Slider

Ostoslistaa jenkkeihin

12/09/2014







Olen koko viimeisen vuoden säästänyt kaiken ylijäämän rahan erilliselle tilille, jonka otan mukaan jenkkeihin tällä viikolla. Sillä en odotakaan vanhempieni kustantavan minulle mitään matkan ja lentojen lisäksi, ostan kaiken mitä matkalta haluan tuoda itse. Shoppailen Suomessa todella vähän, ja yleensä teekin aina vuoden ostokset etukäteen matkoillani. Ulkomailla kun on niin erilaisia juttuja kuin mitä täältä kotimaasta saa. 

Nytkin olen tehnyt listaa asioista, mitä huomaan kaipaavani ja tarvitsevani. En ole ostanut niitä Suomesta vaikka olisi saanutkin, sillä tiedän saavani niitä edullisemmin usasta. Jenkeissä shoppaillessa täytyy aina vain muistaa se, että verot lisätään vasta kassalla myyntihinnan päälle- kaupassa ollessa budjetin seuraaminen vaatii siis hieman kikkailua. 

Olen tehnyt listan niistä asioista, mitä siis tosiaan huomaan tarvitsevani ja mitä haluan itselleni ostaa. Tämän listan otan matkalle mukaan, ja siten osaan sitten kaupoilla ollessa erottaa suoranaiset mielihalut siitä, mitä oikeasti tarvitsen. Lisäsin listaan myös karkeat hinnat kaikelle, ja siten pystyin laskemaan paljonko nuo jutut tulisivat maksamaan. Onneksi rahaa on ihan reilusti mukana, ja tilaa jäi hyvin myös sitten niille mielihaluille ;) Mutta lähdetään siitä ajatuksesta, että järkeviä asioita hommataan, sellaisia mille on oikeasti käyttöä.

En siis saa joululahjoja oikeastaan ollenkaan, vaan sukulaisiltakin olen pyytänyt kysyttäessä lahjat rahana. Ne lisäsin tuonne tilille ja pystyn sitten itse ostamaan itselleni jotain kivaa maailman toiselta puolen! Tällä tyylillä olen mennyt joka vuosi ja koen sen oikein mukavaksi. Ei tule ainakaan saatua mitään "ihan kivaa" jolle ei sitten oikeasti olisi käyttöä.


Mitä teidän joululahjalistallanne on tänä vuonna? Vai saatteko tekään yleensä lahjoja? :)



Tässä suunnittelemaani listaa ostoksille:
Urban decay NAKED 2 paletti
Juicy Couture- kaulakoru
VS tuoksu, rasvaa, suihkugeeliä.
VS alusvaatteita
PINK yoga pantsit
Hollisterin skinny sweatpantsit
Essie kynsilakkaa
EOS huulirasvoja
Yankee Candle- kynttilöitä
Tommy Hilfigerin neule
Michael Kors- outletista laukku ja/tai lompakko




kuvat polyvore.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi12/11/2014

    Moi,
    kivalta nayttaa sun ostoslista, mutta suosittelen mielummin af verkkareita. Ostin pari kappaletta noita hollisterin tan syksyn mallistosta ja mun mielesta ne on paljon huonommat kun edellisina vuosina.. Meni heti ihan nukkasiks ja jotenki tosi ohuet yms.. Ei ne taalla tosiaan yli 20$ maksa, mutta abercrombiellakin on kokoajan tarjouksia tanaankin taas esim. 24$ skinny sweatpantseja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, kiitos vinkistä! Olen aina tähän asti ostanut hollisterilta nuo housut ja ollut todella tyytyväinen :) Mutta voisihan af:kin kokeilla!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika