Slider

New Year's goals

1/26/2016



Olenko mä vähän myöhässä tämän postauksen kanssa?! :D No en kai, jos lupauksista on oikeasti tarkoitus pitää kiinni ei niiden julkistaminen tässäkään vaiheessa ole myöhäistä. Mutta anyways, tässä postauksessa tarkoituksena olisi siis pohdiskella sitä, millaisia tavoitteita ja lupauksia minulla on tälle tulevalle vuodelle. Tykkään itse käyttää enemmän sanaa "tavoite" kuin "lupaus". Tavoite kuulostaa jo itsessään siltä, että ihminen on asettanut välitavoitteita ja miettinyt myös matkalle asettuvia haasteita. 



Kun mietin tavoitteitani tälle vuodelle, ensimmäisenä tulee tietenkin mieleen se perinteinen elämäntapamuutos. Okei, kohdallani ei ole tarvetta millekään suurelle elämäntaparempalle, mutta muutaman kohdan kyllä nostaisin sieltä omasta toiminnasta esille. Näitä kohtia ovat erityisesti: 


1. Vähemmän lisäaineita - enemmän luonnollista, puhdasta ruokaa. Tämä mulla nousi aivan ensimmäisenä mieleen. Olen ollut aikaisemmin ihan kamala Cola light- addikti ja kun tarkemmin miettii sitä mustaa litkua ja keinomakeuttajia, tulee välttämättä mieleen että mitäköhän myrkkyjä minä senkin mukana kroppaani tungen. Tämän lisäksi mm. ruuissa pyrin välttämään kaikkea valmista ja e-koodeja. Kotona laitettua ruokaa kasviksista ja aineista, jotka ovat mahdollisimman jalostamattomia. Sama pätee mm. viikonlopun herkkuihin, eli koko alkuvuoden olen ostanut perinteisten väriaineilla kyllästettyjen viinikumien sijaan esimerkiksi pähkinöitä, kookoslastuja ja suklaanibsejä Punnitse & Säästä- kaupasta. 

2. Enemmän liikuntaa - mukavaa sellaista. Liikunnasta jätetään nyt joka ikinen "pakko"-sana pois. Mietin joka päivä miltä tuntuu, millaista liikuntaa tänään haluan? Aktiivisena täytyy siis pysyä, sohvalle ei saa jäädä makaamaan. Mutta se millaista liikuntaa harrastan on vapaasti valittavissa omien tuntemusten mukaan. Joinain päivinä kroppa kaipaa rauhallista joogaa ja toisina aerobista rääkkiä - joka päivä laji valitaan kroppaa ja mieltä yhdessä kuunnellen. 



Nämä edellämainitut kohdat nousivat ensimmäisenä mieleen pohdiskellessani tulevan vuoden tavoitteita. Opintojen suhteen tavoitteenani on oikeastaan vain pysyä tahdissa ja olla stressaamatta liikaa pisteistä ja niiden määrästä. Tiedän olevani hyvällä mallilla, joten turha ottaa liikaa paineita :) 

Mitä teidän tulevan vuoden tavoitelistallenne oikein kuuluu? Kuulisin mietteitänne todella mielelläni!



2 kommenttia:

  1. 1. Juoda enemmän vettä ja syödä enemmän kasviksia
    2. Pitää samanlainen hyvä treenirutiini yllä
    3. Päästä yliopistoon :)

    Hyvältä kuulostaa sun tavotteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vedenjuonnin voisin ottaa mukaan myös omiin tavoitteisiini! Tsemppiä erityisesti tuohon yliopistohakuun - kova työ kyllä palkitaan :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika