Slider

ON THE MOVE ON NYT LAURA ANNIKA !

6/21/2017


Ulkoasun muutokset enteilivät myös suurempaa muutosta, joka saatiin tänään päätökseen. Nimittäin, blogi jatkaa nyt uuden ulkoasun lisäksi uudella osoitteella ja uudella nimellä. Tai no, moni teistä on varmasti tuntenutkin minut jo aiemmin somessa Laura Annikana, joten sen nimen käyttäminen tuntui kaikkein luonnollisimmalta. Toivottavasti jatkatte mukana vielä tästä eteenpäinkin, ja löysitte tänne uuteen osoitteeseen eli http://lauraannikablog.blogspot.fi !

Olen jo jonkin aikaa kokenut, ettei On The Move-nimi ole kuvastanut blogin sisältöä tai minua tarpeeksi hyvin. Blogi on kuitenkin jo viisi vuotta vanha, ja siinä ajassa ehtii tapahtua paljon asioita. Alkuun blogi käsitteli periaatteessa vain treenaamista ja jumppia, mutta ajan mittaan mukaan on tullut myös muunlaisia pohdintoja, sisustusta, kauneutta ja lifestylea. Siksi nimi tuntui jopa harhaanjohtavalta - blogiini ajautuva lukija saattaisi saada nimen perusteella blogistani vääränlaisen kuvan. 

Omaa nimeä kantava blogi tuntuu vieläkin henkilökohtaisemmalta ja uskonkin, että näiden muutosten myötä blogin sisältö tulee myös muuttumaan entistä laadukkaammaksi. Voin omalta osaltani allekirjoittaa enemmän omia etunimiäni kantavan blogin sisällön ja toivon, että tämä muutos tuo myös minua entistä lähemmäksi teitä lukijoita.


En tiedä, miten nopeasti tekninen puoli alkaa toimia muutosten jälkeen. Entinen verkko-osoite ei siis valitettavasti ohjaa suoraan uudelle sivustolle. Lisäksi kun yritin tarkastaa toimiiko postausten päivittyminen aikaisemmille blogger-lukijoille, se ei tapahtunut automaattisesti. Jos siis haluat vielä jatkossa seurata postauksiani blogger-tilisi kautta, lisää uusi osoite "lue"- kohtaan onthemove-osoitteen sijaan.

Myös sähköpostiosoite on päivitetty ja se löytyy tuosta sivupalkista "Ota yhteyttä"- otsikon alta. Somet pysyvät täysin samoina, eli Instagram tai snappi eivät muuttuneet miksikään. Toivottavasti päästään muutoksesta mahdollisimman vähillä mustelmilla ja te pysyisitte myös mukana. Jos mitä tahansa teknisiä/ulkoasullisia ongelmia herää, laitathan ihmeessä minulle sähköpostia tai kommenttia. Olen pahoillani jos päivitys tuottaa teille haasteita blogin seuraamisessa tai pientä ylimääräistä vaivaa, mutta lupaan että kaikki tulee olemaan sen arvoista!

Otan teidän kaikki toiveet, kommentit ja mielipiteet huomioon sillä toivon, että tämä muutos on ainoastaan suunta kohti entistä laadukkaampaa blogia ja sisältöä. En malta odottaa, mitä kaikkea kivaa, inspiroivaa ja innostavaa keksimmekään kesän aikana. Tervetuloa siis uuteen osoitteeseen ja blogiin, nimeltään Laura Annika! <3 



2 kommenttia:

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika