Slider

Reissun ostoksia

1/12/2015



Ajattelin tehdä pienen postauksen reissun ostoksista, eli siis toisin sanoen omista joululahjoistani itselleni. Olin säästänyt rahaa koko vuoden erilliselle tilille tätä matkaa varten, sillä tiesin että haluan tehdä lähes kaikki tulevan vuoden hankinnat matkalta, josta saan paljon sellaista tavaraa mitä Suomesta en saa tai saan todella edullisesti. Joten haluankin siis korostaa heti tekstin alkuun, että lähes kaiken shoppailemani olen ostanut itse, omilla säästämilläni rahoilla. Matka itsessään oli joululahja perheeltäni minulle :) En tosiaankaan jaksanut kuvata kaikkea tähän postaukseen, sillä esim. vaatteita tuli hommattua niin paljon.. Siksipä esittelenkin vain lemppareitani ja mm. kosmetiikkahankintoja. :)

Tässä erilaisia kosmetiikkalöytöjä, koruja ja voiteita. Victoria's Secretiltä lähti mukaan tosi paljon suihkugeeliä, vartalotuoksuja ja voiteita sillä erityisesti vuodenvaihteen jälkeen semi-annual salen alkaessa ne olivat tarjouksessa 5$ kappale. Lisäksi hommasin pari voidetta Forever 21:lta. Huulirasvoista hommasin toki Babylipsejä, joita Suomesta ei saa. Lisäksi ostin muutaman eos-huulirasvan, jotka maksoivat noin 4 dollaria kappale. Myöskin Essien kynsilakat olivat todella edullisia, nimittäin noin 8$ kappale. Kuvan yläkulman kaulakorut sekä rannekoru ovat Guessin outletista.





Lisäksi hommasin pari uutta laukkua ensi vuodelle. Guessiltä hommasin tällaisen mustan keskikokoisen käsilaukun, ja Michael Korsilta lähti mukaan ihana, tote bag- mallinen kassi. Korsin laukut ovat monet ihanan yksinkertaisia, siksi päädyinkin tähän laukkuun. Laadusta olen näissä ollut positiivisesti yllättynyt, joten toivon että tämäkin laukku kestää useamman vuoden.




Victorias Secret oli ihan ykköskauppa tällä reissulla. Oliko joku yllätys..? :D Taisinkin tukea kyseistä kauppaa ainakin 700 dollarilla... hups. Mukaan tarttui ihan kaikkea tosiaan vartalotuotteista meikkeihin, yoga pantseihin, kollareihin, alushousuihin ja liiveihin. Huikeat tarjoukset houkuttelivat entisestään. Näissä on myös oman kokemukseni perusteella laatu kohdallaan, ja esim. liivit kestävät hyvänä käytössä vuosia ja vuosia! Myöskin merkin meikkipussit ovat ihan lemppareitani. Nekin kestävät uskomattoman hyvin, sillä jokainen kuosi on päällystetty kevyellä muovipinnoitteella. Lisäksi sain vielä mukaani ostoksistani 20 dollarin lahjakortin, jonka aion käyttää täältä Suomesta käsin.




Vaateostoksistani nostan esille vain muutamat jutut. Esimerkiksi GAPilta tarttui mukaan hupparia, trikoopaitaa ja muuta perus kivaa arkivaatetta. Myöskin Hilfigeriltä löysin ihania peruspaitoja niin pitkänä kuin t-paitanakin. Myös yksi ihana villaseikoiteneule lähti mukaan. Hollisterilta ostin parit olohousut, jotka ovat aina olleet lempparini. Leviksen outletista löysin elämäni ensimmäiset kyseisen merkin farkut, uskokaa tai älkää, 24 dollarilla!




Tässäpä näitä muutamia, joita ehdin kuvata :) Mitkä olivat teidän lemppareitanne ostoksistani?


15 kommenttia:

  1. Emilia1/12/2015

    Oi miten ihanan näköisiä kaikki! Naked 2 -paletin omistan itsekin ja se on aivan upea ja tietysti laadukas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Siitä paletista mulla onkin vielä yksi erillinen postaus tulossa!

      Poista
  2. Anonyymi1/12/2015

    Mitä Babylipsejä ostit, joita ei Suomesta saa? Niitä pimeässä hohtavia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niitä vaan sen nimisiä kuin Crystal! Eli niissä on mukana kimalletta :)

      Poista
  3. Miulle kelpais kaikki! :D

    VastaaPoista
  4. Halkean kyllä kateudesta ku haluisin itekki kaikkii Victorias Secret juttuja ;_____; eikä Suomessa oo oikeen, niin voihan voihan :b Ja kaikki muuki, varmasti oli sen arvoista käydä tuolla!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo totta, Suomesta saa vain muutamia kosmetiikkajuttuja, ja postimaksut on aika kalliita jos tilaa.. Itse tilaan nyt sillä lahjakortilla 20 dollarin tuotteen, ja postikulut on 26 euroa... Mutta no can do!

      Kannattaa muuten välillä kurkkia VS:n sivuja, meinaan nyt taisi olla jokin tarjous päällä että kun tilaat 100 dollarilla on postitus ilmainen! :)

      Poista
    2. Ooh, pitääpä katsoa! Kiitos vinkistä :3 Ostin laivalta hajuveden ja se olikin sitten menoa noiden suhteen... :b

      Poista
    3. Mahdatko olla törmännyt tuolta tilatessa ongelmaan etteivät suostu toimittamaan tuoksuja valittuun osoitteeseen? Meikkipussit ja rasvan kyllä, muttei hajuvettä ja body mistejä...? Mistähän johtuisi? /:

      Poista
    4. Hmm. onpa ihme juttu! :o Mä en ole tuoksuja tilannut jenkeistä saakka, joten jos niitä haluat niin vinkaan sulle kahdesta pohjoismaisesta kauneusnettikaupasta, josta saat ne samaan hintaan: nordicfeel.fi ja parfyymi.fi. Molemmista löytyy VS:n tuoksuja! :)

      Poista
  5. Anonyymi1/12/2015

    Ihania ostoksia! :-) Musta ois tosi kiva nähdä sun muutkin ostokset!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mää en kyllä loppuja nyt jaksa kuvata, mutta osa niistä näkyy esim instassa!

      Poista
  6. Aivan ihania ostoksia! Ja eihän noista nyt yhtä lempparia pysty valitsemaan, kaikki ne on just parhaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, toivottavasti tykkäsit myös omista tuliaisistasi <3

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika