Slider

Combathulluutta

6/01/2013



Uusi combat on nyt tullut testattua kahdesti. Ja voin sanoa, ettei etukäteiskäsitykset todellakaan muuttuneet- ohjelma on aivan huippu, pitkästä aikaa! Kaikki meidänkin combattilaisista tuntuvat tästä ohjelmasta tykkäävään. Pitkään on ollut ohjelmien kanssa sellainen fiilis, että taso menee koko ajan vain enemmän alas ja alas. Mutta ehkä nyt kelkka kääntyy, parempaan suuntaan?




Aikaisemmin, sanoisinko että kolmisen vuotta sitten, combat oli vielä ehdoton ykköslajini. Kun pumppi ei ollut tullut kuvioihin ja jaminkin olin juuri vasta löytänyt. Combat, ja sen ohjaaja iski ja siitä alkoi LM fanitus. Ohjelmat oli ihan huippuja ja kaikista biiseistä menee edelleen kylmät väreet. Ja jotenkin tuntuu, että niihin vanhoihin kappaleisiin myös liittyy paljon enemmän tunnetta kuin nykyisiin- nykyisin ne monet biisit on vaan 'ihan kivoja'. Heitän tämän postauksen loppuun taas pienen listan mun lemppareitani, niitä jotka aikaansaavat kylmiä väreitä.

Jossain vaiheessa combatohjelmat ei enään vaan napanneet, ja käyminen jäi siihen max 1 krt/vko. Siitä tuli jumppa muiden joukossa. Viimeisen vuoden aikana combatti on ollut ihan sivuseikka ja pääpaino on ollut jamilla sekä sh'bamilla sekä tietysti omilla tunneilla. Biisit ei jaksa innostaa, koreot on vähän tylsiä. Mutta tosiaan uusi ohjelma lähentelee aika lailla sitä, millasia fiilareita aikaisemmin combatissa sain. Saadaan siis kesä hakata hyvää ohjelmaa! Sen kummemmin en ohjelmasta viitsi alkaa tähän selittämään, jokainen voi käydä sen testaamassa ja sanoa oman mielipiteensä. Mutta hyvä se on! :)




Nyt tosiaan melkeen voisi sanoa, että combathulluus on tulossa takaisin. Ihanien miksauksien ansiosta pääsin taas siihen fiilikseen ja uusi ohjelma jatkaa tuota tunnetta. Kaikki biisit on hyviä. Oon kaivannut enemmän ns. 'oikeeta' combatmusaa ja vähemmän listahittejä, tässä ohjelmassa se toteutuu! Koitankin päästä kesän aikana hakkaamaan sen kaksi kertaa viikossa. Ihan huippu olo on jumppien suhteen kyllä nyt, kun kaikki ohjelmat innostaa treenaamaan. Toivotaan että tää tunne pysyy yllä koko kesän ajan, kun aikaakin treenailla on!

Mitäs mieltä te muut olette tästä combatista (56) ? Kuuluuko combat aktiivisesti teidän ryhmäliikuntakalenteriin vai onko se ainoastaan satunnainen tunti? :)

6 kommenttia:

  1. Mun kaikista lempparein ohjelma oli #50 ja sen jälkeen kaikki ohjelmat on vaan tuntuneet menevän huonommaksi ohjelma toisen perään... :( Tykkäsin kyllä tästä uudesta, vaikkei musiikki iskenytkään! Koreot oli loistavia ja etenkin lihaskuntobiisi sytytti ihan eri tavalla kuin ennen :) Yritän päästä hakkaamaan kerran viikossa - pääpaino treeneissä on kuitenkin salilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun lemppareita oli 42-45 ja sen jälkeen tuntui huononevan.. 50 oli myös muistaakseni ihan kiva. Tässä ohjelmassa oli kuitenkin huomattavissa taas parannusta ja niinkuin sanoitkin, niin koreot on ihan loistavia :)

      Poista
  2. BC 56 on ihanaa tappoa! Ainakin se eka puolikas mitä oon vasta päässy kokeilemaan...
    Tai sit se oli mun superjumissa olevat pohkeet, we'll see ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tätä jaksaa hakata kesän läpi :)!

      Poista
  3. BC:Stä tuli mieleen ihan näin btw kun kerran aloin miettimään ääneen että miksi naiset käy sillä BC:ssä? kun vaikka esim kuntonyrkkeilystäkin saisi enemmän irti?

    -niin siihen sain sitten vastauksen että "naiset pelkää säkkiä/ihmiskontaksti (tämmöisissä kamppailu painotteisissalajeissa)" Mitäs sveedua onko näin? :D itellähän tämmöstä ei tosiaankaan ole, mutta ihan näin yleisesti mietin kun BC:n suosio on suuri, mutta treeni mielessä siitä kuntonyrkkeilystä tai muusta kamppailulaista (noh tämäkin riippuu kun jossain karatessakaan ei muuta tehdä kuin rivissä potkitaan ilmaa..) on enemmän hyötyä, niin että pelkäävätkö OIKEASTI naiset sitä OIKEAA kontaktia vai mikä siinä on?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en osaa sanoa kuin oman syyni miksi käyn combatissa, ja se on se että se on jumppaa ja kivaa sellaista. Mua ei kiinnosta kuntonyrkkeily lajina ollenkaan. Combat on kuitenkin vain ryhmäliikuntatunti joka ainoastaan lainaa eri tekniikoita, joten se ei kyllä mitenkään ole edes verrattavissa kamppailulajeihin. :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika