Slider

Kuulumisia + arvonnan voittaja

11/26/2015




Oikein mukavaa torstaita kaikille! Ajattelin tähän väliin kirjoitella taas hiukan kuulumisia, sillä blogissa on taas ollut pienoista hiljaiseloa. Siihen on kuitenkin ihan syy, sillä olen sairastellut viimeiset kolme viikkoa melko vakavastikin. Nyt kuitenkin näyttää siltä että valoa näkyy tunnelin päässä ja tervehdyn ennen meidän reissua. Koulujutut jouduin suosiolla skippaamaan loppuvuodelta, sillä en tuossa sairaana ollessani pystynyt mitenkään lukemaan enkunkieliseen tenttiin. Se hyvä näissä yliopisto-opinnoissa kuitenkin on että jos tällaisia tilanteita tulee eteen, opinnot joustavat. Suoritan sen tentin sitten keväällä koska edes tenttipäiviä ei ole, senkin saa valita itsenäisesti. 

Nyt olenkin siis keskittynyt oikeastaan vain paranemiseen ja lepäilyyn, mutta kyllä siihenkin alkaa pitemmän päälle kyllästyä.. Kaipaan jotain actionia elämään! Nyt pitää hillitä itseään, ettei liian nopeasti lähde tuonne ulos taas riehumaan ja ota kamalasti töitä vastaan. Olenkin kunnostautunut kaikilla muilla saroilla tässä kohti, eli esimerkiksi siivonnut koko huoneen laatikot lattiasta kattoon, tehnyt pakkauslistat reissuun ja siivoillut tietokoneen sekä puhelimen muisteja. Eli kaikkia epämiellyttäviä, usein roikkumaan jääviä juttuja alta pois siis. Nyt kun tästä tokenen täysin, lähden kyllä ihan täydellä innolla taas treenaamaan - ikävä sitä liikkeen tunnetta kehossa on jo kova. 

Pari viikkoa vielä siis reissuun! Sitä ennen on luvassa vielä yksi keikka Jyväskylään ja muutamien käytännön asioiden hoitamista. Aika hyvin olen kuitenkin saanut kaiken kohdalleen, ja voin hyvillä mielin lähteä matkaan. 

Tähän postauksen loppuun haluan vielä julkaista eilen päättyneen CaseApp- arvonnan voittajan. Voittajaksi valikoitui random.org- palvelun avulla arvottuna kommentti numero 2, eli MatildaPaljon onnea voittajalle! Olen sinuun suoraan yhteydessä sähköpostitse. :) 


Tähän liikkeeseen pääsyä odotan shoppailuilta kaikista eniten!  (Kuva)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika