Slider

Indiedays Inspiration

8/16/2013



Kuten jotkut tarkkasilmäiset ovatkin jo saattaneet huomata, on blogini sivupalkkiin ilmestynyt nyt Indiedays Inspiration-banneri. Blogini on nyt siis virallisesti osa Indiedays-perhettä! :)
Mä olen itse jo pitkään ihaillut Inspiration-blogien ihanaa raikasta ulkoasua ja persoonallista sisältöä. Lähiaikoina tämä minunkin blogini on kokenut pienoista ulkoasuremonttia, jonka varmasti jotkut ovat myös huomanneet. Tekstikenttää on levennetty ja ulkoasua vaalennettu raikkaammaksi. Yritän nyt myös ryhdistäytyä järkkärin käytön kanssa ja lupaan, että tulevaisuudessa blogissa tullaan näkemään yhä enemmän hyvälaatuisia kuvia! Itse ainakin pidän tätä pientä ulkoasumuutosta onnistuneena, ja nyt tekstit on selkeämmin luettavissa. Mikä parasta, sain myös mahdollisuuden päästä osaksi ihanaa ja inspiroivaa blogiyhteisöä :) Mitä mieltä te olette? 
Tosiaan blogin sisällössä ei ole muutoksia tulossa, vaan samalla tyylillä jatketaan kuin aikaisemminkin. Postaukset päivittyvät tästä lähtien myös Indiedays-sivulleni jonka löydät tästä osoitteesta. Uusia lukijoita olikin jo sitä kautta ehtinyt tarttua mukaan, tervetuloa mukaan teille kaikille! :) 


Nyt musta tuntuu, että olisi myös aika kysellä hieman teidän toiveitanne. Millaisia postauksia haluaisitte lukea jatkossa? Oon aina pyrkinyt toteuttamaan niin paljon lukijatoiveita kuin mahdollista, tavallisten kuulumisien seassa. Haluutteko kysymyspostausta, jotain tiettyjä treeni tai ruokajuttuja..? Tähän postaukseen kommentoimalla voit jättää toiveesi :) Muistakaa myös, että sähköpostinkin välityksellä voi kysellä ja toivoa!

Tästä mun perjantaini jatkuu lenkille tai salille, en oo vielä päättänyt mitä huvittaisi tehdä :D Koulun jälkeen oon vaan makoillut ja syönyt herkkuja.. Huomenna pääsenkin taas jammailemaan ja sunnuntaina attackiin. Juoksulenkkien kanssa viimeistä viedään, tänään tulostin HMR lähtötodistuksenikin, hui! Niistä lisää myöhemmin, mutta nyt kivaa viikonloppua kaikille! Käykäähän tutustumassa Indiedaysin puolellakin blogini profiiliin! :)


16 kommenttia:

  1. Urheilupostauksia!! Niitä jaksaa aina lukee! Niin sali ku lenkki ja varsinki ryhmäliikunta postsaukset on parhaita! eikä haittaa yhtää vaikka tulis videoita useemmin, esim niitä jamitteluja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! :) Täytyy ottaa seuraaviin omiin jamitteluihin taas kameraa mukaan :)

      Poista
  2. Anonyymi8/16/2013

    Urheilupostauksien lisäksi jotain arkisia juttuja; päivän asua,päivä kuvina (!),lempi asioita (vaate,ruoka,bändi,väri,kouluaine,matkakohde,kengät,blogi... tms.),ruokajuttuja,kavereita,MIELIPIDEPOSTAUS jostain aiheesta ymsyms. :) Ihana blogi,ja kiva kun anonyymina voin taas kommentoida! :) Mahtavaa syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja ehdotuksia, otetaan toteutukseen! Mitä meinasit tolla mielipidepostauksella, haluutko tarkentaa..? :)

      Tosiaan anonyymikommentointia kokeilen taas, tälläkertaa jäljittimen kanssa jos siten saatais ne kaikista ilkeimmät kommentit hallintaan :) Kivaa syksyä myös sulle!

      Poista
    2. Anonyymi8/17/2013

      Hmm,mielipidepostauksella tarkoitin esim. asiaa,mikä puhuttaa juuri sua,mikä asia on sydäntä lähellä (vaikkapa urheilun lisäksi!) tai jos sulla on muuten vain vahvoja mielipiteitä tai ajatuksia asiasta X :)

      Poista
    3. Omista mielenkiinnonkohteistani voisin kirjoitella tarkemmin kyllä, kiitos vinkistä! Vahvoja mielipiteitä löytyy ja ehkä vähän liikaakin (:D) mutta ne oon päättänyt jättää pois blogimaailmasta- aiheuttavat ainoastaan vastakkainasetteluja eivätkä kuitenkaan johda mihinkään :)

      Poista
  3. Anonyymi8/16/2013

    Videopostaus?

    VastaaPoista
  4. Anonyymi8/17/2013

    Urheilupostaukset ois kans mun mieleen :) ihan sama mistä aiheesta, salit, lenkit, lm tunnit... myös kaikki treenivaatteisiin yms tavoitteisiin liittyvät on mielenkiintosia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä varmasti tullaan näkemään paljonkin :)!

      Poista
  5. Mä oon kans sitä mieltä, että vähän urheilupostauksien lisäksi jotain arkisempaa! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oukei, täytyy siis alkaa vähän mietiskelemään niitä arkisempiakin juttuja blogin puolelle :)

      Poista
  6. Ihan pakko kommentoida tähän, että ihana toi sun kone! <3 :D Ja siis postauksia... niin elämää ylipäätänsä ihan sekalaisesti.. aidosti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D<3 Mäkin tykkään tästä aivan kamalasti- meinasin ostaa macbookin mutta ei mulla ole sen toiminnoille käyttöä. Tässä on kaikki mitä tartten ja vielä herkkuvärisenä!

      Mun tavoitteenani onkin ollut aina pitää blogi aitona: syömisissä ja kuvissa, myös pohdiskeluissa tuoda sitä omaa näkökantaa rohkeasti esiin. Niillä jatketaan myös tulevaisuudessa! :)

      Poista
  7. Anonyymi8/18/2013

    Videopostausta! :)

    VastaaPoista
  8. Kuntosalitreeneihin kunnon käytännön ohjeita :) Tonne pakaratreenipostaukseen laitoinkin jo uhden vastaavan toiveen.

    Mukavan oloinen blogi, liityin lukijaksi!

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika