Slider

Kesän treenit

6/15/2013



Mitenkäs teillä on viikko sujunut? :) Täällä se on mennyt super energisesti, erinäisten ohjauksien, treenien ja hengailujen merkeissä. Nyt kun lomaa on takana pari viikkoa ja täyttä lomaa jäljellä kaksi viikkoa, ajattelin pölistä teille vähän siitä, miten mun päiväni kuluvat. Pakko on päästä myös hehkuttamaan tätä energiaa ja endorfiineja mitkä nyt jylläävät! Treeni sujuu ja lepopäiviä ei millään malttaisi pitää- melkeen joutuu ittensä kiinni köyttämään että malttaa sen 1-2 kevyempää päivää viikossa pitää.
Tällä viikolla päätin toteuttaa sen, mistä aina arkiviikkoina oon haaveillut- kaksijakoisista treenipäivistä. Lähes jokaisena päivänä oon käynyt treenaamassa niin aamulla- kuin illalla. Aamulla esim. puolen tunnin lämmöt salissa tanssien, ja siihen perään 30-40 minuutin tiukka salitreeni. Nyt oon saanut mahdutettua viikkoon kaikkien lempparijumppien lisäksi myös ylä- ja alakroppatreenit, wuhuu! Lisäksi mukana on ollut crossfittiä ja muita uudenlaisia kokeiluita. 

Viikon treenit lauantaihin mennessä. Huomenna luvassa on vielä ainakin pumppia.


Eniten mua on ehkä ihmetyttänyt se, kuinka aamutreenit eivät oo vieneet tehoja illan jumpista. Noorakin sanoi, että jotenkin jopa tuntuu että energiaa olisi enemmän? Allekirjoitan saman myös itse. Tuplajumppien toisessa osuudessa saattaa jalka jo painaa, mutta kaksijakoisessa tätä ongelmaa ei ole. Kokeilkaa ihmeessä jos mahdollisuus tällaiseen on! Mä itse ainakin meinaan jatkaa kaksijakoisilla päivillä niin pitkään kuin menot ja tt-lukemiset sen sallii. Syksyllä näitä mahdollisuuksia tuleekin sitten taas ikävä. 


Treeniloki lauantaihin mennessä. 


Nyt tuntuu muutenkin, että (treeni)arki soljuu mukavasti eteenpäin. Energiaa on vaikka muille jakaa, ei hapota tai väsymys ei paina. Toivottavasti samalla fiiliksellä jatketaan myös ensiviikkoon! Miten teillä on viikon treenit sujuneet, ja onko teillä tapana jakaa niitä tällä tavalla kahteen osaan päivässä? 



17 kommenttia:

  1. toi on just parasta! mä oon kans monesti lomilla tai pitkinä viikonloppuina tehny aamu- ja iltatreenit! Pidemmänpäälle se on toki kuluttavaa, ja pitää muistaa lepopäivien tärkeys, mutta tällai hetken aikaa se on nimenomaa energiaa lisäävää ja kaikinpuolin vaan ihanaaa :)) kesälomaa odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Pidemmän päälle tietenkin ylirasitus vaanii, mutta just esimerkiksi tälleen kesälomalla kivaa vaihtelua ja kroppakin on kyllä siitä tykännyt. :)

      Poista
  2. Jostain syystä mullakin on nyt virtaa riittänyt enemmän kuin ennen vaikka työkin on fyysisesti raskaampaa :) Ehkä se on tuo auringnvalo joka tuo lisää energiaa. Pitää nauttia nyt kun syksyllä tilanne todennäköisesti tulee muuttumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti myös valolla on osuutta asiaan, ja mun tapauksessani sillä että saan nukkua joka yö niin pitkät unet kuin nukuttaa :) Sama täällä, pitää nauttia nyt vielä kun ehtii!

      Poista
  3. Pitää yrittää tää kesä tykittää kunnolla kaksijakoisilla!
    Kelaa voit tehdä vaikka jonku tutkimuksen tt kirjoituksiin tästä aiheesta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta kenen kanssa mä sit aamusin treenaan kun sä meet taas töihin.. :(! Noh, nautitaan vielä ainakin yhteisistä aamutreeneistä! :)

      Poista
  4. Onpas nätti banneri, tosi cool toi keskimmäinen kuva! :)

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Valoisuus kyllä vaikuttaa varmaan paljon siihen että jaksaa paremmin myös treeneissä! On energisempi fiilis :) Oon koittanut kans sijoittaa aamupäivään treeniä, toistaiseksi vielä aika huonolla menestyksellä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle aamu on aina ollut tosi huono aika treenata, tuntuu että voimat on vaan puolet siitä mitä illalla.. Mutta nyt kesän aikana tuntuu että mitä enemmän aamutreenejä tekee, sen paremmin ne alkaa sujua!

      Poista
  6. Mikä ohjelma toi on mihin laitat noi sun treenit? :D

    VastaaPoista
  7. Ihan loistava blogi :) oli pakko ryhtyy lukijaks. ja kesä ollut kyl parhainta aikaa treenata, jotenki motivaatiota kasvanu huimasti lisää kesän aikana. Uteliaisuudest kysyn et mimmoi bodyjam on? Itse aktiivi treenaja nykyisin myös ja tuol salil kans lesmilssin ohjelmat mut ei oo kyseinen laji eksynyt tuonne :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät blogista :) BodyJam on tanssillinen tunti, jossa littyy mm. jazz reggae, street, funk ja house uusimpiin klubibiiseihin. Tunnilla tehään pari vähän vaativampaa tanssisarjaa ja välissä on palauttelut :)

      Poista
    2. Kuullostaa kivalta :) Toivottavasti tulee joskus ees kokeiluks tonne mis itse käyn.

      Poista
  8. Oi tuo sun banneri on ihana!:) Lisäksi tästä sun blogista kyllä saa kivasti intoa lähteä trenaamaan:D

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että oot saanut täältä treeni-intoa! :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika