Slider

Louis Vuitton mini pochette

3/05/2015





Joku saattoikin eilisestä instakuvastani nähdä, minne tänään oli tulossa reissu. Kuulun facebookissa Louis Vuitton forum Finland- nimiseen ryhmään, ja jestas minkä vuittonkuumeen sieltä saakaan itselleen! Ihanan positiivisia ihmisiä ja kaikki auttavat toisiaan askarruttavissa kysymyksissä. Lisäksi mukana on second hand-löytöjä, jos joku haluaa edullista tai vaikkapa patinoituneempaa vuittonia itselleen. Suosittelen liittymään ryhmään jos vuittonismi on iskenyt sinuun! ;)

Minullekin iski siis kuume että haluaisin saada itselleni jotain pientä kivaa vuittonilta, vielä kun laukkuhankintaani (ja mallia) pohdiskelen. Nyt painin speedyn sekä neverfullin välillä, eikä kuosilempparikaan ole ihan selvä... Monogram vai damier ebene? Siksi päädyin nyt tällaiseen pienempään ostokseen. Mietin pitkään kahden eri vaihtoehdon välillä, sillä en oikein tiennyt kumpi palvelisi enemmän tarpeitani: key pouch vai mini pochette. Tulin siihen lopputulokseen, että pochette on käytännöllisempi. Sinne mahtuu kaikki pikkutavarat, mutta sen lisäksi sitä voi nauhan kanssa käyttää myös laukkuna. Siitä siis saa erillisellä hihnalla minilaukun :). Päädyinkin siis tähän ihanaan pochetteen monogram kuosissa!







Palvelusta vuitton saa täydet viisi tähteä. Kohteliasta henkilökuntaa ja hymyilevät myyjät. Minua palveli tänään englanniksi aivan ihana nainen, joka kiikutti eri kuoseja ja malleja sinnikkäästi eteeni samalla kun painiskelin mallin valinnan kanssa :D Äidin mielipide oli sitten ottaa tämä isompi ja sitten säästää/pyytää lahjaksi seuraavaksi sitä pienempää pussukkaa - ja siihen tulokseenhan sitten minäkin loppujen lopuksi tulin.

Seuraavana ostoslistalla onkin sitten se pienempi key pouch, jonne voi pistää kolikot ja avaimet. Sen saakin sitten vielä tämän minilaukun sisään sopivasti. Tottakai sekin myös monogram- kuosissa ;) Mitä te pidätte tästä uusimmasta ostoksestani? 



9 kommenttia:

  1. Anonyymi3/06/2015

    Ihana! Onko toi minkä kokoinen, eli mitä sinne mahtuu? Paljonko makso?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on sellaisen minilaukun kokoinen, eli sinne menee ihan perusjutut: puhelin, avaimet, kortit ja vaikkapa puuteri ja huulipuna. Sopiva tärkeimpien tavaroiden mukana pitämiseen :) Hinnat näet LV:n kotisivuilta.

      Poista
  2. Anonyymi3/07/2015

    Hei! Saisitko aikaiseksi postausta siitä, kuinka käytät näitä kasvisproteiininlähteitä, kuten tofua, soijarouhetta ja sitä quornia. Vinkit esim. maustamiseen olisivat tervetulleita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitos postausvinkistä :) Laitetaan korvan taakse!

      Poista
  3. Anonyymi3/09/2015

    mitenkähän tuohon facebookin ryhmään pääsee liittymään? millä kriteereillä hyväksyvät ryhmään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy laittaa liittymispyyntö ja sitten yp katsoo lisääkö vai ei :) Liittymispyynnöt menevät osittain kai forumilla jo olevien ystävien suosituksilla.

      Poista
  4. Hei! Olisin todella kiitollinen jos viitsisit vastata minulle näinkin hassuun kysymykseen ja vielä vanhaan postaukseen! Mahtuuko Iphone 6 Mini Pochetteen?? :) Olen miettinyt tätä niin kauan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi11/27/2015

      Heippa, ei mahdu. Mulla on huawei honor 4x ja tää ei mene mitenkään.

      Poista
  5. Moi! Muakin mietityttää toi, että mahtuuko mini pochetteen iphone 6. Mittojen perusteella pitäisi just ja just mennä..

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika