Slider

Kolmas kerta toden sanoo: BodyAttack

8/06/2013





Tänään mun oli tarkoitus mennä tavalliseen tapaan vetämään ensin pieni salitreeni ja siihen perään omaa iltajammailua salissa. Olen kuitenkin joskus tyhmyyttäni lipsauttanut Minelle, että voisin tulla vielä kokeilemaan attackia. Kaksi kertaa aikaisemmin olen käynyt ko. tunnilla, ja molemmista on jäänyt enemmän tai vähemmän huvittunut ja tylsistynyt fiilis. Noh, tänään sitten tuli pari muuttujaa suunnitelmiin ja taisin puhelimessa lupautua sitten vihdoin menemään vielä kokeilemaan attackia.. Eipä siinä auttanut muu kuin mennä, muussa tapauksessa olisin kuullut kuittailuja asiasta jälkikäteen aivan liikaa.. ;)

Kaikki tietävät lausahduksen kolmas kerta toden sanoo- se piti paikkansa myös tänään. Ihan oikeasti- oon itsekin aivan äimistynyt siitä, miten nämä mun fiilikset voivat jonkun tunnin osalta mennä näin ääripäästä toiseen. En väitä, että olisin yhtäkkiä rakastunut attackiin, mutta voin sydämestäni sanoa, että se oli oikeasti kivaa ja tunti meni hirmu nopeasti. Vaikka monissa biiseissä koreografia oli vielä hieman hakusessa ja tekniikat tietysti samoin, sain hyvät tehot irti. Yksinkertaista, mutta tällä kertaa ei liian, niin että olisin päässyt tylsistymään. Nämä aivot vaativat tunnilta haasteita ja koreografioita!


Meneillään oli miksaus, niinkuin muillakin tunneilla tällä hetkellä. Mä en osaa mennä attackin biiseistä sen enempää sanomaan tällä huimalla kolmen käyntikerran tuntumalla, mutta kuulemma nyt oli ihan hyvä setti kokeneempienkin kävijöiden mielestä. (Pukuhuoneessa saa aina parhaat analysointisessiot pidettyä minkä tahansa tunnin ohjelmista). Paljon yksinkertaisia, aerobictyyppisiä liikkeitä mutta mukana pieniä vivahteita muualtakin. Tosi hauskaa vaihtelua muihin jumppiin on esimerkiksi se, että yhdessä kappaleessa (oliko se kutonen, korjatkaa joku jos ei?) juostaan salia ympäri. Lisäksi sali jaetaan kahtia, ja puolia vaihdetaan. Ei siis pelkkää paikallaan heilumista niinkuin yleensä!

Summa summarum: muutin käsitykseni attackista positiivisempaan suuntaan, ehdottomasti. Kolmas yritys kannatti ja annan tunneille uuden mahiksen, esimerkiksi sunnuntain attackiin ehdin oikein mainiosti. En sano, että attack pääsisi samalle linjalle esim. jamin ja compsun kanssa, mutta never say never. Ehkä jatkossa saatte myös attackpäivityksiä tänne ;)!

Käyttekö te attackissa, tai oletteko kokeilleet tuntia? Mitä ajatuksia teillä on attackista? 


16 kommenttia:

  1. attack on kyllä hullun tehokas ja uskon sun tykkäävän ku rupeet vaan käymään! :) ootko muuten kokeillu grit -sarjaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella on! Kuvauksessahan kai verrataan tehoja 10km lenkkiin.
      GRIT-sarjaa ei löydy meidän salilta, mutta eräällä toisella tutulla salilla ainakin strenghtiä ja plyoa löytyy. Pitäisi tehdä vierailu sinne ja kokeilla. Crossfitistä tykkäsin, joten uskoisin senkin kolahtavan!

      Poista
  2. Kuulostaa oikeestaan ihan kivalta, jos se tosiaan on niin tehokasta! Aikasemmin attack ei oo kuulostanu hirveen kivalta, koska aerobic tyyppiset liikkeet saattaa kuulostaa vähä tylsältä :D pitää ehkä testata jos tulee mahollisuus. Meidän pikkukaupungissa kun ei muuta ole tarjolla les millseistä kun pumppi, combat ja sh'bam :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! Attack on niitä lajeja,joka jakaa mielipiteet selvästi. Ehkä mäkin oon nyt pikkuhiljaa sitten siirtymässä sieltä eistä kyllän puolelle ;)

      Poista
  3. jeee!! :) hyvä sua! attack on maailman paras laji <3 ihanaa että annoit sille vielä mahdollisuuden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä Milla! ;D Muistan kun joskus kyselit multa, että mikä siinä on kun en attackille syty.. Heh, täytyy varmaan muokata vastausta siihen kysymykseen nyt uudelleen :D

      Poista
  4. Attack on ihan loistava ja paras! Vaikka tunnilla joskus tekee kuolemaa, niin sen jälkeen olo on mitä parhain!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just toi olo mulla on ollutkin aina attackissa :D! Vaikka tunnilla on huonovointinen ja miettii että miks kukaan tekee tätä vapaaehtoisesti itselleen, on niin voittajafiilis kuitenkin tunnin jälkeen :)

      Poista
  5. Hehee, niin siinä saattaa käydä et attack vie mennessään ;) Attackis on kyl aina niin loistavat musat, et siel vois käydä jo pelkästään niiden takii :D Nytkin oon koko viimesen viikon luukuttanu vaan meidän miksauksen biisejä.

    Mihinkähän mä seuraavaksi puhun sut.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se taitaa olla, ainakin on hyvä suostuttelija koska tosiaan mä en mitenkään kauhean suotuisa oo attackia kohtaa ollut.. ;)!
      Arvaa vaan mitä täälläkin suunnassa on luukutettu tämä viikko. Soulja Boyn Crank Dat oli ihan ykköslemppari! Sellanenkin biisi saadaan väännettyä jumputukseksi :D
      Seuraavana et ainakaan puhu mua tankotanssiin xD! Tai noh, never say never ;)

      Poista
  6. Anonyymi8/09/2013

    mulla olis kysymys combatista, en oo siis itse käynyt, seurannut tuntia ulkopuolelta vaan. jossain muistaakseni miksatussa ohjelmassa tehtiin vatsalihaksia niin, että noustessa ylös tehtiin liike, kuin heittäisi pallon eteenpäin, ja ottaisi kiinni, ja sitten takas alas. Osaatko yhtään sanoa mikä biisi on kyseessä? :D Biisi jäi mieleen ja kelpaisi mulle lenkkimusiikiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, nyt ei mulla kyllä tule mitään biisiä mieleen.. Ootko ihan varma että kyseessä oli combat..?! Voi toki olla että ko biisi oli jokin tosi vanha miksaus, koska ainakaan mun aikanani ei oo tollasta liikettä tullut compsussa vastaan. Mutta tuu hei mullekin ilmottamaan jos sen biisin saat selville! Jäi ihan kiinnostamaan :D

      Poista
  7. Hyvä hyvä! Siitä se lähtee!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siltä ainakin näyttää, ettei tämän tytöt attackit jääneet näihin kolmeen kertaan.. ;)!

      Poista
  8. Anonyymi8/12/2013

    Näin attack ohjaajana voisin sanoa että rintaa enemmä ryhdikkäämmäksi ja keskivartaloon puristusta nii hyvä tulee! Siis noihin kuviin viitaten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytyy alkaa tekniikkaa kehittämään jos nyt attackissa innostun käymään :)

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika