Slider

Palkkareista

6/25/2013


Holla! Tuplatiistain ensimmäinen osio eli yläkroppareeni takana, ja palkkareita hörppiessä tuli tämä aihe mieleen. Mulla jää ravintoasiat vähän pienemmälle painoarvolle täällä blogissa, mutta lähiaikoina niitäkin on kyllä tulossa! Tässä vähän asiaa protskuista ja erityisesti palkkarijauheista. 

Mä en ole todellakaan mikään lisäravinteiden suurkuluttaja. En edes oikeastaan tiedä erinäisten treenibuustereiden ja tabujen tehoja tai nimiä. Ainut lisäravinne, jota käytän on palkkari ja senkin käyttö on lähiaikoina vähentynyt aika paljon. Tuntuu, että aina kun ostat tollasen ison pussin, niin puolivälissä se maku alkaa tökkiä ja toinen puolikas vedetäänkin sit nenästä kiinni pitäen väkisin alas. Onko kellään muulla tätä ongelmaa?

Mua ainakin ne samat maut alkaa pikkuhiljaa äklöttää. Oon siis käyttänyt Dietmixin mansikkaa ja HERA80 suklaata ja minttusuklaata aina palkkarina. Lisäksi mulla on tällähetkellä puddingista caramel ja suklaasta rippeet jäljellä. Huomasin, että mun viimeisin minttusuklaapussi on menossa vanhaksi ensikuun alussa, eli sitä pitää nyt ahkerasti vetää alas. Sen jälkeen haluisin kokeilla jotain uutta, mutta noissakin yleensä vaan iskee se, että mieluummin ostaa sen tutun ihan jeesin makuisen, kun lähtee kokeilemaan uutta. Jos se maistuukin sit ihan kamalalta, niin sinne meni taas kolmekymppiä. Te, jotka käytätte esim heraa niin mikä on teidän lempparimakunne? Noi suklaat alkaa jo vähän tökkimään, löytyiskö jotain aika neutraalia makua mitä voisitte suositella? 

Kasvissyöjänä mulle nuo pussista saatavat lisäprotskut tulee tarpeeseen, kun proteiinia en niinkään lihasta tai kalasta saa. Nyt koitankin taas ryhdistäytyä noiden kanssa ja yrittää vetästä jokaisen salitreenin jälkeen sen sheikin/vanukkaan kurkusta alas. Tarviihan ne lihakset jotain rakennusaineita vahvistuakseen. Tietenkin vaihtoehtona voisi olla myös esim. rahka/raejuusto mutta mulla nestemäinen menee helpommin alas kuin vetää jotain purkista. Toisaalta voishan niistäkin varmaan tehdä jonkun smoothien, kai? Palkkarivinkkejä saa ja pitääkin kertoa kommenttiboksiin ;) Mitä te käytätte? Oisko vinkkejä/vaihtoehtoja, kun alkaa ne ainaiset sheikit kyllästyttää? 


12 kommenttia:

  1. Itse käytän myös tota diet mix mansikkaa ja kieltämät hyvä koska se ei sillai maistu miltään. Heraproteiinist oon käyttänyt sitä vanilja. Aika makea mutta itse tykkäsin ku tuli kokeiltua sitä. Voisi ottaa uusiksi käyttöön :) ja Bodyactionille lähti myös tilaus uuteen Fast Pudding strawberry-white chocolate. Kuullostaa ainaki hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dietmixin mansikka on ollut ehkä eniten noista mun kaikista pirtelöistä parhaimman makunen just siks että se on aika neutraali. Vaniljaa oon kanssa miettiny, täytyispä kysäistä joltain tutulta jos sais ensin vaik maistiaisia ja sit ostais kokonaisen pussin!

      Poista
  2. Itse ostin nyt ekaa kertaa Massin protskuja (MASS Whey Choco-peanut ja MyWhey vanilja) ja jäin ihan totaalisesti koukkuun! Ne on NIIIIIIIN hyviä! Ja mikä parasta, makuja on varmaan miljoona erilaista ja niistä voi ostaa yhden annoksen kokeilueriä (0,49€ / pussi) - eipähän tuu ostettua kilotolkulla sitten mitään pahaa (jos sellasta edes Massilla on) ;) Nuo MyWheyt on vieläpä ihan kohtalaisen hintaisiakin, kun 750g pussilla on hintaa vajaat 15 €.

    http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=2138
    http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=1693

    Itse oon palkkariini lisännyt vähän maltoa (=hiilaria), kun pelkkä protsku ei palkkarissa riitä. Yleensä tulee vedettyä ne proteiinit tosiaan sheikkinä, mut voihan niitä jauheita sekoitella muuhunkin. Esim. vaniljaprotsku sekoitettuna rahkaan on ihan järjettömän hyvää! Vielä parempaa on Massin stracciatella-protsku rahkan kanssa. Nam nam ;)

    Sori, tästä taisi tulla varsinainen kilometrikommentti, joka vaikuttaa vielä maksetulta mainokselta - vaikkei sitä olekaan :D Lämpimästi kyllä suosittelen kokeilemaan jotain uutta tuon Hera80:n tilalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanan perusteellisesta kommentista ja ehdottomasti laitetaan kokeiluun! Choco peanut kuullostaa ainakin hyvältä. Hinnatkaan ei oo mitään taivaita hipovia!

      Poista
    2. Mä taas yritän juuri päästä eroon chocopeanutista eroon, viiden kilon ämpärissä maku tuntuu jotenkin väljähtyvän ajan kanssa. Ensin oli hyvää, nyt ihan todella oksettavaa.:D että jatkossa maku vaihtoon tai ei enää isoja ämpäreitä!

      Poista
    3. Hmm.. mitenköhän toi toimis sellasena 750g pussina? Mä en yleensä osta meinaan isompia määriä ollenkaan. Pitäis päästä ensin maistamaan ja päättää sitten. :D Usein meinaan mullekin käy tolleen loppupussien kanssa- alkaa yksinkertaisesti se maku äklöttää.

      Poista
  3. Itsellä käytössä sportlife nutritionin recovery+ suklaa tai vanilija, molemmat hyviksi testattuja ja pudding minttusuklaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puddingista tykkään itsekin :) Sportlifekin on mulle uusi tuttavuus, aikaisemmin oon käyttänyt ainoastaan fastia!

      Poista
  4. Ompas kiva blogi! (ajauduin tänne vasta äsken)

    Itelläni ei ole kokemusta muusta palkkarista kuin whey+:sta (jos ei nyt hätävarana joskus ostettuja recovereita lasketa), makuna suklaa, eikä ainakaan vielä (pussin pohja häämöttää) ole alkanut tökkimään, maistuu oikeastaan ihan sika hyvältä :D
    Yleensä salitreenin jälkeen kotona vedän vielä turkkilaista/kreikkalaista jogurttia, banaania ja pähkinöitä, melkoinen protskuannos siinäki vielä :) ton jogurtin tilallahan voisi käyttää rahkaa, mutta ite en rahkasta sellaisenaan tykkää, joskus olen jogurttiin sekoittanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät blogista! :)

      On tullut taas niin paljon uusia palkkarivinkkejä, että täytyy lähtee kokeilemaan kaikkia :D Suklaa vois olla sellanen aika neutraali maku myös, mihin ei niin helposti kyllästy. Ainakin noissa vanukkaissa se suklaa on mun lemppari.
      Ja hyvältä kuullostaa toi sun jugurttivinkkikin, täytyy ottaa kokeiluun!

      Poista
  5. Ite käytän Hera-80 mansikan makuisena ja se ei kyllästytä vielä ties monennen pussinkaan jälkeen! Se on aika miedon makuista :) Noi suklaan makuiset jauhot on kyllä itelläkin alkanut tökkiä aina jossain vaiheessa.. ja niinkuin joku ylempänä jo sanoikin niin palkkariksi ei riitä pelkkä proteiini vaan tarvitaan myös hiilaria, ite syön yleensä banaanin tai lisään maltoa :)

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika