Slider

Kylmiä väreitä, yhtä hymyä ja BodyJamia

6/12/2013



Aina vain uudelleen, mä palaan kirjoittamaan bodyjamista teille. Varmasti monia, jotka ei tunnilla käy nämä postaukset ärsyttää, mutta tässä kirjoituksessa itse bodyjam on vain sivuosassa. Pakko silti ihan pikkasen hehkuttaa, koska uusi ohjelma on nyt testattu kokonaisuudessaan. Lisäksi hieman fiilispohdintaa on mukana, koska meidän porukka vaan on niin huippu .. <3 Tiistain iltadiskot ei petä koskaan.

Uuden BodyJam 65 alkupuolisko on hauskalla tavalla erilainen. Alkulämpät nostaa kylmät väreet pintaan, kun basso tuntuu sisuskaluissa asti. Sitä seuraa afrojam-osio. Afrikkatyyppiset liikkeet ja musiikki onkin uutta jamissa. Musiikki tässä ohjelmassa on taas kiitettävää luokkaa, mitä se yleensä aina jamissa onkin.
Lopun pidempi sarja, maximal crazy jam on sekin mun mieleen. Kivat pyörähdykset, ei kuitenkaan kauheesti hyppyjä. Muutenkin kivan vaihtelevat liikkeet, ja erityisesti muutaman vuoden takaa tuttu juoksu ja hyppy eteen toi muistot mieleen :) 
Siinä tiivistetysti mielipiteet uudesta jamista. Hyvä setti kokonaisuudessaan, menkää testaamaan! Liikaa en noista viitsi kuitenkaan höpöttää, koska kaikki blogin lukijat ei pääse tunneille osallistumaan.
Before....


Kuten otsikkoon yritin tiivistää, päällimmäiset fiilikset bodyjamin jälkeen ovat energia ja kylmät väreet. Hymy nousee huulille väkisinkin tämän ryhmän kanssa, miten olenkaan onnistunut näin ihanan lajin ja porukan itselleni löytämään. Mikään muu tunti ei saa mussa samaa reaktiota aikaan. Musiikki, aivan mahtava ohjaaja ja parhaat mahdolliset treenikaverit mahdollistavat tämän. Jotkut lajit ei vaan tunnu treeniltä, vaan enemmänkin hauskanpidolta jossa kuntoilu tulee toissijaisena seikkana, tässä on erinomainen esimerkki siitä. Tunnit on yhtiä viikon kohokohdista, eikä sinne mennä ainoastaan suorittamaan koreografiaa.

Onko teillä lukijoilla jostain lajista samanlaisia tuntemuksia kuin edellä mainitut? Mielenkiinnolla kuulisin miten muut suhtautuu jumppaan ja LM tunteihin. Niinkuin joskus muistelen kirjoittaneeni, niin tunnen jollain tavalla olevani etuoikeutetussa asemassa, kun pystyn nauttimaan treenistä näin paljon. Niin paljon, että tunnin aikana menee useat kylmät väreet ja sarjoista tai musiikeista ei vaan meinaa saada tarpeekseen.
 Ja mitään näistä tuntemuksista tuskin voi saavuttaa yksin. Meillä kokemusta vahvistamassa on jo mainittu, mahtava porukka, huippu ohjaaja, volat kaakossa ja värivalot. Tällöin treeni ei ole pelkästään liikuntasuoritus, vaan kokemus. 
...ja after! Hymy yhtä leveänä ennen ja jälkeen tunnin :) Mukana vain
osa porukasta sillä kaikki eivät halunneet mukaan kuvaan. (Mm.
siksi että kuulemma ulkomuoto muistutti eilen enemmänkin Alice Cooperia ;)


Toivottavasti jokainen löytäisi itselleen samanlaiset fiilikset jonkun lajin parista! Ja jos et BodyJamia ole vielä käynyt kokeilemassa, suosittelen. Ja jos pk-seudun alueella liikuskelette niin meidän salilla pidetään tunnetusti eräät parhaista jamitunneista. Enkä ole ainut kuka sanoo näin, vaan huhua olen kuullut muualtakin näin puhuttavan ;) Josta tulikin mieleeni, että kiitos taas eilisestä jamivierailusta kahdelle jumppa- ja blogitoverille, te kyllä tiedätte ketä tarkoitan.. ;)


Nautitaan treeneistämme, ja tehdään niistä kokemuksia, ei pelkkiä suorituksia! <3


Tässä vielä uuden ohjelman helmiä teillekin maistiaisiksi ;)

6 kommenttia:

  1. mä saan nimenomaan noita sun kuvailemia fiiliksiä attackissa :) sillon kun on hyvä treeniporukka, lemppariohjaaja, tekniikka toimii, musat täysillä ja hyvät biisit! :)) eli tänään taas! ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelkkä ohjelma siihen ei riitä, vaan pitää olla kohdallaan kaikkien noiden sun mainitsemien juttujen todellakin :) Mulla seuraava jami vasta lauantaina.. :(!

      Poista
  2. En olisi yhtään voinut ilmaista tätä paremmin! Toi uusi jami on tosiaan raikkaalla tavalla erilainen ja tykkään siitä tosi paljon. Ja kun porukka on näin mahtava kuin meillä niin tekee mitä vaan että pääsee käymään joka ikisellä tunnilla ;)

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Oikeenlaiset uudistukset on nyt kehissä, ei liian zumbaa eikä mitään väkinäistä :)

      Poista
  3. On kyllä ehkä pakko tulla joku kerta sinne salille kokeilemaan sitä jamia, kun niin oot hehkuttanut! Hyvään musaa on ihana tanssia ja varsinkin jos kaikki muutkin on innoissaan ja kaikilla on hyvä fiilis :) Ehkäpä mäkin tykkäisin Jamittelusta, who knows!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! ;) Ainakin kannattaa muutamaan kertaan kokeilla, muuten ei voi tietää :)!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika