Slider

Lemppari kauneudenhoitotuotteeni

5/02/2014





Ihana ja pirtsakka blogiystäväni Annika teki tässä taannoin oman videonsa kauneusjutuista ja arkimeikistään, ja mähän heti ihan innostuin tuosta ideasta. Mulla on nyt ollut menossa joku supertyttömäinen kausi, ja rakastankin laittaa huulipunaa joka paikkaan sekä kihartaa hiukset heti kun siihen tarjoutuu mahdollisuus. Ajattelin siis Annikalta inspiraation saatuani tehdä oman kauneushöpöttelypostauksen, jossa kerron mitä mun kauneudenhoitorutiineihini kuuluu. Vähän tällaista tyttömäistä hömppää tähän väliin siis! :D 


Ihonhoitooni kuuluu kasvovesi, kuorintavoide, dermatologin määräämä kasvorasva sekä a-vitamiinijohdosvoide jota käytän iltaisin. Lisäksi pari kertaa kuukaudessa käytän syväpuhdistavaa naamiota ja tarvittaessa kosteutusnaamiota. Kasvojen sekä dekolteen ihon hoito on iso osa päivittäistä rutiinia, enkä ikinä voisi mennä nukkumaan/lähteä aamulla mihinkään puhdistamatta kasvoja. 

Hiustenhoidossa olen kunnostautunut vasta lähiaikoina (heh :D). Löysin Schwartzkopfin Bonacure-sarjan, jonka hiusöljy on pelastanut mun hauraat ja hennot hiukseni. Joka toinen päivä hiusöljyä syvähoitavan hoitoaineen perään. Hiukset pesen 2-3 päivän välein. Lisäksi käytän vaalentavaa hopeanaamiota Paul Mitchelliltä, ja lämpösuojaa Lanzalta. Hiuslakkavakkari on Got2B.



Meikkaaminen on mun ihan lempparipuuhaani! Aamun paras hetki on se, kun voi miettiä millaisen lookin sitä itselleen aina taikookaan siksi päiväksi. En nyt meikkipussin sisältöä ala tässä kokonaisuudessaan esittelemään, mutta luottotuotteeni on jo kuuden vuoden ajan ollut Kanebo Sensai 38-mascara sekä Maybellinen dream soft liquid-meikkivoide. Sen lisäksi käytän korostuksessa ja varjostuksessa aurinkopuuteria, ja myöskin nestemäinen rajausväri on ihan must. Pikku kikka jota tykkään myös käyttää on fuksiaan taittavat huulipunat/kiillot, jotka saa hampaat näyttämään entistä vaaleammilta ;) Toki käytän hampaisiin myös Crestin hammasliuskoja joista arvontaakin oli joskus tällä blogissa.




Vartalonhoitotuotteista ihan ehdottomat lempparini ovat Victoria's Secretin bodymistit sekä Body Shopin vartalovoit. Ilman näitä kahta en voi vaan olla! Vartalovoit kosteuttaa yötä vasten ihanasti ja aamuisin on ihana suihkauttaa jotain raikasta tuoksua iholle suihkun jälkeen. Lisäksi käytän iholle itseruskettavaa sitä tarvittaessa. Ihoni ja geenini on onneksi siitä ihanat, että en koskaan ole palanut mutta rusketun hyvin helposti. Ir onkin siis lähinnä keskitalven heiniä, ennen joulun etelänmatkaa. 



Viimeisenä mutta ehkä kaikista tärkeimpänä haluan muistuttaa siitä kuuluisasta sisäisestä kauneudesta. Kanna itsesi ryhdikkäästi, ylpeänä, häpeilemättä. Se tekee jo paljon! Lisäksi hymyile jotta teet positiivisen ja iloisen vaikutelman. Itsensä arvostaminen ja hyvä itsetunto näkyy myös ulospäin rohkeutena sekä säteilynä. Kun itsensä ja kehonsa kanssa on hyvä olla, näkevät myös muut sen. Ihan varmasti! Tänään siis kaikki, rinta rottingille, korkkarit jalkaan ja hymyssä suin kaupungille. Ihanaa viikonloppua kaikille! <3



10 kommenttia:

  1. ihana toi viimenen kappale ! ite näytän liian usein nyrpeetä naamaa, ku mikäki diiva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! :D Varmasti mäkin joskus (usein) mutta ton yritän parhaani mukaan pitää aina mielessä :)

      Poista
  2. Anonyymi5/02/2014

    Kiva, erilainen postaus sulta :) samoja suosikkeja löytyy, varsinkin noi VS-tuotteet!! Tulee kyllä raahattua isompia satseja aina ulkomailta! :-D yks juttu mistä haluaisin vinkata tohon hiusöljyyn liittyen: http://nonnula.blogspot.fi/2012/07/astuin-oljyhimoissani-ansaan.html esim tässä postauksessa asiaa käsitellään. Toi Bonacure öljy on siis täysin samaa kun marketeissa myytävä Glissin versio, joten jos haluat hieman säästää niin kannattaa ens kerralla nappasta kaupasta mukaan toi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, kiitos tästä vinkistä! Tuli mullekin ihan yllätyksenä.. Täytyy seuraavalla kerralla napata mukaan se glissi ja katsoa onko mitään eroa :)

      Poista
  3. Meillä on sama maku VS ja BodyShopin tuoksujen ja tuotteiden suhteen <3
    Enkä tänään käyttänyt korkkareita, se projekti on vähän jäljessä! Mutta et varmasti ole pahoillasi kun sanon että sisäänajoin niitä mun juoksulenkkareita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Kohta kun sä lähdet sinne lontooseen niin sulle on tulossa pitkä tuliaislista... ;)

      Poista
  4. Paljon samoja ajatuksia ja tuotteita mistä tykkään :) ja tärkein olikin ehdottomasti tossa viimesenä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Katselin jotain sunkin postausta noista vs bodymisteistä ja sulla tais olla just se tuoksu mistä mä haaveilen...<3

      Poista
  5. Olipa hyväntuulinen postaus. :) Kivaa, etten oo ainoa TBS:n vartalovoiden hamstraaja, ne on ihania. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit :) Ja kyllä! Mä en oikeasti tiedä mitä tekisin ilman niitä :D

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika