Slider

CROSSFIT

6/13/2013



Torstain ensimmäinen treeni koostui puolen tunnin HIIT tyyppisestä Crossfit treenistä. Tehtiin Nooran kanssa kaksi wodia, molemmat napattu paikallisen cf-salimme nettisivuilta. Niille, jotka eivät tiedä mitä on crossfit, niin tiivistettynä kyse on alunperin usan armeijan, poliisin ja palokunnan treenimuodosta, joka on toiminnallinen, kokonaisvaltainen ja joka päivä vaihtuva. Kovalla intensiteetillä lyhyen aikaa, ja niin että oksennus maistuu suussa ja meinaat pyörtyä.  Go hard or go home! Sopii mulle.

Ekan kierroksen jälkeisiä fiiliksiä..

Tosiaan halusin vähän vaihtelua salitreeniin ja viimekesäisen tutustumiskäynnin jäljiltä vedettiin tänään tutustumiskäynnin 7-wodi uudestaan ja sen lisäksi eräs toinen 10-wod. Molemmat puuskutettiin ja otettiin tukea seinistä siihen malliin, että pari muuta salilla samaan aikaan ollutta taisivat vähän ihmetellä että mitä meininkiä tää on :D Samalla vielä huutelin aikoja sekkarista Nooralle; "Viis minuuttia menny jo, nyt vipinää kinttuihin!"
Noora väsähti!
 Tehokas, nopea ja kova. Siinä kolme hyvin kuvaavaa adjektiivia tuosta treenistä. Vaikka itse treenin aikana olikin paha olo ja pyörrytti, niin jälkeenpäin olo on aivan mahtava. Suosittelen kaikkia välillä kokeilemaan näitä HIIT- tyyppisiä treenejä normaalin kuntosalin ohessa! Niin monipuolista ja piristävää tämä oli, että päätettiin ottaa cf-treeneistä tapa. Jos sen saisi kerran 1-2 viikkoon aina mahdutettua, muiden jumppien ja salien sekaan. 
Nämä kaksi wodia on toteutettavissa salillakin helposti ilman esim. kuminauhoja ja renkaita. Katselkaa eri cf-salien sivuilta päivän treenejä ja soveltakaa! Onko crossfit teille muille jo entuudestaan tuttu laji vai vieläkö on kokeilukerta käymättä?  Mitä tykkäätte? 
" 7- WOD" 
7x kahvakuulaheilautus
7x boxihyppy
7x punnerrus 
*7 kierrosta, aikaa vastaan.

"10-WOD"
10 x maastaveto
10x burpee
10x leuanveto
* 5 kierrosta, aikaa vastaan. 







6 kommenttia:

  1. Ihanaa tappoa mutta teki hyvää! Tyyli oli tosiaan sitä "kumpi oksentaa ensin voittaa!"... :D
    Ja mähän sentään olin vielä melko edustavassa kunnossa noissa kuvissa vaikka olo olikin kuollut, mut sun naama...! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sit vaan kovempaa reeniä, et saat sen naaman samaan kuosiin ku meitsillä! Se kertoo vaan siitä et täysillä tehty ;)

      Poista
    2. Haaste otettu vastaan... ;)

      Poista
    3. Sounds like a deal! ;)

      Poista
  2. Sain tästä ideoita omaan treeniinkin, kirjoittelinkin siitä eilisessä postauksessa. Vaikka en crossfit-tyylistä treeniä tehnytkään tai mitään sen kummempia sykkeennostoja, niin jo tuo salitreenin tekeminen putkeen aiheutti sellaiset hikikarpalot otsalle (ja siitä naamaa pitkin lattialle :D) että HUH! Kiitos siis vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että vinkit pääsivät käyttöön! :) Aivan varmasti noilla liikkeillä saa tehot irti, vaikkei aikaa vastaan tappelisikaan ;)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika