Slider

February Favourites

3/01/2015




Eletään maaliskuun ensimmäistä päivää, joten on aika taas kuukausittaisen lempparit- postauksen. Esittelen jokaisessa postauksessa kyseisen kuukauden lemppareiksi ja paljon käytetyiksi nousseita tuotteita. Tässä siis helmikuun lemppareita, jotka ovat pitkälti taas kauneuteen ja kosmetiikkaan liittyviä. Löytyykö listalta myös teidän suosikkejanne? 






Estée Lauder Double wear- meikkivoide: Ehdoton suosikki kautta aikojen! Tästä meikkivoiteesta en luovu, vaikka hinta hipookin viittäkymppiä per pullo. Uskomattoman peittävä ja pysyvä lopputulos, joka ei tahraa (vaikka nukkuisitkin päikkäreitä valkoisella sohvalla :D). Meikkiä ei tarvitse korjailla päivän aikana eikä kasvot ala hohtaa kuten halvempien meikkivoiteiden kohdalla tuntuu käyvän. Näiden kokeilujen myötä alan kallistua siihen tulokseen, että laadusta todellakin kannattaa maksaa. Pullo meinaan myös kestää todella pitkään käytössä!



Lumene Touch of radiance-valokynä: Emotionissa oli nämä valokynät tarjouksessa kaksi yhden hinnalla, joten ostettiin äidin kanssa kummallekin omansa. Korostus ja häivytys onnistuu tämän tuotteen avulla vaivattomasti, ja siitä onkin tullut ehdoton osa jokapäiväistä meikkirutiiniani. 





Victoria's Secret PINK body mist Oh what fun: Kun lähdin tänne kotiin käymään, nappasin mukaani vain pari body mistiä. Tämä PINK misti on ihanan karkkisen mutta samalla raikkaan tuoksuinen, ja toimii ihan minkä asun kanssa tahansa, missä tilantessa tahansa.





Maybelline Babylips Crystal:  Ostin jenkkimatkalta pari uutta crystal-babylipsiä, joita ei Suomesta saakaan. Sävy on nimensä mukaisesti kimalteleva, eikä täysin matta kuten muissa värillisissä babylipseissä. Tykkään näistä todella paljon, sillä ne hoitavat samalla niin huulirasvan, huulipunan kuin -kiillonkin asian!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika