Slider

Tuote, joka muutti hiukseni

10/01/2015




Sitähän sanotaan, että parhaat ideat syntyy sattuman kautta. No, tässä on yksi hyvä esimerkki siitä. Menin hakemaan eräästä kaupasta ihan jotain muuta kuin hiustuotteita. Eksyin kuitenkin (jostain syystä, heh..) sinne kauneustuotteiden hyllylle, ja aloin katselemaan mitä sieltä löytyykään. Eräässä kohtaa oli todella tyhjä hylly, jossa oli vain yksi purnukka jäljellä. Tuossa kohdassa luki jotain: "Elvital hiusöljy 2.85e". Ajattelin että ei voi olla, miten saa noin edullisesti tällaisen pullon, ja sitä onkaan enää yksi jäljellä! Kiikutinkin siis kyseisen tuotteen kassalle.



En maksaessa edes ajatellut asiaa sen enempää, mutta kassakuittia katsoessa tyrmistyin - tämä puteli olikin maksanut yli yhdeksän euroa. Mitä?! Joko olin vahingossa maksanut väärän hinnan, tai sitten kyseinen tuote ei oikeasti kuulunut siihen hyllykohtaan mistä sen nappasin mukaani (vaikka merkki kyllä oli oikea?). No, en sitten kehdannut lähteä tästä enää kassalle nillittämään joten nielin pettymykseni ja ajattelin ettei maailmani kaadu tähän muutaman euron meneytkseen :D Salaa kuitenkin mielessäni, että toivottavasti tämä tuote olisi hintansa arvoinen.

Kyseessä on siis Lorealin Elvital- kiiltosuihke, jota suihkutetaan joko pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Itse olen sitä kokeillut aamulla kuiviin hiuksiin suoristamisen jälkeen ja arvatkaas mitä - se on ihan täydellinen! Näistä kuivista ja joka suuntaan sojottavista hiuksista tulee silkkisen sileät ja kiiltävät, eli tuote kyllä onneksi lunasti odotuksensa eikä ollut täysin turha ostos. Tämän jälkeen kiinnostaisi kyllä kokeilla myös Balmainin samantyyppistä tuotetta, silk sprayta. Onko jollain siitä kokemuksia? 



Täytyykin tähän samaan hengenvetoon kehua myös Balmainin suolasuihketta, jota tuli ostettua testiin. Mun hiukseni ovat niin perinteiset pohjoismaalaisen hennot, että tuo litku antaa tähänkin tukkaan edes jotain potkua. Esimerkiksi kiharoiden sekaan kun sitä lisään, saan vähän lisää tekstuuria hiuksiin ja kiharatkin istuu paikalleen paremmin. Suoriin hiuksiin en tuota ole vielä kokeillut, mutta täytyy myös se testata että mitä suolasuihke saa aikaan suorissa hiuksissa.

Tällaista kauneushöpöttelyä vähän tähän väliin, nyt mä lähden valmistautumaan kauppakadun approa varten. Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika