Slider

Takaisin treeniin kiinni!

1/17/2015




Lupasin vuoden alussa, että aloitan taas aktiivisemman treenaamisen entiseen tapaan. Mites mulla on sujunut? No hyvin! Ihmettelen ihan itsekin, kuinka nopeasti se motivaatio tulikaan takaisin. Ehkä tämä kevään tulo ja 'uuden alku' vaikuttaa asiaan? Mene ja tiedä, mutta on ollut mahtavaa kuinka se liikunnan ilo ja treeninjälkeinen hyvä olo onkaan palannut mun arkipäivääni. :)

Tällä viikolla alkuviikosta (ennen kuin salikorttini alkoi taas) joogasin joka päivä. Tein pitemmän iltajoogan, ja sen lisäksi tiistaina myös reilun puolen tunnin aamujoogan. Vitsi että siitä tuli hyvä olo! Jooga, viileä suihku ja kahvia. Päivä lähtee hyvin käyntiin. Niinä päivinä kun mulla alkaa luennot myöhemmin, aion ehdottomasti tehdä noista aamujoogaamisista tavan. Jos kiinnostaa treenit mitä olen tehnyt, ne löytyvät mm. tästä ja tästä!




Kuntosalikortin alettua lähdin heti jumppaamaan. Ensin poljin crossarilla ja tein lyhyen tehotreenin keskivartalolle salin puolella. sen jälkeen menin uuden lemppariohjaajani zumba toning-tunnille. Uskomatonta, miten ohjaaja voi lähes kokonaan ilman verbaliikkaa saada ohjattua kokonaisen tunnin hyvällä fiiliksellä ja asenteella. Kehonkieli, ilmeet ja eleet- ne tekevät hyvän ohjaajan, tekniikan lisäksi toki. Minutkin, entinen zumbavihaaja, on nyt saatu koukutettua zumba toningiin! Lopussa kun tehtiin vielä hooveria, kyykkyjä, vatsoja ja nyrkkeiltiin painojen kanssa. Kunnon tehotreeni tanssilliseen tyyliin :) 

Nyt viikonlopuksi ja ensiviikon ma-to tulin kotiin käymään. Täällä pääsenkin joka päivä omalle kotisalilleni, ja toivottavasti saan myös tulevien viikkojen aikana ohjata muutaman spinningtunnin. Tänään salilla jo eräs entinen asiakkaani kysyikin, että "Laura! Olisi niin ihana taas päästä sinun tunnillesi". Siitä tuli kyllä ihan uskomattoman hyvä fiilis. Tiedän, että olen tehnyt jotain oikein, ja se jos mikä auttaa jaksamaan :) 


Mites teidän treenit sujuvat? Onko löytynyt uusia lajilemppareita? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika