Slider

Home sweet home

1/09/2016



Aika herättää tämä lähes kuolleeksi kuluneen kuukauden aikana päässyt blogi taas henkiin! :D Toivottavasti te olette siellä vielä? No, anyways, olen nyt takaisin Suomessa ja myös bloggaustahtia on tarkoitus kiristää sen myötä! 

En keksinyt postauksen otsikoksi mitään nasevampaa, mutta kieltämättä tuo otsikko ei oikein pidä kohdallani paikkaansa - en olisi millään malttanut tulla takaisin tänne pimeään ja kylmään. USA otti meidät hyvin vastaan ja viikot menivät kuin siivillä. Tekemistä riitti jokaiselle päivälle ja lopulta päivät loppuivatkin kesken. Vaikka toisaalta elämä, opiskelut ja läheiset ihmiset ovatkin täällä pohjolassa, jollain tasolla sydämeni on jo useamman vuoden ajan halajannut tuonne Atlantin toiselle puolelle. Siellä tunnen olevani jotenkin todella kotonani. 



Voisin tehdä vielä jokaisesta reissukaupungista ihan ajan kanssa oman postauksensa, joten sen tarkemmin en lähde tässä nyt erilaisia tekemisiä ja vinkkejä jakamaan. Jos teillä on jotain erityistä mitä haluaisitte tietää jostain kaupungeista, laittakaa ihmeessä kommenttia ja toivetta. Tuosta kuukaudesta kuitenkin kun riittää ihan varmasti postattavaa hieman pitemmäksikin aikaa :) 

Aikaerosta selviytyminen tuntuu ainakin nyt menneen ihan hyvin. Eilen oltiin aamupäivästä kotona, ja kun päivän malttoi pysyä hereillä, maistui illalla uni oikein hyvin. Aamulla heräilinkin ihan normaaliin aikaan kymmenen maissa, joten toivottavasti tämä tästä! Joskus jetlagista toipuminen on ollut aivan painajaismaista ja vienyt jopa viikon-pari. Nykyään on onneksi myös melatoniinit keksitty helpotukseksi. 



Tuntuu että mielessä on nin paljon erilasia ajatuksia joista jokaisesta haluaisin kirjoittaa erillisen postauksen! En siis viitsi niitä ajatuksiani tähän postaukseen laverrella ;) Toivottavasti olette siellä edelleen kuulolla, kommenttiboksissa kun on taas lähiaikoina ollut kovin hiljaista. Uskon ja toivon, että tässä kevään mittaan te lukijatkin sieltä heräilette ja pystytään taas luomaan enemmän kommunikaatiota tänne kirjoittajan ja sinne lukijoiden välille. 

Nyt lähden purkamaan laukuista loppuja tavaroita kaappiin, ja sen jälkeen vaan otan rauhassa ja valmistaudun henkisesti arkeen paluuseen (joka tuntuu ihan liian kamalalta! :D). Koitetaan nyt pikkuhiljaa siis palailla takaisin normaaliin postaustahtiin!


4 kommenttia:

  1. Anonyymi1/09/2016

    Innolla ootan lisää matkapostauksia! Ja jos saa toivoa, niin ostospostaus joko videolla tai kuvin olis enemmänki ku tervetullut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaisen itse asiassa ajattelinkin tehdä! Tällä kertaa voisin tehdä vaikka kuvien muodossa, sillä viimeiset pari ovat olleet videoina :)

      Poista
  2. Anonyymi1/09/2016

    Ostospostaus olisi kiva, sieltä varmaan löytyy kaikenlaista ihanaa mitä ei meiltä täältä suomesta edes ole mahdollista saada. Ja muutenkin olisi kiinnostavaa kuulla matkakertomustasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostospostaus on tulossa! :) Ja sen lisäksi tosiaankin ajattelin tehdä vielä jokaisesta kaupungista oman vinkkipostauksensa.

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika