Slider

Jalkapäivä takapihalta käsin

6/30/2013



Tänään makoilin koko päivän auringossa, ja illalla oli luvassa tämän viikon jalkatreeni. Salille asti en kuitenkaan jaksanut lähteä raahautumaan, joten kun sääkin oli mitä parhain, päätin tehdä tämän jalkatreenin ulkona. Meiltä löytyy autotallista penkki, tanko, levypainoja ja käsipainoja, joten niitä apuna käyttäen sain ihan tehokkaan reenin alakropalle väsättyä. Kuviakin otin muutaman, joten tässä niitäkin teille.


Alkuun hölkkäilin ja sprinttasin sykettä ylös ja lihaksia lämpimäksi. Tein myös cheerharjoituksista tuttuja lämpöjä, eli polvennostojuoksua, lonkan avausta ja ristiaskelia. Siitä innostuinkin sitten nopsasti myös verestämään noita muistoja.. Pakko oli vähän pomppia ja kokeilla, mites ne hypyt vielä nouseekaan- ja huonostihan ne nousi, mutta jotenkuten kuitenkin :D


Nyt oli niin jäätävä irvistys, ettei se kestänyt päivänvaloa..
Mutta hei, onhan siellä jalkojen alla vieläkin vähän ilmaa!


Itse treenissä käytin nykyistä jalkapäivän ohjelmaani. Jokaiselle jalkojen lihasryhmälle siis 2-3 liikettä toistoina 3x10. Liikkeinä mm. pohkeet, kyykyt, askelkyykyt, maastaveto ja pilatestyyppiset jalkaliikkeet. Jotain tuli kyllä tehtyä oikein, sillä sain ihan jäätävän tuntuman ja tärinän aikaan. Ehkä jopa paremman kun yleensä salilla! 




Loppuun vielä loppuverryttelyt ja nopeat, palauttavat venyt. Kiva treeni normaalin kuntosalin vaihteluksi. Varmasti myös yläkroppatreenin pystyisin tekemään ulkona näillä levy- ja käsipainoilla sekä tangolla. Oletteko te treenailleet kesäisin ulkona, jos olette niin minkätyyppistä treeniä pihalla teette? 

8 kommenttia:

  1. Mulla on mökkijumppien ehdoton kaveri kahvakuula, jota on kiva heilutella pihalla ja samalla nautiskella Suomen kesästä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin on jo pitkään pitäny hommata kahvakuula! Se olis kanssa sellanen monipuolinen treeniväline, jolla sais jumppailtua esim. ulkona :)

      Poista
  2. Hyvinhän se hyppy vielä nousi ;) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, ottaen huomioon että lopettamisesta on jo se viisi vuotta aikaa :'D!

      Poista
  3. Sisko muistaa ulkoo yhen bodycombat ohjelman, tehtiin juhannuksen aikoihin se koko ohjelma perheen kanssa pihalla musat täysillä niin, että tää miun sisko ohjas sen !:)

    VastaaPoista
  4. Valittaako sun kaverit koskaan sun reenaamisesta? Kun itellä osa kavereista ei ymmärrä, että mä nautin siitä että reenaan joka päivä ja se on tosi iso osa mun elämää. Ja sit tulee valituksia, että ku oon aina salilla ja jne. Mitä kerrot sellasille, jotka ei ymmärrä sun suhdetta reenaamiseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät valita, koska he tietää että se on se mitä mä tykkään tehdä ja mihin mun aikani menee :) Koulu vie muutenkin ajan viikolla ja vapaa-ajalla tavataan kavereiden kanssa sitten viikonloppuisin.
      En osaa sanoa tohon että mitä sellaisille ihmisille pitäis kertoa. Luotan siihen, että oikeet ystävät kyllä ymmärtää :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika