa ja tämä biisi vie koko salin bailutunnelmiin. Iloinen ja aerobisestikin hieman haastava kappale jonka jälkeen on hyvä lähteä ekaan pitempään sarjaan. 




Ensimmäinen pitempi sarja on omaan mieleeni - taas kerran. Mukana on paljon trap-vivahdetta ja joku viba minulle tulee myös krumpingin suuntaan. Jos jollain sanalla tätä sarjaa kuvailisi, niin se sana on swag! :D Lopun sambavivahteinen kappale vie koreon ihan eri tasolle, ja se tuokin ekaan sarjaan uuden näkökulman. Tykkään, tykkään, tykkään!

Viimeisen pitkän sarjan opettelu alkoi poikkeuksellisesti, nimittäin ensin harjoiteltiinkin sarjan loppuosa ja vasta jälkimmäisenä etuosa. Sitten nuo palaset loksautettiin yhteen ja siitä muodostui lopun combo. Koreoista en osaa vielä sen yksityiskohtaisemmin sanoa, kun olen sen kerran kokonaisuudessaan tehnyt. Mutta hankala sekin on, jos ei muuta! Hyppelyä on taas edellisestä ohjelmasta poiketen myös enemmän. Tässä sarjassa on dancehall-vivahteita ja myös housea. Kappaleet on superhyviä ja ne on sovitettu koreografian kehittymiseen loppua kohden. Vikassa biisissä taas kerran räjäytetään koko sali ja fiilistellään kokonaista sarjaa.


Kokonaisuutena jälleen kerran hyvä, sopivan haastava jami jota jaksaa jauhaa kolme kuukautta! 

8 kommenttia:

  1. Anonyymi1/17/2016

    Jeejee mä oon tanssinut tän läpi jo noin viitisen kertaa ja tykkään kyllä kovasti! Ja toi on muuten niin totta, että joka kerralla oppii jonkun uuden jutun! Ja on niin siisti fiilis kun osaa tehdä jonkun pienenkin käden tai nyanssin taas vähän siistimmän näkösesti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä arvasin etten ole ainut joka tykkää tästä ohjelmasta! Hankalissa koreoissa on se oma viehätyksensä - joka kerta oppii jotain uutta tai saa jonkun liikkeen tehtyä paremmin ja tehokkaammin :)

      Poista
  2. Anonyymi1/19/2016

    Kävin pari viikkoa sitten Tampereella testaamassa tän ohjelman kun omalta kotipaiknakunnalta ei tuntia löydy, ja pakko kyllä sanoa että tykkäsin kans ihan hirveesti, etenkin siitä ensimmäisesti dancehall sarjasta😍 ja niinkun säkin kirjotit että se haastellisuus on vaan hyvä puoli, etenkin kun näin monen vuoden tanssitaustalla zumbatunnit sun muut tulee jotenkin kierrettyä hyvin kaukaa niiden jumppamaisuuden takia :D vitsi ku vaan pääsis useamminki jamitteleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääset useamminkin jamittelemaan, sillä tämä ohjelma on kyllä todella huippu!

      Poista
  3. Tää on oikein mahtava jami, aivoille riittää pureskeltavaa varmasti seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi! Biisit on myös oikein sopivia. Hieman harmittaa se, että mukana on paljon hyppyjä mutta ainahan sitä voi varioida itse niitä kohtia mistä tietää ettei jalat tykkää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas tykkään kun pääsee pomppimaan ja nostamaan sykettä entisestään! :D Niitähän voi halutessaan jättää pois ja varioida mielen mukaan :)

      Poista
  4. tää jam on taas kerran niiiiin ♡

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika