Slider

Loppusuoralla.

12/07/2014






Asiantuntijuusraportti palautettu, oppiminen ja ohjaus- essee sekä itsearviointi kirjoitettu ja palautettu, neuropsykologian luennot katsottu ja muistiinpanot kaikista 81:tä tenttikysymyksestä kirjoitettu. Vielä viimeiset päivät pänttäystä, yksi hops-tapaaminen, nettiluento, tentti ja tämä syksy on paketissa. Huh!





Kyllä alkaa kieltämättä ollakin olo, että olen loman tarpeessa. Ihana päästä kokonaan pois arkikuvioista ja unohtaa koulu kuukaudeksi täysin. Olen päättänyt, etten tee mitään koulujuttuja koko reissun aikana. Ainoastaan lentomatkoille otan mukaan yhden sosiologian kirjan, jota en ehtisi muuten lukemaan ennen tammikuun tenttiä. Kun kerta toiselle puolelle maapalloa lähdetään, pitää antaa itselleen lupa relata ja olla vaan. 

Tämä reissu tulee todella hyvään saumaan. Jotenkin tämän syksyn aikana on tapahtunut niin paljon, että on hyvä vähän päästä hengittämään ja tasoittelemaan fiiliksiä fyysisesti kauas kaikesta normaalista. Muutenkin kun olen ihan liian kova stressaamaan kaikkea, olen antanut itselleni luvan paahtaa vielä tiistaihin asti ihan täysillä mutta sen jälkeen alkaa Laurallakin pakkoloma :D. Kaikki koulujutut heitetään hetkeksi nurkkaan ja sit mä olen ihan lomalla.




Aika moni asia on kuitenkin tässäkin vaiheessa vielä todella epävarmaa: kevään kurssivalinnat, kesätyöt vai mahdollinen kesäopiskelu, opintosuunnitelma, sivuaineet... Painiskeleeko joku muu fuksi näiden samojen juttujen kanssa? Joskus tuntuu että yliopistolla joutuu hoitamaan ihan liikaa asioita itse, kun ei ole oikein ketään kehen ottaa yhteyttä asioissa. Mutta luotan siihen että ei ne asiat huolehtimalla selviä, ajan kanssa vaan. Tullaan takaisin onneksi jo tammikuun alussa, joten viikko siinä on aikaa selvitelläkin kaikkea ennen kevätlukukauden alkua. :)

Muilla alkaa jouluhulinat, meillä alkaa matkalaukkujen pakkaaminen ja matkaohjelman suunnitteleminen. Finnmatkojen tuttu tunnuslause on kyllä niin totisinta totta: sitä jaksaa paremmin, kun on mitä odottaa. 



6 kommenttia:

  1. Voi ihanaa reissua teille, oot huilin ansainnu! Ja paljon kuvia sit kehiin!! :) Pakko kyllä yhtyä, sitä todellakin jaksaa paremmin kun on mitä odottaa, omia lähtöjä ootellessa siispä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! :) Kamera on ehdottomasti mukana ja valmiuksissa :)

      Poista
  2. Hengähdystauko tekee sulle todella hyvää! Sen verran oot paljon jo tänä syksynä tehnyt. Toi pieni epävarmuus kurssivalintojen yms suhteen tulee olemaan jokavuotista, ei vain fukseilla, mutta kyllä se aina siitä jotenkin selkeytyy! ;) Itselläni tosin on jo kevätpuoli opintojen suhteen suht valmiina kun töihin piti antaa jonkinlainen aikataulu siitä. Kevyt se tulee kuitenkin olemaan jee! :)
    Arvaa vaan oonko mäkin jo ihan innoissani ton sun loman suhteen?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta. :) Kyllä se nyt kun kävi opiskelusuunnitelman läpi ja sai ne alustavat valinnat sinne, niin alkaa selviämään. Kauppiksen kurssien kanssa on enää vähän häslinkiä. :)

      Poista
  3. Anonyymi12/10/2014

    Pidä ihan superkivaa reissussa!! :) Lataat akut ihan täyteen, niin jaksaa taas kevään painaa. :) Saanko udella, et ootko miettiny vielä kesää, aattelitko jäädä Jyväskylää vai lähtee kotipaikkakunnalle vai miten? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, i will! :) En osaa sanoa vielä, katsotaan menenkö töihin vai jäänkö kesäyliopistoon opiskelemaan :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika