Slider

Kevään treenien suunnittelua

1/09/2015




Syksyn loikoilun jäljiltä on tänä vuonna taas aika aloittaa treenaaminen ihan kunnolla. Treenimäärät jäivät syksyllä ihan liian alhaisiksi, sillä motivaatiota salille lähtemiseen ei vaan yksinkertaisesti ollut. Uusi elämäntilanne, omillaan asuminen ja uusi sali vaikuttivat kaikki asiaan. Kotona ollessani sen sijaan hinku kotisalilleni Balanssille on aina kova! Nyt kuitenkin otan itseäni niskasta kiinni ja lähden liikkumaan myös opiskelukaupungissani ollessani. Viikot tulee siellä kuitenkin vietettyä, eikä kaikkea liikuntaa  voi pelkästään kotiviikonlopuille jättää. 




Tein tänään jo itselleni kevääksi treenisuunnitelman, jonka mukaan pyrin liikkumaan ainakin seuraavat kuukaudet. Tarkoituksena olisi sisällyttää jokaiseen päivään jotakin fyysistä aktiviteettia- varsinaisia lepopäiviä ei siis tule olemaan yhtäkään (niitä tulee pakollisten menojen takia sitten kuitenkin väistämättäkin). Yhtenä päivänä rauhallista palauttavaa joogaa, toisena tanssia, kolmantena combatia tai pumppia ja pari kertaa viikossa lisäksi kuntosalitreeniä. Mulla on aina ollut HeiaHeian tuntitavoitteena viikossa 7 tuntia liikuntaa, ja nyt haluan palata takaisin samoihin tuntimääriin. 

Tällä viikolla olen parina päivänä päässyt taas omalle kotisalille treenailemaan Nooran kanssa. Keskiviikkona herättelin kroppaa kuntosalitreenillä, pienellä jamipätkällä ja venyttelyillä. Tänään taas tein crossarilla 40 minuutin rasvanpolttotreenin ja sen perään kokeiltiin Nooran kanssa miten pumppi sujuu vajaan vuoden tauon jälkeen- ihme kyllä biisit meni edelleen samoilla painoilla! Mikä lie sitten syynä, innostus vai onko se vaan niin että vaihtelu virkistää. Ensi maanantaina olisikin tarkoitus palata myös kyseisen tunnin pariin, vähän jo pelottaa seuraavan päivän lihasjumit.. :D 


Teittekö te mitään liikuntaan liittyviä uudenvuodenlupausksia tälle vuodelle? 


4 kommenttia:

  1. Kyllä tein! Liikunta on ollut mulle aina pakkopullaa - tai oikeammin rakastan sitä, jos mut saa siihen huijattua. Eli esim. kimpassa futiksen, pesiksen tai minkä tahansa muun liikunnallisen tekeminen on hauskaa, kun se on ollut ajanviete eikä vain liikuntaa liikunnan vuoksi. Seitsemän vuoden futisuran jälkeen liikunta on jäänyt lähes täysin koiralenkkejä lukuunottamatta, mutta nyt pistin juuri pystyyn blogin, joka toivottavasti pitää yllä motivaatiota. Tarkoitus olisi siis alkaa liikkua säännöllisemmin ja mikä tärkeämpää: alkaa pitää siitä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, kuulostaa oikein hyvältä tavoitteelta! Tsemppiä sullekin liikkumiseen, kunhan löydät jonkun oikein mieleisen lajin johon hurahdat niin kyllä se alkaa maistua! :)

      Poista
  2. Mä raahaan sut aina salille kun olet täällä <3

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika