Slider

I love me 2015

10/19/2015





Käytiin äidin kanssa pyörähtämässä eilen I love me- messuilla. Lähinnä menin sinne vain kiertelemään ja katselemaan, ilman sen suurempaa agendaa. Mukaan tarttui kuitenkin pari juttua, jotka sattumalta liittyivät molemmat hiuksiin! Nimittäin ostin sitä sävytettä josta edellisessä postauksessa mainitsin. Sen lisäksi hommasin rakastamastani Remingtonin Pearl wand- kihartimesta paksumman version, jolla saa hieman luonnollisemmat ja loossimmat laineet hiuksiin. Hintaa tuolla kihartimella oli 40 euroa, ja se kuulemma on poistumassa myynnistä, joten osuin paikalle oikeaan aikaan! Kuvia tuli kuitenkin otettua valitettavan vähän, koska keskityin omaan fiilistelyyn valokuvaamisen sijaan. 

Oliko teistä joku messuilla, mitä piditte tarjonnasta siellä? :)



Ihania smoothie-ständejä oli vaikka ja kuinka paljon!


Ostokset, jotka lähtivät messuilta mukaan


Äiti halusi teettää itselleen pikakampauksen


2 kommenttia:

  1. Suunnitelmissa todella oli käväistä tänä vuonna messuilla, mutta kotona sairastelu vei voiton. Ensi vuonna sitten! :)

    Hei minkäslaisia kokemuksia sulla on noihin Biozellin sävytteisiin? Itse aiemmin niitä käytin silloisiin ruskeisiin hiuksiin ja kampaajani käski lopettamaan kyseisen tuotteen käytön, kun omat hiukseni reagoi niihin hyvin vihreästi. Nykyisiin punaisiin hiuksiin en ole uskaltanut vielä käyttää, mutta houkuttelisi kokeilla hieman edukkaampaa tuotetta kuin nuo sävyttävät hoitsikat mitä nyt tulee käytettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kertoa sitten kun pääsen niitä kokeilemaan! :) Sävytteet jäi pk seudulle, ja nyt olen Jyväskylässä.

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika