Slider

UGG Bailey Knit Bow

10/14/2015







Ilmassa oli taistelun meininkiä, kun Hullujen päivien ensimmäisenä aamuna klikkasin itseni 7:00 verkkosivuille haalimaan näitä kyseisiä kenkiä itselleni. Ensin verkkosivut kaatuivat ja sitten menikin pari tuntia ennenkuin nämä kengät tulivat uudelleen kaupan. Itsellä sivut kaatuivat ja herjasivat kokonaan, mutta kiitos maman, hän sai kuin saikin nämä kengät minulle tilattua! En koskaan olisi raaskinut ostaa näitä oikealla hinnalla (250e), mutta nyt kun nämä sai lähes satasen halvemmalla, ajattelin että voisin satsata laadukkaisiin talvikenkiin. 

Uggit ovat oikeasti maailman mukavimmat ja lämpimimmät kengät - vaikka poikaystäväni mukaan nämä ovat aivan kamalat eikä hän voi ymmärtää miksi kukaan maksaisi näistä popoista tällaisia maltaita :D hah! Mukavuus ennen kaikkea, ja varoitinkin jo että tulen koko talven lampsimaan nämä jalassa joka paikkaan ;) 

Ainut mikä Uggeissa mietityttää, on eettisyys. Sen takia olen aikaisemmin näitä aitoja boikotoinut ja päätynyt ostamaan keinonahkaisia ja -villaisia vaihdokkeja. Joskus Peta levitti sanomaa siitä, kuinka Ugg kohtelee valmistusprosessissaan lampaita todella julmasti ja törkeästi. En tiedä mikä on nyt asian laita muutama vuosi myöhemmin, mutta kieltämättä tunnen vegetaristina huonoa omaatuntoa näistä kengistä. Toivon ja uskon vain nyt siihen, että säästän edes palloamme sillä että ostan kerralla laadukkaat kengät, jotka menevät varmasti vuosia ja vuosia tästä eteenpäin minulle.


Mitä mieltä te olette Uggeista? Yay vai nay? :D 


14 kommenttia:

  1. Anonyymi10/14/2015

    Nuo rusetit ei miellytä,stockalla oli vielä vaikka kuinka monta paria eri kokoja jäljellä vielä illalla..mutta normi uggit on parasta ja niiin lämpimät!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nettikaupasta kaikki myytiin hetkessä loppuun. Voi kun asuisinkin stockan lähellä..!
      Mulle taas ne normiuggit on liian "pelkistetyn" näköiset, joten nää oli ihan täysosuma :)

      Poista
  2. Ehdottomasti Yay! Uggit on ihan pakkolliset talvikengät ainakin mulle, mun varpaat meinaan jäätyy ihan aina, mutta Uggit on ainoat, joissa ei jäädy! Vähän teki mieli hankkia noi, mut ehkä nuo kahdet aiemmat jo riittää ;) Ihanat!

    essi-bltn.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Essi! :) Mäkin olen aivan ihastunut siihen miten mukavat ja lämpimät nämä kengät ovat <3

      Poista
  3. Anonyymi10/14/2015

    Wau, ihanat Uggit, minusta nuo rusetit taas on tosi mageet. Et sä voi koko maapalloa pelastaa, teet jo osasi kun olet vege :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ano, mäkin tykkään! :)
      Ja niin pyrinkin ajattelemaan, että teen jo osani olemalla vege/vegaani. Ja uskon ja toivon, että tuo lammas mitä uggeissa on menisi muuten roskiin teurasjätteenä joten hyvä sekin käyttää hyödyksi.

      Poista
  4. Anonyymi10/14/2015

    Lisäyksenä edelliseen kommenttiini....Onko "rusetittomat" halvempi versio Uggeista ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tarkoitat niitä matalampia ns.original mallisia, niin ne on kyllä edullisemmat kuin nämä rusetilliset :)

      Poista
  5. Normaalit Uggit on omaan makuuni liian pelkistetyn näköiset, mutta nuo on suorastaan ihanat noiden yksityiskohtien vuoksi! :) Saatan alkaa itsekin harkitsemaan vaatekaapin talvikenkäosaston päivittämistä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, siksi nyt raaskinkin satsata ihan näihin aitoihin oikeisiin Uggeihin! :)

      Poista
  6. Mut miten menee Uggit ja loskasää? Eikö niistä tule vesi läpi tai pinta pilalle silloin? Sitä oon noissa miettinyt :) Talvisin, kun nykyään on enemmän loskaa kuin varsinaisia pakkasia. Siksi ostin itselleni Sorrelin talvikengät, kun kestävät vettä ja pakkasta :) Niissäkin oli hyvä alennus, että raaskin ostaa :)

    Kivan näköiset Uggit on kyllä :) Ja kyllähän nuo eettisyysasiat aina vähän mietityttää. Mutta tärkeintä on, että tekee niitä päivittäisiä eettisiävalintoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa, täytyy varmaan pistää tohon pintaan joku litku mikä hylkii kosteutta :) Mä lähden onneksi siihen pahimpaan loska-aikaan aina pois täältä Suomesta, joten olkoon nämä sitten vaikka niiden parhaimpien talvikelien kengät! :D

      Poista
  7. Tosi söpöt! Niin söpöt etten mä ainakaan pystyisi pitämään niitä jalassa ettei ne vain kuluisi hih!
    Mun piti mennä ihan huvin vuoksi seuraamaan sitä Hullujen päivien menoa. En siis todellakaan tekemään mitään muuta kuin seuraamaan. Jostain syystä jäi jälleen väliin.. Ehkä sitten ensi vuonna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on just niin mun näköiset kengät ettei enempää voisi olla! (:

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika