Slider

Kesäfiilis.

5/24/2014






Plusasteita yli kolmenkymmenen, reggae soi terassin katosta ja kädessä on kylmä kokis. Aamuauringon noustessa kuulee heppojen hörinän ja tallitöiden jälkeen onkin vielä koko päivä aikaa ottaa aurinkoa. Mitä nyt vähän välissä kasvimaan kylvöä ja kukkien istutusta. Illalla Suomen peli, ulkoilua Muffen kanssa ja grillailua. Ei hullumpi lauantai!



Kesä on saanut mut ihan fiiliksiin. Kaikki tuntuu sujuvan ja treenitkin muuttuu siinä samalla. Eilen polkaisin puolen tunnin reippaan kympin pyörälenkin ihanassa auringonlaskussa. Tänään taas treenailin ratsastuksen merkeissä, ja huomennakin olisi tarkoitus vähän tehdä pihajumppaa ennen ohjausta. Ihanaa piristystä kun saa vaihtelua lajeihin ja salilla hikoiluun! Edes muutama pörräävä kärpänen ei mua häiritse, on se vaan eri asia treenailla auringonpaisteessa ja raikkaassa ilmassa. Vai mitä mieltä te olette?


Muutenkin kesän tulon alkaa huomata. Jäätelöä ilmestyy pakkaseen, iho tummenee, hiukset vaalenee ja ihmiset on iloisempia. Uusiin ihmisiin tulee tutustuttua ja uusia kokemuksia hankittua huimasti enemmän. Jopa pienet arkiset asiat tuntuu paljon ihanammilta- kuten ihan vaikka se että nostaa jalat auton kojelaudalle, tuijottelee ulos ja fiilistelee countrymusaa. Onko aurinko ja helle pehmentänyt mun aivot ihan täysin- en tiedä, mutta mä vaan nautin tuollaisista pienistä jutuista. 

Kesätreeneistä ajattelin kirjoitella erikseen vielä lisää, mutta sanottakoon sen verran että tarkoitus olisi ainakin lähteä tulevien viikkojen aikana kokeilemaan monia uusia juttuja. Esimerkiksi yleisurheilu ja maastopyöräily houkuttaa mua. Samoin kerään rohkeutta jospa sitä uskaltaisi monien vuosien tauon jälkeen latoa ratsastuskentälle muutaman esteen ja hypätäkin. Liikaa ideoita, mutta onneksi lähes koko kesä aika toteuttaa niitä! 

Toivottavasti teillä on ollut mukava viikonloppu tähän mennessä, huomenna vielä hellefiilistelyä sekä illalla Suomen voitto, niin avot!

6 kommenttia:

  1. Kaikki tuntuu sujuvan tällä säällä. En ole muuten mikään kova lenkkeilijä, mutta tällä säällä, juoksuaskeleet tulevat kuin itsesään, mahtavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Kunhan hellettä ei ole liikaa, on aivan ihanaa liikkua aurinkoisessa säässä.

      Poista
  2. Anonyymi5/25/2014

    Minullla on taas kauheaa väsymystä jne olllut, ei huvita edes lähteä salille :( tiedä sitten onko hieman ylikunnon oireita kun paahdoin koko kevään aika lujaa vauhtia vai ihan vaan flunssaa. ajattelin oottaa nyt n. kuukauden "loman" salista. näillä keleillä on niin kiva pyöräillä ja lenkkeillä! ihanaa loppukevättä ja kesää sinulle <3 Ja onnea ylioppilaalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh! Kannattaa ottaa välillä kevyempiä kausia, ei kuitenkaan lopettaa liikuntaa seinään. Kokeile kevyempiä lajeja ja fiilistele kesää :) Kiitoksia ja samoin ihanaa kesää sulle!< 3

      Poista
  3. Anonyymi5/26/2014

    Tätä blogia on ihana lukea, kun tulee ittelleenkin niin hyvä ja positiivinen fiilis! Tykkään myös siitä, että siinä missä tuntuu siltä, että luonteeltamme muistutamme toisiamme, osaat suhtautua asioihin huomattavasti rennommalla ja terveemmällä asenteella kuin allekirjoittanut (tätä taitoa yritän kyllä jatkuvasti opetella) :)

    Enivei, hyvää kesää ja onnea ylioppineelle! Lakkiaispäivä on kyllä ikimuistoinen, joten muista ottaa kaikki ilo irti siitä. Ootko muuten menossa jonnekin kesätöihin, vai ajattelitko olla kesän lomalla?

    -Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ihana kuulla Anni! :) Kiitos kovasti sun kommentistasi, mahtavaa että tykkäät ja että mun ajatukset kolahtaa.

      Kesällä saan toisen vakitunnin kalenteriin, ja sen lisäksi tuuraan muita ohjaajia kesälomilla. Spinningpenkissä tulee siis istuttua ;D Ja paria naapuritalojen lapsikatrasta vahdin myös kesällä aika lailla. Sellaista kevyttä työtä tähän opintorupeaman perään!

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika