Slider

LV: Eva vai Favorite?

3/25/2015




Hei taas! Viikon tauko kaikista blogijutuista teki hyvää, ja sainkin arkistoon mieittyä erilaisia aiheita joista kirjoittaa. Jatkan bloggailua rennolla meiningillä, postaten silloin kun hyvältä tuntuu. :)



Tämän postauksen aiheena on suuri dilemma koskien seuraavaa vuittonhankintaani. Olen päättänyt, etten halua satsata vuittonilta isompaan laukkuun, vaan haluan mieluummin hieman kalliimman clutch/crossbody tyyppisen laukun. Tällä hetkellä voitolla on kaksi mallia joista en ihan oikeasti osaa päättää (onneksi kiire ei olekaan, sillä säästäminen ko. laukkuun on vahvasti kesken... :D).

Kyselin mielipiteitä myös tuolla LVFF-foorumilla, ja sieltä päädyinkin vastausten perusteella kahteen malliin, joita itsekin olin alun perin painottanut: Eva sekä Farvorite PM. Hintaeroakaan näillä yksilöillä ei taida espalla olla kuin n. 20 euroa, joten hintakaan ei nouse suureksi kynnyskysymykseksi. Lähinnä siis mietinkin ulkonäköä, käytännöllisyyttä, tilavuutta ja muita sellaisia seikkoja. Onko teillä ko. laukkuja ja kumpaa suosittelisitte monipuoliseen arkikäyttöön? 

Eva on kaunis malli, kauniilla kultaisella laatalla varustettuna. Lisäksi laukussa on vetoketju, joka tulikin forumillakin esiin turvallisuutta ja taskuvarkauksia estävänä seikkana. Favossa sen sijaan ei ole vetskaria ollenkaan, vaan ainoastaan läppä. Sisällä tuntuisi kuitenkin olevan enemmän tilaa kuin Evassa, ja lisäksi Favossa on pikkutasku sisäpuolella. Molemmissa tulee mukana crossbodyhihna sekä myös kultainen lyhyempi olkahihna, eli vertailu kohdistuukin lähinnä ulkonäköön ja arkikäytössä tapahtuvaan laukun toiminnallisuuteen

Favoon olin jo kallistumassa, mutta toisaalta jäin miettimään tuota läppää - pysyykö tavarat sisällä ilman vetskaria? Onko se turvallinen tapa säilyttää tavaroita ja toimiiko se sitten käytännössä? Vai olisiko Eva hieman pienemmällä sisätilalla mutta vetskarilla sittenkin parempi ratkaisu? Kun pohditaan lähes 600 euron clutch-laukun hankintaa, haluan oikeasti olla varma valinnastani ja siitä, että laukku tuntuu käytössä omalta. Siksi tämä kovemman luokan pohdinta ;D 

Mitä te siis olette mieltä? Kaipaan teidänkin mielipiteitänne ennen hankintaa! Kumpaan malliin te päätyisitte tällä pohjustuksella: Evaan vai Favoon? 


Favorite. Kuva täältä.





16 kommenttia:

  1. Mie oon just miettimässä samaa! Ens kuussa espalle ja toivon et siellä vihdoin osaan päättää :D

    VastaaPoista
  2. mulla on käytössä Eva clutch, damier eben kuosilla. Oon tykännyt todella paljon, nätti ja pieni mutta mahtuu helposti puhelin, pieni kukkaro ja avaimet ym

    VastaaPoista
  3. Anonyymi3/25/2015

    Vaikka mulla on Eva ostaisin favon, mut päätyisin mm kokoon! Eva on niin pieni ettei sinne lompakon ja avaimien kanssa kunnolla iphone 5 edes mahdu, huulirasvan jos vielä haluaa mukaan niin tiukkaa tekee sekä vetoketju menee mutkalle :-/

    VastaaPoista
  4. Anonyymi3/25/2015

    Favorite! Ihana!

    VastaaPoista
  5. Mä ottaisin favoriten heti jos siinä olisi vetskari! Annan sille silti pojot!

    VastaaPoista
  6. Favourite miellyttää omaa silmääni enemmän, se on elegantti ja jotenkin... kaunis. Ehkä se on tuo pyöreämpi ja ryhdikkäämpi olemus kuin taas tuossa Eva-mallissa. Ulkonäön kannalta itse ainakin ottaisin tuon Favouriten, eiköhän ne tavaratkin sisässä pysy ja pitää vain pitää sitten silmä tarkkana ettei mitään pääse sieltä hukkumaan :b

    VastaaPoista
  7. Anonyymi3/25/2015

    Favo miellyttää mun silmää paljon enemmän! Kyllähän ne taskuvarkaat voi vetoketjulliseenkin laukkuun iskeä ;)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi3/25/2015

    Favorite 😊

    VastaaPoista
  9. Favo on munkin mielestä jotenkin nätimpi malliltaan ja mitä tän blogin perusteella sua "tunnen", niin Favo sopisi mun mielestä sun tyyliin paremmin :)

    VastaaPoista
  10. Ehdottomasti Favo! Evaa näkee niiiin paljon, että jo sen puolesta harvinaisempi favorite saa multa äänen. Muutenkaan Evan malli ei mua oikein miellytä ja Favorite on jotenkin klassisen näköinen :)

    VastaaPoista
  11. Anonyymi3/25/2015

    Favorite on ainakin enemmän omaan makuuni

    VastaaPoista
  12. Anonyymi3/25/2015

    Favo aivan ehdottomasti :) jämptimpi ja jotenkin tyylikkäämpi, evasta en maksaisi moista hintaa...

    VastaaPoista
  13. Anonyymi3/25/2015

    Ehdottomasti favorite! <3

    VastaaPoista
  14. Voi kiitos teille kaikille kommenteistanne! :) Tulin näidenkin perusteella lopulta siihen päätökseen, että kyllä se on Favorite PM. Kuten tekin perustelitte, se on jotenkin klassinen malli ja tosiaan myös uudempi joten ei tule kadulla ihan kokoajan vastaan. Nyt ei muuta kuin kukkaronnyörit tiukalle ja säästämään, jospa saisin ennen kesää tuon favon kotiutettua! ;)

    VastaaPoista
  15. Anonyymi3/26/2015

    Upeita laukkuja, ei voi kieltää. Mut ihmettelen,miten opiskelijalla on varaa tuollaiseen? :/ itse käyn töissä opiskelujen ohella,mut ei oo niin paljoa ylimääräistä että noin usein kuin sinä, pääsisi hemmottelemaan itseään luksuslaukuilla yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokainen hoitaa omat raha-asiansa, työnsä sekä sen mihin sijoittaa :) Itseään ei koskaan voi suoraan verrata muihin! En valitettavasti täällä blogissa omia tulojani sen kummemmin avaa.

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika