Slider

Uudenvuoden nopeat moikat + kuvia

12/31/2014





Hello! Täällä kello lähenee puoltayötä ja kohta pitäisikin olla jo unten mailla, jotta aamulla jaksaa nousta taas seikkailemaan. Viimeistä lomaviikkoa viedään, ja huomenna olisi tarkoitus juhlistaa täällä Losissa uuttavuotta ensin Anaheim- San Jose lätkäpelissä ja sen jälkeen downtownissa. Millaisia suunnitelmia teillä on uudelle vuodelle?

Viikko täällä mannerjenkkien puolella alkoi taas aika ikävästi, kun meidän laukut olivat kadonneet jonnekin ilman tägejä kesken välilennon. Kukaan ei niitä osannut edes jäljittää, ainoastaan kuvailemalla ulkonäköä saatiin selitettyä millaiset kaikki neljä kassia oli.. Sitten lähdettiinkin viettämään lomaa pelkkien käsimatkatavaroiden kera (onneksi mä olen nykyään jo niin fiksu että lähes aina pakkaan lyhyillekin lennoille kaiken tarpeellisen mukaan!). Iloinen yllätys kuitenkin oli, kun päivää myöhemmin meille soitettiin LAXin kentältä että he olivat löytäneet tuntomerkkejä vastaavat laukut! Loma saikin jatkua sitten oikein mukavasti :)

LA on vaan aivan mahtava paikka. Minun ikuinen lempparini, ja oikeastaan mun toiveestani taas tänä vuonna tänne tultiinkin. Ihania paikkoja, kaunis sää ja miellyttävä ilmasto. Hyvät shoppailumahdollisuudet ja paljon nähtävää. Myös ihmiset on todella ystävällisiä. Rakastan amerikkalaista höpöttelykulttuuria, täällä tuntee itsensä jotenkin aina positiivisemmaksi kuin maahantuijottelevien mököttävien suomalaisten kanssa. 

Vielä olisi loppuviikko aikaa lomailla ja sen jälkeen koittaa paluu Suomeen. Nautitaan siis vielä viimeisistä auringonsäteistä ja lämmöstä sekä lomailun fiiliksestä :) Ihanaa uutta vuotta sinne teille kaikille, nauttikaa! 











4 kommenttia:

  1. Wauu mitkä maisemat! Mä niiin haluan tuonne vielä joskus.. :) Hauskaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia ja maisemia! Oikein ihanaa, onnentäyteistä ja hauskaa vuotta 2015 Laura. :)

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika