Slider

Spring Vibes

3/12/2015





Kevät tulee kovaa vauhtia, ja samalla tekee mieli uudistaa garderobia pirteämmäksi. Usein kevään mittaan oma vaatevalikoimani muuttuu vaaleammaksi, kevyemmäksi ja raikkaammaksi. Paksut kankaat jäävät pois, ja tilalle tulee mm. beiget chinot, ilmavat puserot sekä kevyemmät huivit. Moni teistä lukijoistakin oli toivonut minulta tällaista pukeutumisinspiraatio-postausta, joten tässä pieni fiilistely kevään ja kesän pukeutumisesta! 

Erityisesti mieleeni ovat merimieskuosit, palmikot ja kaikki sellainen klassisen ja ajattoman tyylikäs. Tätä kaikkea vaatekaapista löytyykin jo oikein mukavasti, mutta eihän sitä koskaan voi yksinkertaisen tyylikkäitä vaatekappaleita olla liikaa, right? ;) Erityisesti ilmavia puseroita ei voi olla liikaa - ne ovat ihan parhaita kevät ja kesäpukeutumisessa. Pitkän, hulmuavan paidan voi yhdistää niin sortseihin, hameeseen kuin farkkuihinkin. Yleensäkin monikäyttöisyys on kesäisin tärkeää: samasta vaatekappaleesta voit saada päidällä arkiasun, ja illalla jotain pientä yksityiskohtaa muuttamalla samalla asulla voi lähteä vaikkapa iltaa istuskelemaan.

Millaisia juttuja minä sitten vaatekaappiini kotiutan kevään myötä? Tässä pieni kurkistus inspiraatiooni tulevan kevään hankinnoista. Haluaisin myös tietää millainen on teidän kevään garderobinne! 





Kollaasit luotu Polyvorella.

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi hyvä maku, voisin käyttää noista asuista ihan jokaista! :) Mun kevätpukeutumiseen kuuluu myös vaaleat sävyt ja niiden lisäksi raidat. Olen suunnaton raitafani ja etenkin keväällä ja kesällä raidat näyttävät todella freesiltä.

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika