Slider

ESSENCE - SUOSIKIT

6/18/2017


Essence on varmasti monelle jo tuttu brändi edullisempien meikkituotteiden valikoimasta. Essencen tuotteita saa ainakin Tokmanneilta, lisäksi tuotteet ovat rantautuneet moniin Citymarketteihin. Laajemman tuotevalikoiman löytää nettikaupoista, ja tietääkseni ainakin pretty.fi myy essenceä. Itse löysin merkin aikoinaan fb-ryhmästä Nordic Style & Beauty, jossa moni tuntui hehkuttavan näitä super halpoja meikkejä. Alkuun nyrpistelin nenääni ja ajattelin, että eihän tuollainen halpiskama voi toimia - mutta jouduin myöntämään olevani väärässä. Lisäksi tuotteita ei ole testattu eläimillä, mikä sekin on mahtava plussa näin edulliselta brändiltä. Tässä postauksessa siis omat suosikkini essencen valikoimasta. Kertokaa tekin kommenttiboksissa omat suosikkinne minulle! 


VOLUME STYLIST 18 H CURL & HOLD MASCARA
Aikaisemmin käytin Lash Princess- nimistä maskaraa, mutta se ärsytti silmiäni ja sai ne punoittamaan. Tämän ripsarin kanssa en ole huomannut samaa, joten tämä on jäänyt päivittäiseen käyttöön. Massa on vahamaista ja rakentaa ripsiin siksi nopeasti volyymia. Harja on mielyttävä pitää, hieman kaareva eikä liian suuri. Suosittelen kokeilemaan - hintaa tällä ripsarilla ei ollut kuin noin 3,50 euroa. 

LIPLINER PEN: 12 WISH ME A ROSE, 15 HONEY BERRY, 05 SOFT BERRY & 06 SATIN MAUVE
Hyviä, perusvarmoja huultenrajauskyniä. Pigmentti on mielestäni oikein hyvä, eikä eroa suuresti esimerkiksi Lumenen vastaavasta. Pidän erityisesti tästä teroitettavan kynän koostumuksesta, en niinkään rullattavan kynän jossa jälki on omaan makuun jo liiankin pehmeää ja suttaavaa. Hintaa näillä kynillä on alle 2 euroa per kappale, joten näistä voi ostaa vaikka kaikki sävyt kerralla niin halutessaan. 


MOSAIC COMPACT POWDER: 01 SUNKISSED BEAUTY
Uusin lisäys essence-perheeseeni on tämä aurinkopuuteri. Kaipasin meikkikokoelmaani jotain luonnollista ja kevyttä aurinkopuuteria vahvojen contour-sävyjen vastapainoksi. Tämä puuteri on todella luonnollinen ja kevyt, mutta kerrostamalla saa lopputuloksesta myös voimakkaamman halutessaan. Väri tässä on aurinkopuuterimaisen oranssiin taittava, ei harmahtava kuten contourväreissä. Puuteri on päässyt poskille jo useampana päivänä yhdessä highlighterin kanssa. Hintaa puuterilla oli noin 3,50 euroa. 

SATIN TOUCH BLUSH: 30 SATIN BRONZE
Rakastan tämän sarjan poskipunien koostumusta! Se todella on satiinisen pehmeä, eikä poskipunasta irtoa ns. falloutia ollenkaan. Väri levittyy kasvoille tasaisesti ja pysyy hyvin. Itse olen suosinut aurinkopuuterihtavaa sävyä Satin Bronze, mutta ostoslistalla on myös persikkaiset sävyt samasta poskipunasta. Tämä on oma suosikkini kaikista essencen poskipunista. 


ALL ABOUT MATT! FIXING COMPACT POWDER 
Täydellinen translucent puuteri budjettihinnalla. Kiinnittyy värittömäksi iholle, pitää ihon sopivan mattaisena ja levittyy tasaisesti. Käytän tätä koko kasvoilla puuterisiveltimen avulla, silmien alle painelen hieman paksumman kerroksen kostealla beautyblenderillä. Tämä on yksi essencen suosituimpia tuotteita ja siksi usein loppu hyllystä. Kannattaakin hamstrata kerralla pari purkkia varastoon, jos satut tätä kaupassasi näkemään. 

CAMOUFLAGE FULL COVERAGE CONCEALER: 05 IVORY
Essencen uudempi peitevoide, joka tuli aikaisempien all about matt- peitevoiteiden tilalle. Tämä on myös usein loppu, mutta kerran onnistuin nappaamaan kaupasta yhden tuubin Ivory-sävyä mukaani. Peittää yhtä hyvin kuin monet kalliimmat peiteaineet, eikä ole vetinen. Sävy 05 on ehkä hieman liian vaalea kesäiholle, mutta tällä saakin tehtyä esimerkiksi highlightit kasvojen vaaleammille kohdille. Leviää hyvin, muttei liian laajalle ja blendautuu sienellä täydellisesti.


4 kommenttia:

  1. Anonyymi6/19/2017

    Essencen geeli kynsilakat on myös ihan huippuja! Ja värivalikoima on tosi laaja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olenkin käyttänyt myös läpinäkyvää lakkaa essenceltä, mutta se jäi tästä postauksesta pois. Peukku kuitenkin niille myös minulta! :)

      Poista
  2. Kiva tuo uusi banneri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mielestäni ulkoasu kaipasi hieman freesausta, ja löysin tällaisen kivan fontin :) !

      Poista

© Laura Annika 2019. Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
© Laura Annika