Slider

Pelkkää hypetystä..

8/25/2013




..meinaan uusista LM-listoista! Monet näistä nyt tässä vaiheessa taas kirjoittaa blogeihinsa, ja niin on munkin sorruttava tekemään tällä kertaa. Harvoin muistan että olisin ollut näin innoissaan tracklisteistä, erityisesti pumpista. Miten voikin olla, että kaikki biisit jotka mulla on ollut huiput- soittolistalla viimeisten viikkojen aikana, ovat nyt päätyneet suoraan pumppiin. Selkä- ja hartiabiisit saa kylmät väreet aikaan välittömästi. Samoin kakkosbiisi, jonka olin laittamassa seuraavaan spinuohjelmaani, onkin nyt pumpin kyykky. Jes! Ihan täysi timantti musan osalta tuo BP 87!

Samoin uusi combat kuullostaa hyvältä. Mukana on useampia biisejä jotka on tuttuja jo jostain muista aikaisemmista LM ohjelmista, mutta se ei mua ainakaan haittaa. Jännä nähdä, millaisia remixejä niistä on combatiin tehnty. Erityisen iloinen oon siitä, että combatiin on löydetty dubstep! Sopii konseptiin ja tuo munmielestäni sitä oikeanlaista fiilistä. Mukana on myös aina varmaa hardcore-teknoa, joka kuuluu ehdottoman tärkeänä osana powerbiiseihin.

BodyJam on tuttuun tapaansa taas täynnä huippua kamaa. Itseasiassa jamin musiikit ei koskaan petä- en ikinä muista sanoneeni että ompa huonot biisit. Kyllä se Gandalf vaan tietää ja osaa hommansa! Mukana on kaikki mahdolliset mitkä voikaan olla: Nicky Romero, Avicii, Armin Van Buuren, W&W.. Luvassa on 3 kuukautta kovaa reivaamista! <3 Homma lähtee käyntiin heti rysäyksellä Justin Bieberin ja Will I Amin biisillä #thatPower, jota olinkin osannut odottaa jamiin tulevaksi. Mukana oli myös monia mulle uusi biisejä, jotka pääsee nyt ehdottomasti soittoon jo ennen jamia..

En nyt tähän sen kummemmin laita jokaista listaa erikseen, mutta näätte ne siis tosiaan LesMillsin nettisivuilta, lajin nimen alta kohdasta "music tracklist". Luultavasti lähiaikoina kappaileista tulee myös valmiit soittolistat Youtubeen, alkuperäisversioina kylläkin. Loppuun on pakko silti heittää jamin sizzler, meinaan kylmät väreethän sekin sai jo aikaan..<3  Mitä mieltä te olette näiden uusien ohjelmien musalistoista? Mä en jaksa ainakaan odottaa! Toivottavasti koreografiat vastaa odotuksiani samalla tasolla kuin biisit.. :) Palaillaan ensviikolla taas, kivaa viikon alkua kaikille, ciao!




6 kommenttia:

  1. mä innostuin kans jamin ja attackin biisilistoista! :-) jamissa on kyllä aina parhaat biisit kaikista. nyt oon vasta kesän aikana tutustunu niihin vanhoihinki ohjelmiin ja tracklisteihi ja yks iso syy miks varmaa hurahdinki lajiin nii on noi musiikit. Paras combo kyllä edellee itelleni olis jamin biisit ja attackin koreot :D haha. no enivei, ei malttais enää odottaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo attackia kattonutkaan, mutta täytyy katsella sit taas jos attackiin innostun menemään :) Jamissa on ihan parhaat musat, kyllä osaa Gandalf hommansa ja pysyy ajan hermolla! Meinaan lähes aina ne biisit on just niitä mitkä on klubisoitossakin :)

      Poista
  2. Ootan niin uusia LM-ohjelmia, kun kesän aikana ei jotenkin saanut itseään yhtään jumppaamaan. Nyt jotenkin syksyn lähestyessä on taas ihan erilailla aikaa ja energiaa siihenkin puuhaan. PS. Sun blogisi on ihanan piristävä ja tsemppaava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyllä on kyllä ihan jo ilmankin puolesta ihanampi ja freesimpi treenata! Onneksi hyvät listat vielä kannustaa entisestään salille :) Ja kiitos paljon, ihanaa että tykkäät blogista! :)

      Poista
  3. Moi, ihan tajuttoman kiva blogi sulla! Tulee aina hyvä mieli lukiessa (:

    Sellaista mun vain piti sanoa, että itse koen vähän epäkäytännölliseksi sen, ettei linkkejä voi copyright contentin takia avata uuteen ikkunaan ja linkkiä klikatessa aukeaa samaan ikkunaan. Epäkäytännöllistä, kun lukee blogeja bloglovinin kautta, ja olisi vielä muitakin lukemattomia postauksia, minkä takia tahtoisi avata uuteen ikkunaan. En nyt tiedä am I making any sense :D Toivottavasti ymmärrät!

    Mutta ihana blogi tosiaan, keep up the good work!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäät! :)

      Hmm, mulle ei oo tosta jutusta koskaan aikaisemmin sanottu, mutta voin koittaa kattoa jos ne linkit sais jotenkin aukeamaan uuteen ikkunaan. Copyright content on ja pysyy joten jos se sitten on se syy niin en valitettavasti voi sille mitään. Mutta yritän kuitenkin :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika