Slider

Viikon 17 liikunnat

4/29/2014





Moikka! Mä tuossa lopettelin juuri lukemiset tältä päivältä ja nyt päätin vain relata hetken koneella, kuunnellen uuden jamin biisilistaa. Kohta pääsee sitä taas tanssahtelemaan! En muista oikeastaan milloin olisin viimeksi tehnyt vanhan kunnon viikon treenikatsauksen. Ajattelinkin siksi tässä aikani kuluksi kertoilla teille vähän viimeviikon liikunnoistani, jotka tosiaan ovat nyt vähän vähäisemmät kuin yleensä (pääsykokeiden takia). Jospa ensiviikon jälkeen reenimäärätkin palautuisivat sinne normaaliin :) 

Maanantaina kävin ihanan ilman takia juoksemassa 45 minuutin vauhtikestävyyslenkin ulkona. Keskisyke taisi olla 170 paikkeilla, ja mäkivedossa sain sen kohoamaan siihen 200, joka on mulle anaerobinen kynnys. Ihan mukavaa energianpurkua kun maisemat vaihtuu ja hyvät musat soi korvilla. Tiistaina olikin palautuspäivä valmennuskurssin takia. Keskiviikkona harrastin ensimmäistä kertaa tämän vuoden puolella hyötyliikuntaa pyörän selästä käsin. Puolisen tuntia sotkin pyörällä hammaslääkäriin ja takaisin. Sen lisäksi illalla oli kehonhuoltopäivä, eli venyttely ja foam rolleri, yhteensä sekin puoli tuntia.


Torstaina innostuin taas ihanasta ilmasta, ja vaikka tarkoituksena olikin lähteä salille, päädyin tekemään yleisurheilutreeniä. Alkulämpässä taannuin lapsen tasolle ja hypin pitkästä aikaa trampoliinilla (miten se voi tuntua niin pelottavalta näin kun "vanhenee"?! :D) Sen perään sitten vähän ketteryysharjoitteita, loikkia, akrobatiaa, aitajuoksuja ja spurtteja. Loppuun kiintiöpunnerrukset ja vatsat- takuuvarma hiki! 

Viikonloppu menikin rennommissa tunnelmissa. Perjantaina tein aivan mahtavan jalkatreenin, pitkästä aikaa se oikeasti tuntui niin kivalta! Pienillä painoilla nopeusvoimaa, pilatespotkuja, arabesquevaakaa kahvakuulalla.. Syväkyykyt teen myös ainoastaan levypainon kanssa. Nuo liikkeet tehoaa ja toimii mulla parhaiten, saan tuntumaan ja ei tarvitse hurjia painomääriä. :) Lauantaina olikin sitten aamuherätys jamittelemaan, ja siinä on kyllä paras mahdollinen herätys uuteen päivään!


Sunnuntai olikin myös palauttelupäivä, jolloin vain lueskelin pääsykoemateriaaleja ja ilta meni mukavasti höpötellessä kun kaveri tuli meille hengailemaan. Nyt sit ei muuta kun viimestä pääsykoeviikkoa puskemaan, ja ensiviikolla paluu normitreenien pariin. Mukavaa alkanutta viikkoa sinne kaikille, palaillaan! 

7 kommenttia:

  1. Sun kroppa on kyl tosi jees! Huomaa kyl et teet töitä sen eteen :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Perusterveellinen syöminen, jokapäiväinen pieni herkuttelu ja intohimo treeniin- se riittää!

      Poista
  2. Anonyymi4/29/2014

    Mulla meinaa joka kerta nousta kyyneleet silmiin kun luen sun fiilistelyjä bodyjamista, ihan vaan siks että ite jouduin luopumaan LesMillsin tunneista salia vaihtaessa ja oon vasta jälkeenpäin tajunnut miten paljon kaipaankaan bodyjamia (ja combattia!!) :-( Toivottavasti joskus tulevaisuudessa pääsisin vielä jamittelemaan, se fiilis niillä tunneilla on ihan huippu<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Sitä samaa fiilistä ei kyllä millään muulla tunnilla saa, se on totta :)

      Poista
  3. Sulla on kyl niin hyvä kroppa, vautsivau! :)

    VastaaPoista
  4. Osaisitko kertoo et miten voisin lisätä venyvyyttä? Oon yht notkee ku näkkileipä mikä on alkanut ärsyttämään. Venyttelen pari kertaa viikossa hyvin nopeasti lenkin ja bodypumpin jälkeen mut se on enemmänki sellasta palauttavaa venyttelyä. Jos osaat auttaa niin kiitos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, eli siis palauttavat venythän eivät lisää liikkuvuutta. Eikä treenin jälkeen suoraan pitkiä venyjä saakaan tehdä :) Ota viikkoon lisää 1-2 tunnin mittaista venyttelytreeniä, joissa syvävenyttelet huolellisen lämpän jälkeen. Lisää ohjeita siihen löydät esim. syvävenyttelytunneilta tai varmasti myös googlen ihmeellisestä maailmasta! :D

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika