Slider

Reissupostaus osa 3: Los Angeles

1/14/2015




Olen varmaan aikaisemmissakin postauksissani jo todennut Los Angelesin olevan ehdoton lempikaupunkini koko maailmassa. Se on paikka, jonne on aina vain yhtä mukava palata. Ihmisten iloisuus, sosiaalisuus ja hyvät käytöstavat tekevät vaikutuksen tällaiseen epäsosiaaliseen suomalaiseen. Kun kaupungissa majailee parikin viikkoa auringon alla, huomaa muuttuvansa itsekin: tervehtii aamulla kadulla vastaantulijoita, kysyy kassaneidin kuulumisia ja toivottaa hississä muille mukavaa päivänjatkoa. 

Sillä tosiaan aikaisemminkin ollaan losissa oltu, jätettiin monia ns. "turistikohteita" tällä kertaa väliin ja keskityttiin erilaisiin juttuihin. Käytiin muunmuassa Farmers Marketilla maistelemassa paikallisia ruokia, Downtownissa kaupungin vanhimmassa osassa markkinoilla ja Glendalen kaduilla fiilistelemässä paikallisten elämää. Toki oli käytävä ottamassa Hillsseillä pakolliset kylttikuvat, ja Griffith Observatoriumissa mentiin nyt käymään, sillä aikaisemmin ei sinne asti olla keritty. 

Los Angeles on kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. On aurinkoa ja rantaa (Santa Monica ja Venice beach, jossa mekin vuokrasimme pyörät ja ajelimme), kaupunkimeninkiä (Downtown) sekä sitä julkkisten glamouria (Beverly Hills/ Rodeo Drive) ja Hollywoodin fiilis unelmien toteutumisesta. Niin monia televisiosarjoja katsoneena se on aina ihan yhtä absurdi fiilis ajella niitä tuttuja katuja ikkunat auki, samalla kun takana vuorilla näkyy Hollywood-kyltti. On olo kuin olisi itsekin jonkun elokuvan kulisseissa. Kuten sitä usein sanotaan, on tämä paikka City of dreams.
















2 kommenttia:

  1. Anonyymi1/15/2015

    Upeita kuvia, sulla on ollut varmasti hieno matka ! Tässä tulee itsellekin matkakuume kun katselee sun kuvia...

    VastaaPoista
  2. Ihania lomakuvia! Mä en pääse ylitse tosta kuvasta jossa sulla on PINKin housut, aivan ihana kuva! :)

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika