Slider

Paljon puhetta Vuittoneista

12/01/2015



Huomaan, että blogiini tullaan kovin usein hakusanoilla jotka liittyvät Vuittoniin. Ehkä tämä johtuu siitä, että olen muutamaan otteeseen esitellyt ostoksiani ja uutuuksiani postauksissa. Lisäksi paljon on googleteltu eri tuotteiden hintoja Suomessa ja ihan yleisesti vain kokemuksia eri Vuittonin laukkuen ja pikkujuttujen malleista. Ja no, koska teitä tosiaan noilla hakusanoilla tänne paljon tulee, ajattelin nyt tehdä pienoisen höpöttelypostauksen tästä aiheesta. Annan ajatusten tulla täysin tajunnanvirtana, jos jokin jää vielä mietityttämään niin kysy kommenttiboksissa :)

Omistan Vuittonilta tällä hetkellä siis yhden hieman suuremman laukun ja sen lisäksi kolme pienempää laukkua plus pieniä ns. "essential"-tuotteita. Jokaisella on oma käyttötarkoituksensa, ja jokainen onkin löytänyt paikkansa arkikäytöstäni. Suurimmalle käytölle on päässyt varmaankin Milla pochette, joka on juuri sopivan kokoinen moneen menoon. Toiseksi eniten käytän Favorite PM- laukkua, jonne mahtuu jo hieman enemmän tavaraa. Vähimmälle käytölle on harmillisesti jäänyt Mini pochette, joka on ehkä hiukan liian pieni käsilaukkukäyttöön. Voisin harkita sen siirtämistä esim. isomman laukun sisään. 




Vuittonilla palvelu on toiminut moitteettomasti. Kun olet Suomen liikkeen asiakas, ovat tietosi rekisteröitynä heidän järjestelmiinsä ja pysyt ajantasalla mm. uutuuksista ja muista tapahtumista. Lisäksi jotkut aktiiviset asiakkaat saavat liikkeestä esim. ruusuja ja synttärikortteja tai kutsuja tapahtumiin. Lisäksi kerran vuodessa osalle asiakkaista lähetetään niin kutsuttu LV "The book", jonka itsekin onnekseni sain tänä keväänä. Tuossa kirjassa on erilaisia juttuja ja taustatietoja brändistä, tulevista jutuista ja muusta mukavasta. Myöskin tuotteiden kustomointi (eli painatukset) on ilmaista asiakkaille. 

Sillä hintoja hakemalla on tultu blogiini monesti, voin niistäkin muutaman sanasen tässä sanoa. Hinnat siis nousevat tasaiseen tahtiin, keskimäärin kerran vuodessa. Suomessa on käytössä samat hinnat kuin Saksan Vuittonin sivuilla, eli jos sieltä katsot hintoja, osut lähes aina oikeaan. Sen sijaan mm. Venäjällä ja USA:ssa on paljon kalliimpaa ostaa kyseistä merkkiä kuin meillä Suomessa. Muutamia esimerkkihintoja Suomesta on tässä edellä: 

Neverfull MM + pochette: 945,00
Petit bucket + pochette: 1 100,00
Milla pochette: 355,00
Favorite PM: 630,00
Favorite MM: 750,00
Key pouch: 135,00
Key holder (6 ring): 170,00
Zippy wallet: 545,00


Voisin vielä kokemuksista kyseistä merkkiä kohtaan sanoa sen verran, että itse en ole vielä pettynyt yhteenkään heidän tuotteistaan. Missään tuotteista ei ole ollut pienintäkään vikaa tai kohtaa, joka olisi käytössä mennyt rikki. Ja jos menee, voit viedä tuotteen takaisin liikkeeseen ja se joko korjataan tai saat tilalle uuden. Jotain laadusta kertoo esimerkiksi se, että oma Petit bucketini on vuodelta -98 ja edelleen lähes moitteettomassa kunnossa. Mielelläni satsaan ihan ekologisestikin laatuun, enkä ole niitä vuoden päästä heittelemässä roskiin rikkinäisenä (edit: esim. syksyllä ostamani mangon noe-laukku on jo rikki...). 

Vuittonin tekstiileistä minulla ei ole vielä kokemusta, sillä olen keskittynyt monogram canvas-tuotteiden keräämiseen. Omistin jonkin aikaa liikkeestä hankkimani silkkisen bandeau-huivin, mutta se ei päässyt minulla käyttöön. Möin sen siis eteenpäin. Jälleenmyyntiarvo onkin yksi plussa näissä tuotteissa - harvoin mikään tuote jää käsiin siksi ettei sitä joku ostaisi eteenpäin. Jatkossa minun on kuitenkin tarkoituksena hommata Logomania-huivi ja testata miten Vuittonin tekstiilit lunastavat lupauksensa. Shawleista sen sijaan en ole innostunut, ja niihin kuuleman mukaan tulee langanvetoja helposti. 

Kokonaisuudessaan tästä tuli nyt aika kattava postaus Vuittonista ja siitä, miten itse suhtaudun tuohon lempparibrändiini. En kadu yhtäkään ostostani, ja jokaisellahan on oikeus laittaa rahansa siihen mihin haluaa. Minä nautin näistä tuotteista joka päivä, ja esimerkiksi kaunis avainkotelo ilahduttaa joka kerta kun avaan pyöräni lukon tai asuntoni oven. 


*Kaikki kuvat ovat omiani ja itse otettu.

10 kommenttia:

  1. Hyvin kirjoitettu! Luin tätä ihan innoissani täällä, koska oon kans Vuittonin suuri fani! Oon meinannut ostaa tuon mini pocheten, mutta mietin oliskohan sille käyttöä vai ei. Saa nähdä kuitenkin, että mitä kotiutan seuraavaksi :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, kiva kuulla! :) Se varmaan riippuu pitkälti siitä, mihin käyttöön haluaa tuotteen. Mini pochette on tosiaan näppärä esim isomman laukun sisällä :) Mutta pelkkään käyttöön suosittelisin kyllä Millaa!

      Poista
  2. Anonyymi12/02/2015

    Kivojahan nuo on jos rahaa löytyy, suurimmalla osalla perustallaajista ei vaan ole reilua puoltatuhatta pistää lompakkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Töitä tekemällä on opiskelijankin mahdollista tienata itselleen ylimääräistä rahaa :) Kuka laittaa rahansa mihinkin!

      Poista
  3. Anonyymi12/06/2015

    Ois kiva tietää, että mitä töitä teet opiskelijana kun tollasiin on varaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opettajan sijaisuuksia melko säännöllisesti :)

      Poista
  4. Kiitos kivasta ja kattavasta postauksesta! :) Kysyisin vielä sellaista, että oletko itse/tiedätkö, onko tapana soittaa tuonne Helsingin liikkeeseen etukäteen ja varata haluamansa laukku vai voiko vaan marssia liikkeeseen ja olettaa, että sieltä kyllä löytyy haluamasi laukku?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään! :) Tuo varmaan riippuu hieman tuotteesta, itse en ole koskaan varannut muuta kuin harvinaisemman huivin. Kyllä ns. perustuotteita pitäisi aina olla valikoimassa :)

      Poista
  5. Anonyymi12/07/2015

    Hei,

    Olen lukenut pitkään blogiasi, ja minua on hetken aikaa jo mietityttänyt eräs asia: aikoinaan ainakin blogin perusteella pidit kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla käymisestä. Teit liikunnasta paljon postauksia sekä puhuit kaikesta siihen liittyvästä.
    Nyt kuitenkin postaukset ovat painottuneet eri aihealueisiin. Eli onko itselläsi vuosien mittaan ajatus liikunnasta ja mielenkiinnonkohteista muuttunut? Mikä on saanut sinut vähentämään tekoa niistä postauksista, jotka kohtaavat liikunnan kanssa?
    Pidin blogistasi hyvin paljon niinä aikoina, kun jutut olivat liikunnasta sekä hyvinvoinnista. Nyt en valitettavasti ole löytänyt enää niin paljon mielenkiintoisia kirjoituksia sinulta. En kuitenkaan missään nimessä sano, ettet saisi muuttaa kirjoituksiasi tähän suuntaan, päinvastoin. Blogin kuuluukin olla juuri tekijänsä oloinen sekä näköinen. =)) mutta näihin kysymyksiin olisi kuitenkin kiva saada näkemyksesi, miksi blogisi on muuttunut hyvin treenipainotteisista teksteistä uusille teille? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Tässä sinulle kirjoitus tuolta aikaisemmista postauksistani, jonka uskoisin vastaavan kysymykseesi.

      http://onthemoveblog.blogspot.fi/2015/02/some-thoughts.html

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika