Slider

Hymyä & hiusten hyvinvointia

11/18/2015



Pari viikkoa sitten postiluukustani kolahti taas muutamia yhteistyöjuttuja testailuun. Tällä kertaa testiin pääsivät Mr.Blanc- nimiset hampaidenvalkaisuliuskat, sekä Hairburst- niminen hiusten hyvinvointia ja kasvua edistävä ravintolisä. Olen näitä molempia ehtinyt nyt jonkin verran testailla, ja ajattelinkin että nyt voisi olla hyvä aika kirjoitella ajatuksia noista! 

Mr. Blanc lunasti kaikki odotukseni, ja päihitti jopa aikaisemmin käytössä olleet Crestin classic-liuskat. Liuskat maistuvat mintulle, eli maku käytettäessä ei ole paha. Tämän lisäksi liuskojen materiaali on todella vahvaa ja tarraa paikalleen todella tiukkaan. Noiden toisten liuskojen kanssa kun on aikaisemmin ollut vähän ongelmaa siinä, että ne saa pysymään kunnolla paikallaan.

Liuskojen käyttö on iisiä: kuivaat hampaiden pinnat, irroitat liuskat ja painat ne kiinni hampaisiin. Käyttöaika on suositellusti 30 minuuttia, ja jo parin viikon käytöllä näet konkreettisia tuloksia. Näissä Mr.Blancin liuskoissa ei muuten ole mukana ollenkaan vetyperoksidia, eivätkä ne saaneet hampaitani vihlomaan ollenkaan - edes alahampaita, jotka ovat aikaisemmin olleet minulle se ongelma.




Hairburst sen sijaan on lisäravinne, jonka luvataan parantavan hiusten kasvua ja kuntoa. Kapseleissa on monia hiuksille tärkeitä ravintoaineita mukana: sinkkiä, magnesiumia, b-ryhmän vitamiineja, biotiinia... Kapseleita suositellaan otettavan kaksi aamuisin, mutta minä olen lähtenyt nyt yhdellä liikkeelle. Vielä ei ole konkreettisia tuloksia tullut huomatua, mutta hiuksissa ja kynsissä tuloksen syntyminen vaatiikin aikaa. Uskon silti tähän tuotteeseen todella vahvasti, sillä sitä on Instagramissa ja muuallakin somessa paljon hehkutettu! Voitte käydä esimerkiksi instassa katsomassa ihmisten kuvia ja tuloksia hashtagilla #hairburst tai heidän omalta tililtään @hairburst




*yhteistyössä Mr.Blanc& Hairburst

2 kommenttia:

  1. Nuo valkaisuliuskat kiinnostaisivat, sillä mun hammasluu on omaan silmääni tosi keltaista ja valaisevat hammastahnat ei kyllä tepsi. Luin samaisista liuskoista aikaisemmin jonkin toisenkin blogiyhteistyön ja ehkä tilaan näitä sitten kun on vähän ylimääräistä rahaa! c:

    VastaaPoista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika