Slider

My Day

10/25/2015



Lauantai 24.10.2015
10:00. Ylös sämgystä ilman herätyskelloa! Selailen hetken puhelinta, kunnes menen alakertaan. Juon kahvit, luen hesarin, syön aamupalan sekä meikkailen rauhassa. Suunnittelen päivän ohjelmaa.

12:00. Lenkille! Ulkona on kaunis ilma, joten skippaan päivän suunnitellun salitreenin ja lähden sen sijasta lenkille raittiiseen ilmaan. Juoksen noin 6,5 kilometrin lenkin keskustaan ja takaisin.




13:00. Lenkin jälkeen käyn rauhassa suihkussa ja laittaudun loppupäivää varten. Kokeilen uutta kiharrinta, jonka ostin messuilta. Tykkään lopputuloksesta, joka on hieman rennompi kuin pienemmällä Remingtonin puikkokihartimella.

14.30. Laitan itselleni lounaan, ja päätän tänään syödä vuohenjuustosalaattia. Pilkon kasvikset kulhoon ja paistan hieman vuohenjuustoa sulaksi salaatin päälle. Yksi lempiruuistani on näin helposti valmis!



15:30. Lähden ajamaan kohti Westendiä, ja päivän opiskeluagendana on tehdä yhdessä laskentatoimen tehtäviä loppuun. Olen nyt aika hyvässä jamassa noiden tehtävien kanssa, enää pientä viimeistelyä ja kurssi on valmis! Olen kyllä oppinut ihan huimasti tämän kurssin aikana, joten hukkaan ei duuni ole mennyt. Tänään laskettiin erään kampaamon kannattavuuden sekä vakavaraisuuden tunnuslukuja exceliin.

18:00. Kotia kohti. Meillä on mummo ja koirat kylässä, joten tehtiin illallista porukalla. Muut söivät lehtipihviä kasviksilla ja bearnaisekastikkeella, minä paistelin leipien päälle sitten taas vuohenjuustoa. Päälle hyvä viini sekä jälkkäriksi creme bruleeta. Nam!



20:00. Telkkarin ääreen röhnöttämään teekupin kanssa. Päivä on pulkassa, ja iltaisin annankin itselleni aina vapaata aikaa. Menen suhteellisen ajoissa nukkumaan, jotta jaksan huomenaamulla taas herätä opiskelemaan.


Tässäpä nyt viikonlopulta tehty my day-postaus! Mitä pidätte tällaisista, teenkö näitä useamminkin, esimerkiksi työpäivästäni tai arkipäivästäni? :)



7 kommenttia:

  1. Anonyymi10/25/2015

    Näitä enemmän! Tykkään kaikista sun postauksista ja tää oli todella mun mieleen. :) lisää!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi10/26/2015

    Kiva postaus! Tälläsiä enemmän joo! :) -Jonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla Jonna että säkin pidit! :)

      Poista
  3. Tosi mukavaa luettavaa! :) Yksi kysymys vain, meikkaatko useastikin ennen lenkkiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En lähde talosta ulos ilman ripsi- ja kulmaväriä :D

      Poista
  4. Anonyymi10/28/2015

    Tosi kiva tää postaus :) Ja noi sun hiukset on niiiin upeen näköiset!

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika