Slider

Lemppariblogit & vlogit

11/30/2015



En ole koskaan aikaisemmin tehnyt tällaista postausta, jossa kertoisin omia lemppariblogejani ja vlogejani. Ajattelin että tällainenkin postaus olisi kiva tehdä, jotta joku teistäkin voisi saada jotain uusia ideoita ja luettavaa. Samoin, jos teillä on jotain idiksiä jotka saattaisivat minua kiinnostaa, vinkatkaa niistä kommenttiboksiin! :) Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!



Blogit

1. Jonnamaista
Jonnan kuvat ovat aina todella harkittuja, kauniita ja tyylikkäitä. Lisäksi itse bloggaajan tyyli on hyvin samanlainen kuin minulla, joten saan kuvista paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseeni. Myös sisustuspostaukset kolahtavat, sillä siinäkin suhteessa tyyli on hyvin samanlainen. Kaunis ja harkittu blogi kaiken kaikkiaan!


Iida on myös jyväskyläläinen, ja siksi on kiva katsella asukuvia jotka on otettu tutuilla kulmilla. Lisäksi Iida on uskomattoman kaunis ja pukeutuu todella tyylikkäästi. Tässäkin blogissa minua houkuttelevat kauniit ja harkitut kuvat, ihanat asut ja kauneusvinkit. 


Taidan hieman toistaa itseäni, mutta tämäkin blogi on niin kauniisti toteutettu että jokaista postausta odottaa innolla. Asukuvat ovat taidokkaasti otettuja ja usein todella kauniilla maisemilla höystettyjä. Myös ulkoasu on persoonallinen, ja muutenkin pidän blogin tunnelmasta. Tätä blogia ja matkapostauksia lukiessa herää myös pahemman asteinen matkakuume helposti! 






Vlogit

1. Annika
Ollaan oltu Annikan kanssa yhteyksissä jo siitä asti, kun molemmat liityttiin aikanaan Indiedays Inspirationiin. Annika on ihanan positiivinen ja pirtsakka persoona, ja on ollut mukavaa katsoa Annikan kanavan kehitystä vuosien mittaan. Vlogi on muuttunut tekijänsä mukana pysyen aitona ja persoonallisena!


2. Papananaama
Aivan mahtava vloggaaja, jonka huumori iskee minuun täysin. Sarkasmi ja sanavalmius ovat asioita joita rakastan tällä kanavalla! Moni varmasti muistaakin viraaliksi levinneen Suomenkielen junttius- vlogin, ja se oli siis myös Sinin tekemä video. 


Kuten olen jo aikaisemmin todennut, olen kauneusvlogeihin hurahtanut. Laurenin kanavaa olen seurannut jo useamman vuoden myös, ja tykkään kanavan pirteydestä sekä positiivisuudesta. Laurenin videot ovat sellaista pientä irtiottoa muusta elämästä, ja niitä katsoessa uppoudun ainoastaan siihen videoon. Omia lemppareitani ovat mm. haul-videot Laurenin kanavalla. 



2 kommenttia:

  1. Moi! Tämä kommentti ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta haluaisin kuulla mielipiteesi :) Sinullahan on LV:n mini pochette ja milla pochette. Olen ihan kahden vaiheilla, kumman ostaisin, joten osaisitko suositella jompaa kumpaa yli toisen? :) Mini pochettehan on pienempi kuin milla, mutta onko se liian pieni? Ja tiedätkö, tehdäänkö millaa ollenkaan damier ebene kuosissa? Olen törmännyt vaan damier azuriin ja monogramiin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä näin jälkikäteen ottaisin Millan, niiden kokoero on sen verran pieni ja kuitenkin Millaan mahtuu enemmän ( + sisätasku). En ole itsekään muuten koskaan törmännyt ebene millaan, joten voipi olla että sellaista ei valmisteta ollenkaan!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika