Slider

New in from USA

1/10/2016



Ostospostausta on toivottu oikein erityisesti, joten ajattelin tottakai sellaisen teille toteuttaa! En millään viitsi/jaksa kuvata joka ikistä ostosta matkalta (koska niitä kertyi aika paljon..hups), mutta liitän tähän postaukseen omia lemppareitani ja vähän kaikkea eri paikoista. Dollarin kurssihan oli matkamme aikana lähes sama kuin euro, joten hinnat ovat lähes täsmälleen käännettävissä euroiksi. Monissa paikoissa oli joulun jälkeen suuret semi-annual salet, joista tein kunnon löytöjä! Kun joulun alla lähtee reissuun, kannattaakin malttaa mielensä sinne uudenvuoden tienoille, jolloin ostokset tekee kaikista edullisimmin alennusten aikaan. USAssa täytyy kuitenkin muistaa, että verot tulevat aina hintojen päälle vielä kassalla. Osavaltiosta riippuen verot olivat meidän reissullamme jotain 6-9 prosentin välillä ostoksen hinnan lisäksi. (Tosin voit hakea verojen hyvitystä osasta tuotteita lentokentällä). 

Shoppailin yksittäisiä juttuja New Yorkista, siellä emme viettäneet yhtään aikaa esim. ostoskeskuksissa tai outleteissa. Jos joku kiva kauppa sattui kohdalle, saatoin käydä katsastamassa tarjonnan. Sohossa ollessamme tein oikeastaan kaikki Nycin ostokset. New Orleansissa taas olimme ainoastaan French Quarterissa, ja sen vieressä oli yksi outletkylä josta tein kaikki sen viikon ostokset. Miamissa shoppailtiin sitten kaikista eniten, esim. USAn suurimmassa ostoskeskuksessa Sawgrass Millsissa sekä Dolphin Mallissa. Mallit ovatkin jenkeissä paras paikka ostoksille, sillä yhdestä paikasta löytyy paljon eri kauppoja. Lisäksi jos lähtee hieman kauemmas esim. kaupungin keskustasta, ovat outlet-kylät hyvä paikka edullisemmille ostoksille. 

Ennen ostosteni esittelyä haluan vielä erikseen korostaa, että kaikki ostokset on ostettu omilla tuloillani - vanhemmat maksoivat minulle ainoastaan matkan hinnan. Säästin koko loppuvuoden palkkani mukaan reissuun, jotta saisin ostettua kaikkia kivoja juttuja kotisuomeen. :) Jenkeissä onkin paljon ostettavaa jota täältä ei saa, ja olen todella tyytyväinen että maltoin kitsastella loppuvuoden rahat reissuun mukaan! 


Michael Kors outletista ostin tämän laukun noin 170 dollarilla. Ovh. oli 300 tienoilla.

Rannekorut Guessilta n. 15-18 dollaria kappale, Forever21 rannekorut 5$. 

Starbucksin Limited edition New York- muki oli synttärilahja vanhemmiltani. Hinta taisi olla 15$. 
Victoria's Secret lohkaisi suurimman osan shoppailubudjetistani! Ostin kai yhteensä 7 liivit ja 15-20 alushousut. PINK liiveissä tarjous oli ota 2 maksa 45$. Nämä kahdet liivit ovat tosin vuoden 2015 fashion show:n limited editionit (Ice Angel), joten näillä hintaa oli 50-60$ kappale. 

Bath& BodyWorksilla oli myös semi annual salet, joten suihkugeelit ja rasvat maksoivat noin 3 dollaria kappale. Käsivoide oli 5$, pienet body mistit 1,50$ ja nuo iki-ihanat pocket bac- käsidesit sai tarjouksella take 5 pay 6$. Painoahan nuo toivat aika paljon matkalaukkuun, joten joutui aika paljon karsimaan mitä voi ostaa ja mitä ei.

Korkkarit Nine Westin alennuksesta n. 50$

PINKin hupparit noin 50$/kpl, t-paita alesta 10$

Vasen yöppäri oli myös synttärilahja vanhemmilta, oikeanpuoleinen yö t-paita 13$ PINK

Victoria's Secretin satiininen yöpaita alennuksesta, 17$

 PINK collegehousuja ostin kolmet kappaleet, noin 40-50 $ kappale. Ylimmät olivat tosin alelöytö vain parilla kympillä!
 Tommy Hilfigerin v-aukkoinen neule löytyi alennuskupongin kanssa hintaan 15$
 Ja ihan peruspaitoja: vasen Brandy Melville 20$, Polo neule 20$ ja Aeropostalen paita 7$
GAPin ostoksia: karvaneule 30$, huppari 15$, poolopaidat n. 10$/kpl. 



Huh! Siinäpä suurin osa. Mitäs tykkäsitte, löytyikö jotain lemppareita? Nyt ollaan sitten taas säästökuurilla jonkin aikaa..! :D 

13 kommenttia:

  1. Anonyymi1/10/2016

    Oi ihania juttuja oot löytäny! Noi GAP:in tuotteet varmaankin omia lemppareita + PINK <3 :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi1/10/2016

    Ompa paljon kaikkea ihanaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Näiden kanssa pärjää sitten taas tulevaan jouluun ;D

      Poista
  3. Anonyymi1/11/2016

    Ihania kaikki, etenkin nuo Pinkin vaatteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ano! :) PINK on kyllä omakin suosikkini

      Poista
  4. Todella kivoja juttuja, olen niin kateellinen tuosta Bath & Body Worksista :D Periaatteessa niitäkin saisi nyt Shipiton kautta Suomeen, mutta ei se ole mitään verrattuna oikeasti liikkeessä käymiseen. :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saako niitä tilattua suomeen vai? :o En ole tiennytkään! Joskus taisi Beauty Popup kauppakin puhua, että saattaisivat ottaa noita tuotteita valikoimiinsa mutta en tiedä.

      Kyllä se ostoskokemus on ihan erilainen kun pääsee tuoksuttelemaan kaikki rasvat ja käsidesit paikanpäällä :) Tosin ne ovelle asti olevat kassajonot skippaisin suosiolla..! :D

      Poista
  5. Oi ihania juttuja,gap:n jutut varsinki :)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi1/12/2016

    Oon aikeissa matkustaa Jenkkeihin tän vuoden aikana, sekoon varmaan siellä kun niin paljon ostettavaa! :D Sellasta mitä Suomesta ei saa. Lähitkö yhdellä matkalaukulla matkaan? :D Riittikö tila hyvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi1/19/2016

      Onkohan mun kommentti mennyt vahingossa ohi sulta? :)

      Poista
    2. Niin kävi, pahoittelut!
      Meidän nelihenkinen perhe lähti kahdella laukulla ja palasi neljällä eli max määrällä :) Toki jos painon kanssa tekee tiukkaa niin aina voi myös ostaa lisäpainoa laukkuun 32kg saakka.

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika