Slider

Cosmetics from USA - video

1/12/2016



Muista painaa video HD-laatuiseksi!

16 kommenttia:

  1. Anonyymi1/12/2016

    Kivoja löytöjä oot tehnyt! Noita elfejä löytyy ainakin pretty.fi -sivustolta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kattelinkin tuota verkkokauppaa ja hinnat näyttää olevan vähän korkeampia kuin jenkeissä. Mutta silti tosi hyvä että varastoa täydennettyä täälläkin päin maailmaa! :D

      Poista
  2. Ihania juttuja oot löytäny ja edullisesti! 😍

    VastaaPoista
  3. Voi ei tykkäsin tosi paljon enemmä noista vanhoista purkeista, etenkin tosta rasvatuubista en oo innostunut ollenkaan... :-D Ja hauska juttu toi kuvahomma, yritin käydä etsii sitä missä se kuva olis mutta harmikseni en löytänyt :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä oon samaa mieltä noista tuubeista! :( Tykkäsin noista aikasemmista paljon enemmän, samoin harmittaa ettei suihkugeelejä enää valmisteta Fantasies- sarjaan..
      Se kuva löytyy siis @vspink ja se on sellainen missä näkyy pinkin ostoskassi ja Nike Free- lenkkarit! :D

      Poista
  4. Anonyymi1/12/2016

    Moikka! :)
    Olen joskus lukenut blogistasi, että ette vietä materialistista joulua ja ennemmin lähdette näkemään maailmaa ja niin edelleen. Vähän pisti mietityttämään nämä ostospostaukset, että eroaako tämä siitä sitten jotenkin?
    Ethän ota pahalla, mutta oletko koskaan miettinyt omaa ostokäyttäytymistä eettiseltä kannalta? Jotenkin pisti korvaan kyllä ostamisen ilosta- ostelu "no mulla on näitä jo miljoona valmiiksi- mutta miksipä ei" "ostin nämä meikkipussit -vaikka en tiedä mitä näillä teen". Tuntuu jotenkin ihan älyttömältä määrältä ostaa esimerkiksi body misteja, jotka ovat kuitenkin kovin riittoisia ja käsittääkseni sulta löytyy niitä ihan hyvä valikoima? Kosmetiikkakin tosiaan vanhentuu eli ei kannata turhaan kaapissa seisottaa.
    Anyway, tuli vain tämä mieleen kun olen blogistasikin saanut kuvan, että olet kuitenkin kiinnostunut maailman hyvinvoinnista ainakin joltain kannalta niin tuntuu vain kovin ristiriitaiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitos kun kirjoitit kommenttisi niin rakentavaan sävyyn! :)
      Ymmärrän kyllä että joku saattaa miettiä tätä, myönnän itsekin että kyllä minä jollain tasolla olen materialisti. :D Täytyy kuitenkin aina muistaa, että tässä tulee kerralla melkeen koko vuoden ostokset - ostan aika vähän mitään Suomesta, ja tuon ison osan vuoden "tarpeista" tuolta matkalta. Siksikin määrä voi tuntua suurelta.. Lisäksi laitan noita vanhoja juttuja paljon kiertoon, eli esim. vaatteet ja body mistit joita en käytä, laitan kirpparille.

      Eiköhän meillä kaikilla ole ne jotkut omat paheemme, minulla se on ehkä sitten osittain shoppailu :D Mutta en osta Suomesta sitten läheskään niin paljon, ja muistan myös pistää aina samaa tahtia tavaraa kiertoon kun uutta tulee tilalle :)

      Poista
  5. Anonyymi1/13/2016

    Hei,kaikenlaista todella kivaa olet kyllä ostanut! Ihan todella kivoja juttuja. =) Korvaani pisti vain hieman ikävästä sanomasi -en tiedä mitä näillä teen- tai -pakkohan nämä oli saada- jne tyyliset lauseet. Itselleni jäi hieman erikoinen fiilis suhtautumisestasi osteluun. Tämä on siis vain minun mielipiteeni, mutta halusin myös edellisen anon tavoin tuoda esiin, että asia jäi mietityttämään myös minua.. Ehkä olisit voinut parit lauseet vain muotoilla hieman paremmin, jotta videosta olisi jäänyt hieman parempi kuva. Ethän kuitenkaan pahastu tästä. =)

    Vaikka lähdetkin tavaraa lopulta kierrättämään eteenpäin, voisi ehkä etukäteen miettiä, tuleeko tämä tosiaan tarpeeseen. Näinollen saisit varmasti itsekin säästettyä rahaa "turhemmilta" ostoksilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edelleen viittaan tuohon money talk- postaukseen ja totean, että jokaisella on omilla rahoillaan oikeus ostaa juuri sitä mitä haluaa. Minä halusin ostaa nämä jutut ja tykkään niistä paljon :)

      Poista
  6. Anonyymi1/13/2016

    Elfiä saa Suomesta myös monista apteekeista ja Helsingin stokalta. Halvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin käydä Stockalta tsekkaamassa mitä sieltä löytyy! Kiitos vinkistä :)

      Poista
  7. Ihania juttuja oot ostanut! <3 Noi painorajat on kyllä niin ärsyttävät, kun olis mahdollisuus ostaa vaikka mitä ihanuuksia edullisesti varastoon!! :(

    VastaaPoista
  8. Aivan ihania löytöjä olet kyllä jälleen tehnyt! Noilla tuotteilla sulla meneekin helposti sitten taas vuosi eteenpäin. Itse oon sitä mieltä, että kun ostaa paljon kerrallaan esim. itsekin ostin joulun jälkeen puoleen hintaan lahjapakkauksia niin säästää todella paljon (sama sulle sillä tavalla kun USA:sta ostettuna tavara on halvempaa). Sitten seuraavan vuoden voikin elellä hymyhuulin kun tietää kuinka paljon on säästänyt eikä tarvitse huolehtia joidenkin kosmetiikkatuotteiden ostamisesta ollenkaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Vaikka määrä saattaa kerralla esiteltynä näyttää suurelta, tulee niitä kuitenkin käytettyä vähintään se yksi vuosi eteenpäin. Parempi ostaa kerralla aleista kun saa edullisemmin :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika