Slider

Reissupostaus osa 1: Oahu Hawai

1/08/2015




Moikka! Nyt on luvassa reissupostausten osa 1/3. Jo aikaisemmin olenkin kertonut San Franciscon päivästä, joten aloitan matkapostausten kirjoittamisen nyt suoraan Oahun saarelta Havajilta. Postaukset ovat kaikki hyvinkin kuvapainotteisia, sillä olen sitä mieltä että kuvat välittävät tunnelmaa tuhat kertaa paremmin kuin sanat. Tässä siis hieman tunnelmia ensimmäisestä lomaviikostamme Havajin pääkaupungissa Honolulussa. :)

Honolulu on iso kaupunki, jossa yhdistyivät niin pitkät kauniit rannat kuin pilvenpiirtäjät ja suurkaupungin meininki. Usein kuulee sanottavan, että juuri tässä kaupungissa on yhdet Yhdysvaltain pahimmista ruuhkista- ja sen pääsimme myös me todistamaan. Niin paljon ihmisiä ja vain muutama kaista suuntaansa! Monet kun käyvät töissä keskustassa ja ajavat sitten illaksi kaupunkien laitojen lähiöihin koteihinsa. 

Oahu oli saarena todella kaunis, erityisesti pohjoinen rannikko ja sen pienet kylät mataline rakennuksineen. Honolulu taas oli suurkaupungin meiningillä toimiva rantakaupunki, josta löytyi jokaiselle jotakin: ostoskeskuksia, surffiopetusta, ravintoloita.. 

Myöskin luonto oli ehdottomasti läsnä tällä saarella. Suuret, massiiviset vuoret peittivät koko saaren keskiosan, ja niiden välistä sekä läpi ajaessa tuntui kuin olisi ollut jonkin elokuvan kulisseissa- niin absurdin upea se näky oli. Siinä tunsi itsensä kyllä todella pieneksi ihmiseksi. Luonnon muovaama taideteos, sillä nimellä ehkä parhaiten Havaijia kutsuisin!




















6 kommenttia:

  1. Niin kauniin näköistä! ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sellaista se oli myös paikan päällä! <3

      Poista
  2. Anonyymi1/08/2015

    Voi vitsi että sulla on ihana blogi! <3 ootko siis vaihto-oppilaana usassa vai matkalla vai kuinka? Yritin ettiä mutta ei meinannu mistään löytyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Ehei en ole. Olin vain joulun lomamatkalla jenkkilässä!

      Poista
  3. Ihanan näköistä! Teillä oli varmasti upea reissu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Ja oli kyllä ihan uskomaton matka. <3

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika