Slider

Kuudestoista joulukuuta.

12/17/2014




Aloha nui loa!


Eipä sitä synttäripäivää olisi paljon paremmin voinut viettää, kuin Havaijilla auringonpaisteessa loikoillen. 19-vuotta tuli mittariin, eli viimeistä teinivuotta viedään, heh :D Vieläkö sitä siis saa luvan kanssa pelleillä ja riehua ennen kuin alkaa virallisesti olla aikuinen? 

Loma on tähän mennessä ollut aivan ihana ja taas on tullut nähtyä niin paljon uusia asioita ja paikkoja. 16 tunnin lennon jälkeen San Franciscossa sain tietää, että laukku jossa kaikki tavarani olivat, oli jäänyt jonnekin eurooppaan. Onneksi on olemassa matkavakuutus, sillä päästiinkin sen piikkiin shoppailemaan jokainen itsellemme tarvittavia juttuja 100 dollarin edestä!

San Franciscossa ei muutenkaan tullut paljon lepäiltyä, vaan mentiin ihan hulluna paikasta toiseen- aikaa kun oli vain vajaa vuorokausi. Tuli kierrettyä nähtävyysbussilla kaikki tärkeimmät paikat, pakollinen Golden Gate- turistikuva ja sen lisäksi tutustuttiin vielä kävellen rannan satamaan ja sen meininkiin. Francisco oli kyllä sellainen kaupunki, johon on pakko päästä vielä uudestaankin hieman pitemmäksi aikaa.






Tänne Havajille lennettiin vielä kuutisen tuntia mantereelta, ja nyt vietetään siis ensimmäistä viikkoa Oahun saarella. Lauantaina lennämme toiseksi viikoksi Mauin saarelle, joka on enemmänkin luontoa ja rauhaa sekä pikkukyliä. Täällä Honolulussa taas kun on enemmän suurkaupungin meininkiä, korkeita taloja ja luksusliikkeitä. Mukavaa nähdä pari eri kontrastia samasta osavaltiosta. 

Tässä nyt lyhyet kuulumiset siitä, miten loma on alkanut. Tuntuu kun täällä olisi ollut pitemmänkin aikaa jo! Mutta onneksi monen monta päivää on vielä edessä. :) Paljon on nähtävää ja koettavaa kun tänne asti, toiselle puolelle maapalloa on lentänyt (aikaerohan on -12 tuntia). Palaillaan! 









2 kommenttia:

  1. Anonyymi12/17/2014

    Ruukaatteko te siis vuokrata yleensä auton ja sillä liikkua paikasta toiseen vai julkisilla? :) kuvista päätellen vähän näyttäs että ois vuokra-auto

    VastaaPoista
  2. Joo ehdottomasti auto joka paikassa :) Jenkeissä ei ole julkista liikennettä nimeksikään, ja taksilla kulkeminen ympäri saaria ja nähtävyyksiä tulisi todella kalliiksi.. Auto on helppo tapa nähdä kaikki mihin vain haluaa mennä!

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika