Slider

My Day 22.1

1/23/2016



Heipsan ja mukavaa viikonloppua! Ajattelin pitkästä aikaa tehdä tällaisen my day- tyyppisen postauksen, niitä kun ei ole täällä blogissa vähään aikaan näkynyt. Tämä perjantai oli siis vapaapäivä luennoista, eli mitään ns. pakollista ohjelmaa ei ollut luvassa. Luento/seminaaripäivinä päivän muu ohjelma meneekin sitten koulun mukaan. Tämä perjantai oli mukava, aurinkoinen pakkaspäivä ja sainkin vaikka mitä aikaiseksi! 


10:00 Herätyskello pärähtää soimaan, sammutan sen ja jään makoilemaan sänkyyn vielä vähäksi aikaa. Vapaapäivinä yritän nukkua univelkoja pois ja usein herätys onkin vasta kympiltä. Selailen somet läpi sängyssä ja vastailen whatsapp- viesteihin.

10:27 Nyt on pakko alkaa jo nousta.. Ylös sängystä, kahvinkeitin porisemaan. Tapanani on hörppiä aamukahvit kauramaidolla ja vaniljamausteella höystettynä. 



10:45 Käyn kahvin tippumisen aikana suihkussa. Bath & Bodyworksin uudet kosmetiikkajutut on nyt mulla kovassa käytössä - tällä hetkellä keleihin sopiva sarja Fresh Sparkling Snow.

11:00 Läppäri auki ja perjantain uuden Lauren Curtisin meikkivideon pariin - tällä kertaa se on Kylie Jenner tyylinen tutorial! Hörpin kahvia ja meikkailen samalla kun katson vlogeja. Tykkään hitaina aamuina erityisesti kokeilla uusia juttuja meikatessa, kuten erilaisia silmiä tai varjostuksia. 

11:30 Meikkailun jälkeen hoitelen muutamia käytännön asioita koneella. Vastailen mm. sähköposteihin, soitan pari puhelua ja hoidan pankkiasioita. Lisäksi käyn läpi tulevan päivän ja viikonlopun ohjelmaa. 



12:30 Lähden talsimaan Michelin-ukoksi pukeutuneena kohti keskustaa. Asun tosiaan tässä kävelykadun kupeessa, joten matkaa kompassille ei ole paljoa. Sen sijaan yliopistolle kävelen noin 20-25 minuuttia. Käyn ensin tallettamassa hieman rahoja tilille ja jatkan siitä kohti yliopistoa. 

13:00 Palautan erääntyvät lainat yliopiston kirjastoon ja siirryn sitten lukutilaan opiskelemaan. Tällä kertaa teen reilun tunnin verran muistiinpanoja kasvatustieteen aineopintojen kurssiin liittyvän esseen tiimoilta. Saan kyllä aina kymmenen kertaa paremmin opiskeltua kirjastolla kuin kotona! Vähemmän häiriötekijöitä :D 

14:30 Lounaan aika! Käyn kerran viikossa syömässä aina vähän paremman lounaan, ja tänään perjantaipaikakseni valikoituu Muang Thain aasialainen buffetti. Tofukeittoa, kasviskääryleitä, hapanimelää kasviswokkia.. Nam. Opiskelijana sitä arvostaa, kun ei itse tarvitse tiskata! :D 

15:30 Jään vielä pyörimään keskustaan hetkeksi, ja käyn esimerkiksi hommaamassa uudet hopeashampoot joihin kyselin aamulla vinkkejä snapchatissani. Kiitos kaikille ketkä vaivautuvat aina vastaamaan mun kysymyksiini! On ihana huomata kuinka moni mun höpöttelyjäni seuraakaan :)




16:30 Kotiin. Heitän PINKin verkkarit jalkaan, kone auki ja nettiä selailemaan. Olen koukuttunut Carrie diaries sarjaan sen jälkeen, kun reissussa luin kyseiset kirjat. Katselen yhden jakson Netflixistä ja mussutan samalla herkkuja joita ostin Punnitse & Säästä- kaupasta. 

19:00 Lähdetään Saran kanssa vielä pyörähtämään keskustassa, ja pädyttiin juomaan viinilasilliset paikalliseen istuskelupaikkaan, Höpöteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä ja kello kulkikin ihan liian nopeasti! Tällaisia terapiaistuntoja viinilasin äärellä pitää saada aina säännöllisin väliajoin :D!

21:00 Kävelen takaisin kotosalle ja laitan telkkarin päälle. Väsäilen iltapalaa, teen päivän jääneet kotityöt alta pois ja sen jälkeen katselen Netflixiä. Nukkumaan käyn noin puolenyön aikaan.



1 kommentti:

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika