Slider

Ohjausfiilistelyä

1/22/2015




Ai että oli mukavaa taas päästä ohjaajan paikalle! Vedin tänään spinning cardio-tunnin sykeohjattuna Balanssilla. Porukkaa oli paikalla oikein mukavasti, ja oli ihana huomata kuinka ne vakiasiakkaat edelleen vaan löysivät paikalle. Tuttuja naamoja sali täynnä, mikäs sen mukavampaa. :)

Päätin etten tee muutaman ohjauksen takia kokonaan uutta ohjelmaa, joten miksailin kaikista vanhoista ohjelmistani sellaisen all-star favourites listan. Muutamissa kappaleissa mulla meni ihan kylmät väreet! Esimerkiksi Shot me down- kappale on yksi mun kaikkien aikojen lemppareita. Suvantovaiheessa istutaan ja lisäillään, kertosäkeessä kiihdytetään ja noustaan ylös. Kun musat pistää täysille ja tsemppaa asiakkaita, kaikki aintaa itsestään 100 prosenttia!

Pistän kappaleet ja tuntirakenteen tuohon alle vielä, jos saisitte vaikkapa siitä vinkkejä treenimusiikiksi. :) Vedän seuraavan cardiotunnin ensi viikolla tähän samaan aikaan, eli 18.30-19.15. Jos siis pääset paikalle, tervetuloa! Meillä on Balanssilla ensi viikolla itseasiassa myös avoimien ovien viikko, jolloin tutustumaan salille pääsee veloituksetta.

Mutta tosiaan, tässä biisilistaa jota hyräilen edelleen päässäni.. Vitsi miten hyvä fiilis ohjaamisesta ja treeneistä yleensäkin tulee. :) Mukavaa loppuviikkoa kaikille!




Lämpö 1: Watch Out For This- Major Lazer Dimitri Vegas & Like Mike mix

Mäki istuen/seisten: 4AM- Scooter
Mäki istuen/seisten: Hey!- Showtek


Vastuskiihdytykset: Shot Me Down- David Guetta
Mäki istuen: I Own You- Shinedown




4 kommenttia:

  1. Voi kun pääsisi kokeilee ! Liia kaukana vaan! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Olisi mukava nähdä teitä lukijoitakin joskus tunnilla :)!

      Poista
  2. Oli niin ihanaa päästä jälleen spinnaamaan sun tunnille! Takamuksenikin muisteli sua suurella lämmöllä seuraavina päivinä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu että diggasit! :) Harmi kun et tänään pääse..

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika